Perfect !

De app is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk zeer handig om snel je bestelling te doen. Uitgebreide keuze. Vlot verstuurd en zeer netjes verpakt. In 1 woord PERFECT

goed betrouwbaar bedrijf.

Bestellingen worden snel bezorgd,nog nooit teleurgesteld in de service en de artikelen voor mijn hond,al heel lang na tevredenheid klant.

perfekt

ik vind de bezorging van mijn bestelling,altijd perfekt verzorgt,stevig verpakt en keurig op tijd geleverd TOP.

heel oede service

Altijd korekt met levering en goed van prijs

Uitstekende ervaring

Speciaal dieet voer voor de kat altijd op voorraad en ook nog met korting bij meer afname. Binnen 2 dagen in huis.

Tevreden klant

Fijne website, snel en duidelijk. Snelle levering!

Topper dan top!

Top service. Altijd goed op tijd! Zoopunten zijn super!

De prijs en levering + de zooPoints zijn super goed

Leuke aanbiedingen, ruime keuze en geen gesjouw met zware producten.

Levering te laat

Te laat geleverd

Super service

Bestelling is na 2 dagen op de bestemming

Altijd tip top

Mijn bestellingen komen steeds volledig zn op tijd aan, nog nooit geen problemen gehad. Doe zo verder

Goede prijzen snelle levering

Al jaren bestel ik bij Zooplus, nog nooit problemen gehad. Ondanks dat ik van mening ben de locale ondernemer te steunen, ben ik geen dief van eigen portemonnee. De goede aanbiedingen en goede producten betekend dat ik hier graag bestel. Enige kanttekening is dat het handig zou zijn om met Ideal te betalen, of via QR.

vlotte bestelling, vlotte levering

bestelling geplaatst vanuit België. Deze was gratis vanaf 29€. De levering verliep heel vlot. Prijzen zijn ook goed. Zal zeker nog bestellingen plaatsen.

Geweldig koop nergens anders meer !!!!

Snelle levering keurig en stevig verpakt En voordelig geprijst ik koop mijn Hills honden voer nergens anders meer . Heb ook al 2 buren laten bestellen bij Zooplus

Super fijne dierenwinkel online

Ik haal altijd mijn brok/ benodigdheden op zooplus, het is goedkoper en super makkelijk, ook de punten die je ermee spaart is een leuk extraatje :) ik ben heel tevreden :)

Fijne dienstverlening

Alles wordt netjes optijd geregeld en bezorgd ook fijne acties en kortingen

Top service met snelle levering

Eerste Bestel gedaan en was erg snel thuis bezorgd. Website is duidelijk en overzichtelijk. En ze hebben een leuk spaarsysteem met punten bij iedere aankoop.

Snelle service, aantrekkelijke prijzen voor kwaliteitsproducten met extra’s als spaarsysteem

Zie boven.

Altijd op tijd geleverd

Mijn bestelling klopt altijd en is altijd op tijd en snel geleverd.

Perfecte

Heel interessante prijs en perfecte levering

Bestelling zoals op de site aangeeft ontvangen en is naar tevredenheid.

Prima geregeld, snelle service.

Compleet assortiment, goede communicatie en zorgvuldige levering

De goedkoopste leverancier voor speciaal dieetvoer voor onze kat.

Snelle service en top producten

Zooplus heeft altijd een super snelle service. De producenten komen snel binnen en zijn van goede kwaliteit!

Fijne webshop

Altijd heel erg tevreden over Zooplus. Goede levering en een mooi groot assortiment. Mijn katten zijn altijd heel erg blij als er weer een doos van Zooplus binnenkomt!:-)

+31 132082053

Over zooplus