Goed maar soms te duur

Zooplus heeft een groot aanbod en de levertijden zijn altijd zoals aangegeven, correct en volledig. De prijzen zijn soms flink duurder dan elders voor hetzelfde product en dezelfde hoeveelheid. Ik vergelijk telkens maar zooplus blijft wel mijn favo winkel!

Super aanbod, makkelijk bestellen, snelle levering

Zooplus heeft een groot aanbod aan producten en ik vind steeds een snackje of iets anders dat mijn katjes lekker vinden. Een bestelling plaatsen gaat in 1-2-3 en wordt steeds met de grootste zorg en snel geleverd. Zo kunnen mijn katjes snel van hun snackjes genieten.

Goede service en erg klantvriendelijk

Ik heb reelmatig artikelen bij Zooplus besteld en de klantvriendelijk is hoog, alsmede de service. Ik ben een tevreden klant.

Vlotte correcte levering

Perfecte website - app Vlotte levering aan huis, top

Mijn ervaring is goed omdat men kwaliteit kevert, op tijd levert en goede communicatie is.

Goede levering en communicatie en prijsverhouding van produkteb

Ik wil zooplus bedankt want ik krijg een nieuwe pakket kattenvoer omdat de daarvoor bestelling nooit thuis gekomen was. Zooplus nogmaals bedankt voor uw snelle oplossing.

Producten zijn kwalitatief super

Prima producten, snelle levering

Het voer voor onze kater Bengel bestel ik altijd bij Zooplus. Ik geef altijd aan dat het pakket er langer over mag doen maar vaak is het er al binnen een paar dagen. Keurig verpakt in een stevige doos waar Bengel vervolgens lekker in gaat zitten en opgekruld gaat slapen. Kortom, baas en dier, allebei blij met Zooplus!!!

zeer goedkoop en eerlijk

zeer goedkope, snel leverbare dierenwinkel online.

Geweldige site om te bestellen!

Ik bestel al jaren alles voor onze kat op zooplus. De prijs is goed en de levering gaat snel. Als er iets is dan is de klantenservice goed bereikbaar en heel behulpzaam.

zeer voordelig alles in huis

Ik ben superblij met Zooplus! Er zijn altijd veel aanbiedingen, waardoor ik bijna elke keer wel een meevaller heb. Het voelt alsof ik altijd nét wat extra’s krijg voor m’n geld. Topservice en snelle levering ook – echt een aanrader voor elke dierenliefhebber! Ze hebben een ruim assortiment

Veel keuze, goede prijzen en altijd snel bezorgd

Ze hebben veel keuze, mijn kat heeft speciaal voer nodig en de keuze is vaak beperkt maar bij Zooplus is er keuze genoeg. Ook qua prijs is zooplus fantastisch

Levering zoals verwacht!

Vlotte levering en goede producten. Veel keuze!

Prijs/ kwaliteit

Fijne site, gemakkelijk goed en prijs/kwaliteit

Super service en de bezorging verliep volgens afspraak.

snel vlot en betrouwbaar

No nonsense webwinkel, doet wat het beloofd! Keer iets te laat geleverd, meteen de volgende dag ongevraagd een kortingkode ontvangen. En meestal de scherpste prijzen!

Veel keuze en vlotte levering!

Meer dan 15 jaar uitstekende ervaringen

Al jarenlang (>15 jaar) bestel ik regelmatig bij Zooplus diverse artikelen. Altijd prima geholpen met prettig bestelgemak.

Betrouwbare winkel en doet wat ze beloofd

Levering op tijd en juist. Mooie prijzen eigenlijk gewoon top

Goed, snel en zorgvuldig

Bestel mijn voer sinds een jaar bij Zoo plus. Die plus verdienen zij zeker. Leuke acties en spaar systeem. Bij elke bestemming een klein kadootje. Levering altijd binnen 3 dagen dus mijn 2 bouviers zitten nooit zonder. Zoo plus heeft er een trouwe klant bij.

Bestel al jaren

Ik bestel al jaren en dat gaat eigenlijk altijd goed. 1x iets beschadigd en dat werd goed opgelost. Erg tevreden hierover. Levering duurt soms wat lang. Nadeel is dat je elke keer als je net besteld hebt, je een kortingscode krijgt dke dan maar kort geldig is. Daar heb je niets aan als je net besteld hebt. Ook gaan kortingen er niet automatisch af, maar moet je dat elke keer eerst zelf aanvinken ergens. Tip: beter zorgen voor vaste klanten en kortingen automatisch toevoegen, wat nu voel je je als klant regelmatig bekocht.

Fijne online dierenwinkel met een ZEER goede service

Zooplus heeft een aangename site waarop het makkelijk rondneuzen is. Het assortiment is zeer uitgebreid en de klantenservice werkt prima! Voor mij de absolute nummer 1 in als dierenspeciaalzaak!

Uitgebreid aanbod

Voldoende keuze voor onze hond

Woof,Miauw fantastisch

Bestel hier altijd het voer voor mijn honden en katten. Goede service, betaalbaar. En alles is altijd goed en stevig verpakt. En mooie aanbiedingen.

Uitgebreid assortiment en goed beloningssysteem

Ik ben heel tevreden met Zooplus, een bestelling doen is heel gemakkelijk via de app. Het assortiment is uitgebreid en de bestellingen worden snel geleverd. Een leuke extra is het systeem waarmee je zooPoints kunt sparen voor lekkere snacks voor je huisdier.

+31 132082053

Over zooplus