Toppie!

Mijn bestelling was snel geplaatst op de makkelijk toegankelijke website van Zooplus. Vervolgens kreeg ik de volgende dag mijn bestelling netjes afgeleverd aan huis. Prima geregeld allemaal!

Altijd goed geholpen , snelle levering

Groot aanbod

Zooplus heeft echt een enorm groot aanbod. Ik kan er alles kopen. Ik vind het ook fijn dat ze je de keuze laten of je wel/geen haast hebt met je bestelling. Toch een prettig idee dat het milieuvriendelijker kan.

Zooplus is echt een plus voor dierenvrienden.

Overzichtelijke site, ruime keuze, gemakkelijk in gebruik, goede prijzen, snelle levering en steeds goed verpakt.

Fijne snelle duidelijke levering

Goede producten en kwam optijd binnen

Snel bezorgd, goed product

n.v.t

snel besteld en gebracht.

Altijd vlotte levering en juiste product geleverd

Betrouwbare webshop en goede kwaliteit tegen een prima prijs.

Al enige jaren bestel ik hier de spullen voor mijn hond. Levering op tijd, netjes ingepakt. Het zijn producten van goede kwaliteit tegen een prima prijs. Ik (en mijn hond) worden hier heel blij van!

Bestelling netjes op tijd binnen, goed verpakt.

Super snelle levering en met 2 duitseherders en een shelter gaat er best wel wat voer door .makkelijk bestellen wordt netjes thuis bezorgd.

Leveren netjes en snel

Overzichtelijke site, snel en goedkoop

Producten makkelijk te vinden op site. Speciaal voer, goedkoper dan bij dierenarts. 1 keer contact gehad met klantenservice via site i.v.m bestelling, prima geholpen, duidelijk, vergoeding of nalevering, geen gezeur. Lag niet aan Zooplus maar aan bezorgdienst. Punten sparen voor gratis producten, wie wil dat niet!

Fijn, betrouwbaar en vlot!

Een goede site waar je gemakkelijk alles vind zonder dat ze vanillestokje aan je proberen te “ slijten”

Snelle service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie. Direct na het bestellen en betalen van Royal Canin droogvoer kwam er een bevestiging met een mogelijke leverdatum en tijd. Op tijd bezorgd en uitstekend verpakt.

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden van Zooplus! Hele goeie service en correcte prijzen! Maandelijks bestel ik via Zooplus de voeding voor mijn katten en kattenbakvulling. Dankzij mijn bestellingen kan ik gratis producten verkrijgen a.d.h.v. gespaarde bonus punten. Heel gemakkelijk online te bestellen en na een aantal dagen thuis geleverd! Beter kan niet!

Prima website & levering

Al aantal keer voeding en overige producten voor mijn katten besteld. Heel makkelijk via de Website en het wordt snel geleverd. Ook regelmatig leuke aanbiedingen. Aanrader!

Geen gesjouw, supersnel, goede prijs!

Eigenlijk in 3 woorden wat ik bedoel.

Veel producten voor een goede prijs

Leveren redelijk snel de bestelde producten. Vaak zijn deze producten goedkoper dan op andere websites. Ik bestel hier regelmatig.

Fijne website

We bestellen hier al een tijdje het blikvoer voor onze honden omdat het niet meer te krijgen is in de winkels en zij zijn er heel blij mee. Ook het bonusprogramma is fijn.

Altijd snelle levering, prima producten voor de laagste prijzen

Altijd goede service en zeer lage prijzen Ook hele leuke acties van nieuwe merken voor bijna geen geld om nieuwe dingen te proberen en een leuk spaarsysteem voor leuke producten. Altijd op voorraad Goede klantenservice, als je die überhaupt nodig hebt..

Top service!!!

Mijn bestellingen waren zonder uitzondering netjes op tijd geleverd. Vind het een leuke site! En niet onbelangrijk goede prijs !

gweldige snelle levering.

Ben zeer tevreden over de produkten en snelle levering.

Netjes en super snel geleverd

Wat een groot assortiment en snel geleverd echt heel blij mee !!

Betrouwbaar en snel

Altijd goede ervaringen met Zooplus: de website is overzichtelijk, bestellen is makkelijk. Snelle en betrouwbare levering.

+31 132082053

Over zooplus