Altijd mooi op tijd. Assortiment is lekker breed en kan altijd de beste en goedkoopte vinden.

Tot nu toe heb ik geen nare ervaring met zooplus gehad. Een goede arrangement aan producten is aanwezig. En een snelle verzending van je bestelling er is ook een mogelijkheid om 's avonds te bezorgen. De enigste kleine minpunt is dat je niet kan kiezen met welke met welke bezorg je het liefst laat verzenden. Als je achteraf betaald en de betaling is ontvangen krijg je netjes een bericht van Zooplus. Over het algemeen vind ik het een prima bedrijf om mijn bestelling online te doen.

Superrrrrr

Super goede service

Goede service, binnen twee werkdagen is het bezorgd!!

Ik ben super tevreden met de service van zooplus.

Tevreden klant

Gemakkelijk om te bestellen , veilig betalen, veel keuze, vlugge verzending , goed verpakt

Altijd prima service

Ik bestel altijd al mijn dierenvoer en spullen bij Zooplus, echt al jaren! Nooit problemen, altijd zeer vlot geleverd, alles zit er altijd bij. Standaard een bespaarplan waardoor je bij elke bestelling korting krijgt. Regelmatig goede aanbiedingen en je spaart automatisch punten bij elke bestelling, die je kunt omzetten in speeltjes, kleedjes, mandjes of voer. En ik heb nergens nog de Royal Canin Onder de prijs van Zooplus kunnen ontdekken (wel duurder) Al met al, zeer tevreden!

Mooi bedrijf en perfecte service

Ik heb inmiddels heel vaak besteld en net als overal gaat er heus wel eens iets mis. Over het algemeen gaat het gewoon goed en zijn er geen issues. Als er echter iets mis gaat dan wordt dit metteen opgepakt door de service afdeling en hetjes afgehandeld. Heel goed gedaan en ga zo door! Tot de volgende bestelling. Groetjes uit Dordrecht.

Goede service, maar soms onduidelijk

Altijd gemakkelijk bestellen, herhaalbestellingen doen en leuk dat je punten spaart. Helaas staan sommige acties wat verborgen. Ik bestel altijd 6KG purizon kattenvoer en ergens anders in de webshop vind ik dan 6KG + 2 KG gratis. Dit is niet altijd te vinden. Ook soms Giga brokken gekregen in plaats van het gebruikelijke formaat. Dit werd ook niet altijd in de afbeelding of omschrijving getoond. Overall erg tevreden, ook omdat dit voer niet overal te bestellen is. Maar ruimte voor wat verbeteringen.

Overzichtelijke site met fijn bestelproces

Zooplus is ideaal voor leuke deals, kwalitatieve producten en correcte processen.

Zeer snelle levering

Super handig om online te bestellen, vaste klanten voordeel en altijd super snel in huis.

Duidelijke bestel site en snelle levering

Top!!!!!

Gemakkelijk

Producten die ietsje goedkoper zijn Snelle levering

Uitstekende webshop!

Zooplus heb ik leren kennen via vrienden. Ik bestel er nu maandelijks voor mijn poezen en honden. Ik heb me ook lid gemaakt zodat ik op elke bestelling 5% korting krijg. Er zijn ook steeds aanbiedingen met een hoge korting. Er zijn ook momenten dat je een cadeautje mag kiezen als je voor een bepaald bedrag besteld. Je kan ook sparen voor ZOOPLUS punten waardoor gratis producten kan verkrijgen. Levering verloopt steeds perfect. Klantendienst is heel goed bereikbaar en efficiënt. Kortom... een dikke 10+

Alles tip top in orde

De voeding is van goeie kwaliteit, als je een bestelling hebt gedaan moet je niet lang wachten op de levering.

Geweldige site met diversiteit aan producten

Bestel sinds een aantal jaar bij zo Zooplus. Er is voor elke voeding ook eventueel een alternatief Gezond en lekker

Snel voor goede prijs!

Altijd snelle levering, uitgebreid assortiment wat goed betaalbaar is.

Alles naar wens

Snelle levering, prijs/kwaliteit dik in orde!

Steeds snel en correct geleverd

Snelle en correcte levering. Goede service, goede prijs en uitgebreid assortiment.

Zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Zeer snelle levering met goede service. Super hoge korting en leuk spaar systeem. Onze huisdieren (katten en konijnen)zijn er ook dol op

Ik bestel al heel lang bij jullie en ben hier heel erg tevreden over.

Geweldige producten fan van hokamix snacks en zalmolie.

Een perfecte service . Een mooie website. En een goede prijs kwaliteit .Zeker een aanrader .

Gewoon de beste Dieren zaak van Belgie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne service snelle levering

Vlotte bestelling en vlotte levering en ook nog eens de mogelijkheid om het asiel te steunen

Via Trooper steun ik in België het asiel van mijn katten. Vervolgens plaats en betaal ik vlot mijn bestelling bij Zooplus. Voor de levering krijg ik de mogelijkheid om voor een ecologische voetafdruk te kiezen. Mijn bestelling wordt dezelfde week nog geleverd. Via mail wordt ik op de hoogte gehouden van het traject van mijn bestelling. Heel overzichtelijk en praktisch.

Goede zaak

Veel producten in voorraad, prijzen zijn prima.

+31 132082053

Over zooplus