Goede producten en snel geleverd

Ik bestel altijd alle producten voor mijn katten bij Zooplus. Het is me tot nu toe nog nooit tegengevallen. Het wordt snel geleverd en de katten zijn uiterst tevreden.

Zeer makkelijk te bestellen.

Speciaalvoer is makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd ook als je CO2-neutraal laat bezorgen.

Perfecte staat en levering

Alles top

Vlotte, goede service

Niets op aan te merken, producten zoals beschreven en snelle goede service. Ik zou graag een uitgebreider assortiment kvv zien.

Goed assortiment, snelle levering

ZOOPLUS heeft een uitgebreid assortiment waar iedereen wel iets kan vinden voor je dieren. Daarnaast prima prijzen, snelle levering en indien nodig goede klantenservice.

super

Wat je op de site ziet is wat je krijgt, heb al vaak besteld en als er iets mis ging was er een vriendelijke klantendienst om het weer recht te zetten.

Fijne online dierenwinkel

Goede kwaiteit en veel producten

Snel besteld en snel geleverd

super goed

mijn ervaring is bij Zooplus geweldig en om te bestellen is makkelijk en snelle levering wat ze zeggen doen ze ook ,en niet duur ik vind ze echte toppers

Service is altijd wel goed

Ik vind alleen dat het kattenvoer veelste duur is geworden, in 1,5 jaar tijd is het voer 35 euro duurder geworden.. 12 kgs en 100 euro is niet echt leuk meer, begrijp best dat dingen omhoog gaan, maar dit is wel overdreven.

goeie service gekregen de laatste tijd

een keer mindere service maar de laatate tijd is het percect en op tijd dank daarvoor

Altijd volgens afspraak

SUPER

Al 2 keer bestelling gedaanwil niks anders meer dan zooplus!!! Binnenkort nieuwe bestelling...katjes ( 3 stuks )dolblij..lijkt een feestmaal... . Mvg..chantal en de kattefamilie

Heel fijn

Snelle levering Goedeproducten voor redelijke prijs

Betaalbare voeding

Alles gaat heel vlot

Super tevreden

Super in orde

Goed kwaliteit alles snel en goed geleverd

Goede en snelle levering

Altijd een goede en snelle levering. Nog geen enkele keer problemen gehad. Ga zo door!

Altijd goed en goede service

Snel geleverd, beste prijs

Voor het honden en paardenvoer wat ik nodig heb heeft Zooplus de beste prijs, en meestal is het de volgende dag (of dag erna) al in huis. Geen verzendkosten, vaak een leuke actie. Top!

In 1 woord super

Goede service ,snelle levering, top producten en goedkoper dan in de winkels

Erg goed geholpen

De bestelling ging erg goed Vlugge levering

Zeer goed snelle levering.

Goede producten goed overzicht en snel geleverd.

Geweldige online dierenzaak met snelle levering

als je een dierenvriend bent, dan is zooplus de internet winkel die je moet gebruiken

Betrouwbaar

Alle levererancier tot nu toe correct afgewerkt en volgens afspraak geleverd. Het zou alleen fijn zijn als meerdere pakketten ook tegelijk geleverd worden en niet door twee verschillende vervoerders.

+31 132082053

Over zooplus