super goed

Bij Zooplus is afspraak afspraak

Kwaliteit, service en goede producten

Zooplus ervaar ik als betrouwbaar, voor mezelf bij mijn aankopen, maar wat nog belangrijker is; de producten voor de dieren zijn van goede kwaliteit

Snelle service, hond houd van alle producten

Snelle levering, producten zoals omschreven

Correcte levering

Zooplus, altijd super service, betaalbare prijs!

Voor de kat speciaal dieet voer gekocht. Op de site heldere uitleg, makkelijk bestelproces, goede logistieke afhandeling.

Uitstekend verzorgd

Super duidelijke website ! Na bestelling goede en snelle levering. Top !

Steeds correcte leveringen en artikelen aan lage prjsij

Dankzij de kortingen bovenop de scherpe prijzen spaar ik veel geld uit. Bijzonder vind ik ook dat je kunt aanduiden dzt je bestelling niet dringend is want vaak hoef ik het gewoon niog niet nodig devolgende dag. Dat je kunt sparen voor gratis artikelen vind ik ook heel leuk.

Perfecte levering!

Top winkel

Fijne winkel met veel producten. Leveren erg snel en altijd netjes de juiste producten.

Ik vergelijk steeds de prijs met andere bedrijven, omdat voor mij de prijs en kwaliteit zeer belangrijk is.

Top winkel met top levering en service

Ik heb nu meerdere malen besteld via Zooplus en ik ben zeer tevreden. Het assortiment is zeer uitgebreid en ik merk dat er nog steeds ruimte gemakt wordt voor meer. De levering is super. Wat ik helemaal fijn vind is dat je kan aangeven of je een snelle levering wilt hebben of met een ecologisch vriendelijkere manier zodat er zo min mogelijk negatieve gevolgen zijn voor de natuur.

Ruime keus en betaalbaar

Ik bestel al jaren bij Zooplus. Ze zijn goedkoop en met mijn extra kortingspas bespaar ik nog meer. De keuze in producten is enorm. En in de handige app kan je makkelijk je vaak gekochte producten weer snel vinden. Zo hoef je niet alles door te zoeken. Contact met de klantenservice heb ik ook als prettig ervaren.

Makkelijk zoeken, bestellen en goede levering

Het vinden van wat ik zocht ging heel makkelijk: hondenspeeltjes en shampoo. De beatelling werd netjes en gauw geleverd ik bestel al jaren bij Zooplus!

altijd netjes op tijd en alles op voorraad

Ik heb nooit klachten. mijn hondenvoer is er altijd op tijd

voor bijna elk dier vanalles in huis

groot gamma aan producten; van voeding tot andere benodigdheden. betaalbaar en kwaliteit zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Ik bestel graag bij zooplus zowel voor onze honden en katten. Ik vind er de speciale dieetvoeding, trovet voor onze kat. Ook voor de andere kat vind ik zijn lekkere korreltjes. De snackjes komen ook van zooplus,ze zijn zot van de pudding. De voeding voor onze honden is goedkoper dan in de winkel. Ik kan alles in een grote hoeveelheid bestellen zodat we een tijdje wegkunnen. Het wordt aan de deur geleverd, dus niet sleuren. En ik spaar punten voor leuke extra's.

Altijd netjes op tijd en geen problemen met achteraf betalen.

voor herhaling vatbaar

snelle levering, goede klanten service

Gemakkelijke website en snelle levering + mooie aanbiedingen

De website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk om er iets terug te vinden. Ook krijg je uw product zeer snel geleverd en houden jullie u aan de afgesproken datum van levering. Ook is het tof dat je bij zooplus puntjes spaart om dan later eens iets te kiezen. Eventueel iets dat je eens wil uitproberen. De kortingen staan ook altijd duidelijk op de home pagina. Zo is het gemakkelijk om te zien wat er een korting staat.

mijn favoriete online dierenshop

bij deze online shop is het eenvoudig, om mijn huisdier eten, speeltjes en andere toebehoren te kopen zonder dat ik zelf het huis uit moet. alles wordt correct, netjes en tijdig aan huis geleverd.

Tot nu toe zijn onze diertjes heel blij met hun kooitjes en speeltjes en wat we nog meer bij jullie hebben besteld voor ze.

Snelle bezorging netjes aan gekomen

Goed verpakt snelle levering

Veel keus, leuke acties, snelle correcte levering, goede service!

Je vind er alles wat je zoekt

Snelle correcte service

Al altijd zeer vriendelijk geholpen geweest. Goeie service en producten. Aanrader!

+31 132082053

Over zooplus