Netjes verpakt en snel verzonden!

Pakketten waren netjes verpakt en snel verzonden! De kattenvoer is ook goed en na een beetje prijs vergelijken, waren jullie toch het voordeligst van alle concurrentie! Dus ik heb gelijk een mooi voorraadje in geslagen voor m'n beestjes. Ik vind het punten spaarsysteem ook erg leuk bedacht, om hier vervolgens dan weer wat leuks en/of wat lekkers voor je huisdier van te kunnen halen. Ja ik ben heel blij met zooplus.nl!

Voordelige prijzen

Aantrekkelijke prijzen met vaak mooie kortingsacties

Beste prijs, super service

Beste prijs, super service - Titel 'De Nr. 1 online' waardig !

Fijne webshop!

Ook als er iets misloopt bij de levering doet de klantendienst erg zijn best om snel tot een goede oplossing te komen!

Heel tevreden!

Prima service en grote fan van de zoo points!

Altijd een fijne plek om dingen te bestellen

Bestellen ging super makkelijk, kleine vertraging qua levering. Maar goed opgelost door het personeel toen ik contact opzocht.

Je kunt alles vinden wat je huisdier nodig heeft tegen een goede prijs

Ik koop hondenvoer van goede kwaliteit tegen een niet al te dure prijs. De service is prima. Je kunt sparen voor gratis producten en de levering is vlot.

Voordelig dierproducten shoppen

Voordelig, snelle levering en ruime keus

Super service

Altijd alles snel geleverd

Goede producten en altijd een snelle levering. Alleen de communicatie is iets waar aangewerkt moet worden, zeker als het om betalingen gaat.

Beste webshop voor mijn katten!

Altijd als ik iets bestel via Zooplus dan heb ik mijn levering snel, maar ook zit er vaak een cadeautje of extraatje bij. De producten zijn van goede kwaliteit en vergeleken met andere webshops, is het ook vaak goedkoper. Puntensparen is ook fijn voor een extraatje. Ook de klantenservice is vriendelijk en reageert snel. Ik bestel enkel via Zooplus!

Altijd heel snel geleverd en niet zo duur!

Gewoon goed

Alles netjes ontvangen, fijne website. Fijn dat je een keus hebt dat niet alles per direct bezorgd hoeft maar dat t ook iets later kan zodat t past in hun systeem van werken. Ik hoef niet mee inhet jachtige van alles zo snel mogelijk.

Goede en snelle service

Altijd prima verloop. Bestel regelmatig.

Gewoon goed.

De app vind ik erg fijn en makkelijk. Alles wordt altijd netjes verpakt geleverd en het spaarprogramma is erg leuk.

Helemaal tevreden

Goede overzichtelijke website keus uit heel veel producten goede service snelle levering

Bestelling komt niet aan

Dankzij DHL heeft zooplus deze recensie verdient. DHL geeft aan dat ik niet thuis was terwijl ok wel thuis op het pakket van zooplus zat te wachten.

Altijd snel en netjes geleverd

Bij zooplus ook leuke artikelen die je kunt sparen met zoopoints! De site is overzichtelijk, zodat je alles snel kunt vinden!

goede kwaliteit en snelle levering

Fijne brok voor de honden besteld, levering snel en goede prijs, kwaliteit verhouding

Ik ben heel tevreden van zooplus. Uitgebreid aanbod en de bestelling is altijd snel geleverd. Dankzij het punten sparen kunne we vaak gratis iets extra bestellen.

Perfecte service

Juiste leveringen altijd op tijd geleverd. Top producten

De bestellingen worden snel en correct geleverd

Voer word netjes ingepakt en komt altijd netjes op tijd aan, helemaal goed dus

Mijn huisdier is de winnaar!

Fijne online winkel, waar kiezen en selecteren makkelijk is. Daarna vlotte afwerking van betaling. Via email updates blijf je op de hoogte van verzending. Altijd snel in huis en dus tevreden klant en huisdier! Ook het spaarsysteem levert leuke kortingen op. Ga vooral zo door!

Altijd in orde

Mijn bestellingen verlopen altijd heel vlot en zijn altijd in orde. Het is fijn dat er vaak veel revieuws staan bij de producten zo heb je een beter zicht op wat je koopt. Voor onze 2 Britse langharen koop ik enkel nog bij zooplus!

+31 132082053

Over zooplus