Prijs, kwaliteit, aanbod en snelle levering!!!! Kortom TOP ZOOPLUS!!!!!

Nog maar paar maanden heb ik kennis gemaakt met Zooplus. Ik was verbaasd over de goede, betaalbare prijs, zeer voordelig, alsook van de snelle verzending! Ook het aanbod is enorm! Ik ben een zeer tevreden klant, beveel het ook mijn familie en kenissen kring aan! Voor mij ZOOPLUS!!!

geweldig

hoeft niet lang te wachten op je bestelling binnen 2 a 3 dagen dat is geweldig

Product wordt keurig op tijd bezorgd . Genoeg keuze en altijd voorradig.

Tot nu helemaal top!!

Ik heb nog maar een paar keer besteld maar rot nu toe verloopt alles top en ben ik super tevreden, ik kan geen reden vinden waarom ik nog een keer ga bestellen bij zooplus!! Dank je wel voor de goede spullen en snelle levering (met optie voor avond levering tegen een kleine vergoeding) Ga zo door en je hebt een vaste klant erbij!!

Alles loopt altijd geweldig volgens apraak.

Prima webshop

Voor onze hond het perfecte voer, tegen een concurrerende prij en snel geleverd

Prijs kwaliteit verzorgd

Ben heel tevreden over alles prijs kwaliteit heel goed ,verzorgd ingepakt!

Duidelijke website, vlotte afhandeling, snelle levering.

De website is zeer toegankelijk, en de keuze is voldoende. Makkelijk te bestellen en zelfs een keuze om milieubewust te kunnen bestellen. Dat heet verantwoordelijkheid nemen en daar doe ik graag aan mee.

Uitstekend service

Snelle levering en topproducten

Het pakket was zeer snel geleverd, binnen 3 werkdagen. De prijs bij hun is ook goed.

Eerlijk en volgens verwachting

Al een tijdje bestel ik bij Zooplus. Dit omdat ze de beste prijs hebben en sterk worden aangeraden door fokkers. Ik heb een positieve ervaring met ze. Ik vind het jammer dat ik met de bestelling wel verzendkosten betaal en dat ze niet de volgende dag al kunnen leveren, maar ze houden zich wel aan de te verwachten bezorgdatum. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden. Ook reviews op producten maken de verwachting van een product goed.

Ben zeer tevreden over het gevarieerd aanbod en de service.

Goede kwaliteit producten, vlotte levering en duidelijke communicatie.

Sinds de adoptie van mijn hond bestel ik bijna alles wat hij nodig heeft bij Zooplus. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. Elke bestelling alle producten redelijk vlot ontvangen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijke communicatie.

Goede spullen

Snelle verwerking. Giede spullen. Enige was dat de doos erg zwaar was en ik 4 hoog woon met 7 trappen. De bezorger wilde de doos niet boven brengen. Las het in 2 dozen was vervoert had ik het beter boven kunnen krijgen qua gewicht.

Superfijn

Geweldige webshop!

Groot aanbod met vaak mooie kortingen en sowieso de beste prijzen. Ik koop er al bijna een jaar alle dierenspullen en ben steeds tevreden. De spaaractie is bijzonder leuk - spaar X aantal punten en je kiest zelf een gratis product. Ideaal om eens een ander snoepje of speeltje voor de dieren uit te proberen. Ook de optie om wat later te leveren ten behoeve van het milieu is een mooi initiatief. Helemaal top!

perfecte producten, snelle levering

Altijd goede service, ze hebben precies wat ik nodig heb voor mijn hond in hun assortiment. Producten zijn precies zoals omschreven op de website.

prima webshop

Goede service en grote keus in artikelen.

Tevreden klant

Ik bestel bijna maandelijks bij zooplus, telkens is alles in orde, ook de levertijd gaat vlot alsook kun je goed volgen wanneer je pakketje geleverd wordt. Ik ben een tevreden klant en raad jullie zooplus aan.

Super kryg altyd mijn honden voer binnen 2 dagen,goed verpakt

Zeer vlotte levering

Het gevraagde werd zéér vlug geregeld en prijs valt met o.a. het puntensysteem heel goed mee

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de keuze van voer, de service en je spaart nog punten bij elke aankoop. Met die punten kan je een cadeau kiezen voor je hond of poezen. Heel fijn. Ze zijn ook gemakkelijk via email bereikbaar.

Kwaliteit en prijsverhouding prima!

Kwaliteit en prijsverhouding prima!

Makkelijk en redelijk vlot

Hebben het meeste op voorraad, maar moet je het de volgende dag hebben, ga dan naar de winkel. Leveringen duren gemiddeld 3-4 dagen

Goede website om makkelijk te bestellen. Snelle reactie tijd

+31 132082053

Over zooplus