Snel besteld en snel geleverd

Het bestellen is gemakkelijk. .

Altijd voor delig en op tijd afgeleverd

Bestellingen die ik doe altijd prima afgehandeld en vlot bezorgd

Geweldig!

Onze kat Tig heeft speciaal voeding nodig en dat heb ik bij ZooPlus gevonden

Prima producten

Voor mijn kat met diabetes hebben ze de juiste voeding. Leuk dat je bij bestellen punten spaart. Levering is snel.

Geweldige winkel

Bijna altijd alles is er. De prijzen zijn goed, de levering snel! En dat ik punten kan sparen voor gratis producten vind ik geweldig

Zeer vlugge bediening

Ik had mijn bestelling heel vlug en de prijs is heel goed !

Perfect!

Always on time, never had any problems.

Goed en netjes geleverd

NIets om aan te merken

Altijd alles naar wens verlopen.

Super!!!!!

Mijn ervaring met Zooplus is top!! De produkten zijn goed, de service is goed… eigenlijk is alles bij Zooplus gewoon goed!! Ik bestel hier al heeeeeel veel jaren en kan het iedereen aanbevelen!!!

Correcte levering goedkope prijzen en aanbiedingen

Blij met de diervriendelijke speeltjes en eten .mijn katten en hond blij ❤❤

Mijn bestelling komt altijd op tijd en is bij prijs.

Goede kwaliteit en snelle service

Zooplus heeft een goede kwaliteit kattenvoer en een snelle service. Zeker een aanrader om je dierenvoer bij Zooplus te kopen.0

Stipte levering

steeds correct

steeds correcte levering en redelijk dnel, zelfs wanneer je aanduidt dat men de voetsfdruk mag verkleinen

Correct en snelle levering

Gemakkelijk je hoeft niet de auto te nemen, je kunt punten sparen die voordeel opleveren. Je kunt de zending volgen en een steentje bijdragen aan het milieu. Ruime keuze.

Prima kwaliteit. Gemakkelijk te bestellen en een vlugge bezorging

altijd een goede service

Steeds mooi en goed ingepakt en goede levering

Top voor dieren

Bij zooplus bestel ik altijd mijn kattenvoer, snacks en speeltjes voor de katten. Dit gaat heel makkelijk online of via hun app. Het is overzichtelijk en het aanbod is groot. Daarnaast is de prijs van de producten ook goed en vaak goedkoper dan andere aanbieders. Ook de levering is snel. Echt een aanrader voor iedereen

Altijd Op tijd en correcte prijs

Snelle levering en ruim aanbod

Goed en snel geleverd

Wij zochten goede voer voor onze 2 herders. Gevonden bij jullie en ook nog netjes in de prijs. Dankjewel

Uitstekende service

Omdat bleek dat het voer van mijn hond de reden was van zijn diarree heb ik de die dag te leveren bestelling van het voer geweigerd en daarvan de klantenservice op de hoogte gesteld. Binnen een dag kreeg ik een bevestiging met een persoonlijke noot en de dag erna was het bedrag reeds gecrediteerd. Uitstekende service van Zoo-plus. En dat is niet de eerste keer. Een paar jaar geleden heb ik zonder problemen een retourzending kunnen doen toen mijn kat plotseling was overleden. Plus weer een persoonlijke e-mail van de klantenservice wat mij positief heeft geraakt. Ik kan Zooplus aanbevelen aan iedereen. En niet in de laatste plaats vanwege de scherpe prijzen.

Mooie items voor mooie prijzen. En snelle levering

Gemakkelijk om te bestellen, en dan nog goedkoper als bij de dierenarts, thuis vanuit je zetel, bestellen, betalen, en wordt aan de deur geleverd. Meer moet dat niet zijn, en de kat zegt dat het goed is Dus.

+31 132082053

Over zooplus