Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service en goedkoper als in de winkel

goed materiaal voor correcte prijs

Mooi materiaal en kwaliteitsvolle voeding voor dier, voor correcte prijs.

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn ervaring is uitstekend. De service van jullie is gewoon goed. Om iets te bestellen is over zichtbaar. We hebben niets op aan te merken. Kees

Goede service, kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit. Bedankt Ik bestel al mijn dierenvoeding bij zooplus!

Duidelijke website met snelle levering

Waarschijnlijk heeft één van mijn katten allergie. Via de website informatie op kunnen halen over aangepast droogvoer. Deze besteld en is snel geleverd. De betreffende kat ziet er na 5 dagen al beter uit.

Prijs kwaliteit ten top

Zeer tevreden van Zooplus ! Correcte levering, verhouding prijs kwaliteit = top. Ook fijn dat er kleine pakketjes bestaan om de hond of kat te laten proeven ( geen verspilling )

Ik was op zoek naar lekkere en vooral gezonde voeding voor mijn hond Maurice en ik heb dat, door het advies van mijn vriendin die jullie aanbevolen heeft, gevonden.

goede en snelle verzending helaas de doos was goed beschadigd kunnen wat steviger zijn voor verzending. Luchtzakjes waren ook allemaal plat, de post gaat niet met zorg om met grote pakketten waar meer dan 12 kg in zit. Is op te lossen door stevigere dozen te gebruiken waarvan de hoeken zijn verstevigd met kartonnen driehoek mallen. Zeker bij de dubbele verpakkingen die ik bestel van 2x 14 kg brokken voor mijn 2 honden.

Zeer ontevreden

Ik koop al geruime tijd bij zooplus maar de laatste tijd altijd wel iets beschadigd. Nu was de druppel, 2 verpakkingen met kattenbakkorrels beschadigd en half opnieuw dichtgeplakt!! Reeds een mail gestuurd naar klantendienst afdeling klachten met foto's en volledige beschrijving maar ze doen de moeite niet om te reageren. Teveel klanten en die paar klagers laten we zitten. Ik zal wel weer traditioneel kopen in een fysieke winkel, ik heb het gehad met al dat online winkelen.

Top kwaliteit

Altijd leuk om bestellingen te doen uit een zeer ruime keuze en nieuwigheden

Gewoon eerlijk en goede service

Bij Zooplus krijgen we voor onze poezen hoogwaardige producten voor een goede prijs. Er is een leuk spaarprogramma aan de site verbonden. Zeker een pluspunt vind ik dat je ook bewust kunt aangeven akkoord te gaan.met iets langere levertijd ( enkele dagen) ivm de routes

Goede producten, prijs, levertijd!

Snelle levering, ruim assortiment, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Mooie website en makkelijk te gebruiken app!!

Goede verpakking

Kwaliteitsproducten, goede service

Duidelijke omschrijvingen bij de producten. Ook als er een keer iets retour moet, levert dit geen problemen op. Snelle service. Leuk spaarprogramma.

Zeer goed, steeds vlotte en snelle levering.

Zeer goed, steeds vlotte en snelle levering.

Snelle en juiste levering tegen een redelijke prjjs

Ondanks een foute bestelling mijnerzijds, snel gereageerd en zonder extra kosten weer terug genomen. Klasse behandeling.

slechtste ervaring ooit sinds is anno 2005 een twaalftal poezen onder mijn hoede heb

niet goedkoper dan andere web-sites .... zeker al niet als ze beloofde kortingen/spaarpunten NIET toekennen en daar HEEL MOEILIJK over doen

Blij

Alles is op tijd geleverd mooi verpakt en in orde . Mijn poezen en hond eten graag jullie droogvoer .en eerlijk je kan uit veel soorten kiezen

Bewust verborgen

Goede produkten en levering. Ga de koper bewust en duidelijk attenderen op de couponcode met bijv kortingen/gratis verzending op het moment van aankoop. Niet alleen via mail!! Hiermee passeert Zooplus the pase. Probeer openheid en eerlijkheid te bieden.

Goede producten

Goede producten, redelijke prijs.

uiterst tevreden

altijd goede en vlotte levering. Een duidelijk en overzichtelijk app! Ik raad het ook elke keer vrienden met huisdieren aan om te bestellen omdat ik zelf ook heel content ben.

Heel tevreden

Als ik iets nodig heb voor men dieren koop ik het bij zooplus bij elk product een goede beschrijving vlotte levering

Goeie service gaat altijd volgens de planning en de bestellingen zijn altijd compleet.

uitstekende service

Ik bestel reeds enkele jaren producten voor onze 2 poezen, Brits korthaar. Er is bij zooplus steeds een groot assortiment kwaliteitsvolle voeding te verkrijgen en dit aan correcte prijzen. Ook voor verzorgings producten voor alle soorten dieren kan je er terrecht. Bij elke bestelling die je plaatst kan je zoopoints sparen om leuke cadeautjes uit te kiezen. Iedere bestelling wordt met zorg verpakt en Verzonden. Wij zijn reeds jaren tevreden over het aanbod en service van zooplus.

Geweldige site

Vragen goed beantwoord en opgelost kan niet beter

+31 132082053

Over zooplus