Ruime keuze, goede prijs!

Ik bestel al een aantal jaar bij Zooplus en altijd is alles op voorraad, goede prijs én leuke aanbiedingen. Binnen enkele dagen in huis! Ik raad Zooplus zeker aan :)

Een goed adres

- Een goed adres - betrouwbaar winkel - goede klanten service

Helemaal geweldig

Mijn kat is dol op jullie voer ben zelf ook heel tevreden

Correct en snel met een ruim assortiment

Ruime keuze, correcte prijs en kwaliteit. Snelle levering en snel antwoord. 1 minpuntje wordt aan de deur geleverd ook als je niet thuis bent... Lang leve de goeie buren ;)

Heerlijk koud

Mijn hond is er helemaal dol op

Snelle levering, veel keus. Goedkoper dan in dierenzaak, sparen van zoo plus punten, en gratis levering

goede service

Goed en snelle bezorging

De prijzen zijn netjes, de service en bezorging zijn goed.

Perfecto

Goede site, betrouwbaar bedrijf en snelle levering.

Voor alles wat je nodig hebt voor je furrybaby!

Fijne winkel! Alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden en zelden ergens goedkoper!

Snelle leveringen en verantwoorde prijzen en soms interessante promo s

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Duidelijk, snel, en voordelig

Website zeer duidelijk, snelle bezorging, leuk dat je punten voor extras sparen, kortom zeer blij met Zooplus ik blijf vaste klant

Zeer snelle levering en perfecte communicatie.

Zeer ruime keus in goede producten met goede aanbevelingen. Tevens goede prijzen.

Snelle reactie

Door de snelle reactie van de klantenservice kreeg ik snel duidelijkheid en snel een oplossing. Dat was heel prettig.

Goed en snelle levering!

Altijd goede artikelen en snelle levering.

Vaak bundelpakketten, aanbiedingen en snelle levering

Voor mijn 6 katten veel eten nodig en hier zijn bundelpakketten en aanbiedingen voor het kattenvoer, wat fijn is met 6 katten. Binnen 1 á 2 werkdagen levering na het plaatsen van de bestelling.

Prettige toegankelijke website

Zooplus is een website die is opgezet met heel veel keuze aan dierenproducten. Op een makkelijke manier kun je precies vinden wat je zoekt. Ik heb nog niet meegemaakt dat iets niet op voorraad was. De manier van bestellen en afrekenen gaat heel eenvoudig. Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden waar je pakket is en wanneer je het kunt verwachten.

Ik heb nu 2x wat besteld beide keren was het snel bezorgt. Het was keurig verpakt. Waardoor de producten niet kapot kunnen gaan. Het is een leuke webshop met goedkope producten. Ook erg leuk dat je kan sparen voor gratis dingen waar je ook echt wat aan hebt.

Prijs kwaliteit top

Ik bestel altijd bij zooplus. Gemakkelijk, niet duur en regelmatig kortingen.

Goede en snelle service

Het bestellen van de producten ging gemakkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden over wanneer het bezorgd zou worden. Ik heb niet lang op de producten hoeven te wachten. Bestel hier al enige tijd vanwege de goede service.

Snel en correct

Guusje is heel blij met haar nieuwe mand . Ook haar auto stoeltje werkt prima. Heel tevreden dus

Snelle levering en een goede prijs!

Bestel hier altijd alle hondenbrokken voor mijn Friese Stabij.

Prima product

Prima product en prima levering en prima leveringstermijn

Super gemakkelijk, handig , snel en goed van prijs ! :-)

De prijzen zijn een stuk goedkoper dan in de winkel of bij de dierenarts , Vandaag besteld en binnen enkele dagen al in huis. Zelf niet moeten sleuren met zware zakken eten of kattenbakvulling. Het is echt supergemakkelijk, duidelijk, een meerwaarde in ons leven van druk druk druk. En af en toe een actie dat je iets kan uitkiezen van bvb speeltjes of snoepjes of.... (onze poezen hebben nog nooit zo hard gespeeld met de pluimpjes die we van Zooplus gekregen hebben :-) Hoe meer je besteld, hoe meer korting dus ook toppie natuurlijk. Ben blij dat ik Zooplus heb leren kennen :-)

+31 132082053

Over zooplus