Heel tevreden van het aanbod.

Ik heb een kat met blaasproblemen, de dierenarts rade aan om speciale voeding hiervoor te geven. Deze koste enorm veel bij de dierenarts . Ik kan het hier goedkoper aankopen en genieten van mooie aanbiedingen , heel tevreden! Cynthia

Altijd leuk om te bestellen bij Zooplus

Soms ben ik wel eens laat met het bestellen van nieuw voer voor onze kat, maar dit is geen probleem want bij Zooplus heb ik altijd een snelle service en komt mijn bestelling vlot aan.

Zooplus is top, koerierdienst DPD is een absolute ramp

Ik denk dat de titel van mijn beoordeling voldoende zegt....

Super snelle service, klantgericht en altijd oplossingsgericht.

Daar ik niet zo handig ben op het internet en niet altijd mijn bestelling goed kan plaatsen, kom ik er met telefonische hup altijd uit. Dank daarvoor. :-)

Fantastisch!

Ik bestel alleen nog maar via zooplus, snelle en uitstekende levering!

Hondenvoer na 7 dagen nog niet bezorgd.

7 dagen geleden hondenvoer besteld. Het voer is er nog niet en zelfs nog niet bij Post nl binnen gekomen. Mail gestuurd naar Zooplus, geen reactie. Vanavond uit nood nieuw voer moeten betellen bij een andere firma. In een woord waardeloos.

heel goed, ik geef nooit een maximum

alles juist geleverd, op tijd, enz

Mijn eerste en laatste dierenwinkel

Ik ben net in Nederland gekomen en was op zoek naar een webwinkel waar ik alles voor mijn katje kan kopen. Dat was de eerste link die me opgevallen was en daar ben ik heel blij om. Goede kwaliteit, snelle bezorging en kortings!

Simpel en doeltreffend

Het is erg makkelijk om te bestellen! Zo geeft de webshop/app bijvoorbeeld aan wat je vorige bestelling is geweest en kun je deze artikelen snel opnieuw in je winkelwagen doen.

ALTIJD vertraagde levering

ALTIJD vertraagde levering, werkelijk altijd. Ongeacht hoe vroeg of optijd je de bestellig plaatst, ze krijgen het altijd voor elkaar om het te laat te bezorgen. Reden voor mij om hier NIET meer dingen te bestellen. Liever iets meer geld uitgeven en via een ander website doen, dan dit.

Buyed product

Goed product always

Het bestelde was er op de afgesproken dag en tijd.

Goed geholpen

Mn bestelling komt aan maar ontbreekt het door het post,telefoon gedaan naar klanten service Meteen goed geholpen en nieuwe bestelling wat ontbreekt gedaan .

Compleet assortiment tegen aantrekkelijke prijs

Ik kan uit diverse artikelen van vele merken kiezen. Vaak is er ook een aantrekkelijke kortingscode

Super snel en handig

Super makkelijk bestellen, gratis bezorgen. Geenn gesjouw met zware zakken kattenvoer.

In 1 klik alles snel thuis

Fijne app waarin je veel diverse producten voor je huisdier kunt vinden en dat tegen een leuke prijs. De bestelling is altijd snel binnen!

Goede service en fijne uitleg als je er niet uit komt en overleg als iets niet past met omruilen of eventueel geld terug ik bestel al jaren bij zooplus en heb alleen maar goede ervaringen

Top, snelle levering

Prettig om te winkelen, online us alles goed te vinden. Scherpe prijzen en thuis bezorgd!

uitstekende service

er wordt geleverd wat besteld is en in de tijd dat beloofd wordt.

Snelle levering, netjes verpakt en goede prijs/kwaliteit.

Er wordt altijd snel geleverd. Ze hebben een fijne site om je spullen te bestellen. En ik vind de prijs/kwaliteit goed.

Steeds alles in orde

Reeds meerdere keren besteld en altijd ok. 1x stuk geleverd en netjes onmiddellijk terugbetaling ontvangen. Het Zooplus spaarplan is ook gemakkellijk om te hebben zodat je toch steeds een kleine korting ontvangt. Met de spaarpunten van mijn bestellingen kan ik ook steeds leuke extra´s geven aan mijn diertjes.

Beste webwinkel voor dieren

Ik had een bestelling via zooplus gedaan door omstandigheden had ik maar een deel van mijn bestelling gehad waardoor ik gewoon een nieuwe bestelling heb gekregen gewoon super

Goede kwaliteit

Zeer snelle en goede levering en prijs kwaliteit is top

Superservice

Al meerdere bestellingen gedaan, steeds correcte info en perfecte levering

+31 132082053

Over zooplus