Zeer goede prijs en snel geleverd

Prima !! Levering zeer snel! En de hondenbrokken aan een zeer goede prijs

Hou van Zooplus

Ben heel tevreden. Zowel van het ruime aanbod, als van de degelijkheid van de produkten. De service en leveringen verlopen vlot, en de klantendienst is vriendelijk.

Snelle bezorging en zoveel top producten voor onze katjes!

Wij bestellen standaard onze katten benodigdheden via Zooplus. Er is zoveel keuze en je spaart voor kortingen en gratis producten, ideaal!

Top, hondjes zijn er ook blij mee

Alles wat je nodig hebt voor je huisdieren op één plek!

Ruim assortiment, keuze voor elke portemonnee, leuke acties en prima service!

Toppie !

Mijn hondje is tevreden zoals ik zelf ! Snelle levering . Bij de produkten staat alles wat wil weten . En heel veel keus . Een aanrader voor elke dieren lief hebber ! Een pootje van mijn Swakke en van mij heel veel groetjes en tot de volgende bestelling !

Bestellen is gemakkelijk.

Ik heb meerdere aanbiedingen gekregen. Ook toen ik de app installeerde. Het was dacht ik vijf euro. Maar wat ik ook probeerde, ik kon die vijf euro niet verzilveren. .

Prima service snelheid en prijs

Ruim assortiment en duidelijke website

Sinds ik bij Zooplus bestel ben ik nooit meer elders gaan kijken. Mijn hond danst rondom de doos als de bezorger deze neerzet en blijft kijken tot het laatste eruit is gehaald door mij.. met het ruime assortiment kun je voor elke hond wel iets vinden.. allergische honden kunnen hier ook hun voer vandaan halen, als het baasje "ja jij daar" zijn of haar ogen werpt op de website van Zooplus. Bestellen bij Zooplus is iedere keer weer een feest!

Veel keus

Wordt altijd op tijd geleverd, veel keus, leuke aanbiedingen en de bonuspunten is altijd fijn om te krijgen

Geweldige webshop

Minder duur en geweldige klantenservice. Fijn dat je je vorige bestellingen kunt selecteren en aanpassen.

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes ingepakt, veel keuze

Great products and fast delivery

Zooplus has a great variety of cat’s products. I like to order through them as they’re often offering great deals with fast delivery.

Zooplus kan bij mij niet meet stuk. Service en hulp prima. Snelle levering. En heel uitgebreid assortiment. Kortom ga zo door. Jullie verdienen een dikke 10.

goede service

Snelle levering goede service qua emailcontact. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Fijne app en makkelijk om te bestellen.

Super snelle levering

Snelle levering en zeer uitgebreide keus

Beste prijs en top levering

Ik bestel altijd bij jullie!! Jullie zijn de goedkoopste en top in het afleveren. Met de punten die gespaard kunnen worden koop ik altijd iets voor mijn hond.

Ben altyd zeer tevreden!

Goedkoper dan elders.. Je krijgt 3% korting plus punten om voor iets te sparen. Vlugge levering altyd correct Miaaauw poesjes en baasje tevreden

Top voor de product /Prijs/ leveren

Een grote korting voor een grote quantiteit —> super kwaliteit ! Mijn alle 4 katten & 2 hondjes zijn blij en mijn portefeuille ook!

Uitstekende service

Snelle levering van bestelde producten en goede aanbiedingen

Snel, goed en betaalbaar

Snel geleverd en betaalbaar

Heel tevreden

Bestel al jaren bij zooplus. Heel tevreden niks op aan te merken.

Correcte levering

Ik weet dat het soms iets langer duurt, zo’n drie dagen, maar als je dat vantevoren weet, kun je daar rekening mee houden. Geen enkel probleem dus. Bestellen is eenvoudig; ook herhalingen zijn heel eenvoudig als je ingelogd bent. Als wordt netjes geleverd. Assortiment is ruim en prijs is vaak laagste online. Zeer tevreden dus!

Geweldige service ze er tevreden

Heel erg tevreden goede service en alles op tijd met een woord perfect

Snel, goed en voordelig(er)

Het was de 2e keer dat ik iets bestelde en beide keren gingen vlot en moeiteloos. Voor veel producten blijkt Zooplus ook het voordeligst. Ik kijk tegenwoordig eerst bij Zooplus en daarna vergelijk ik de prijs met andere leveranciers.

+31 132082053

Over zooplus