Laatst zakken kattenzand stuk toegestuurd gekregen , na mailtje Alles opgelost en paar dagen later kwam er een nieuw paket toe Top gedaan
Beste Stefaan, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review! 💚🐾 Wat jammer dat de zakken kattenzand beschadigd aankwamen, maar geweldig dat onze service dit zo snel heeft opgelost ✨ Blije klanten en tevreden huisdieren, daar doen we het voor! 😻 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd keurige leveringen. Eenmalig is er iets fout gegaan, dat werd zeer netjes en professioneel opgelost! Wij bestellen ons hondenvoer reeds lang bij dit bedrijf.
Beste Irma, Wat leuk om te lezen dat je al zo lang bij ons bestelt en tevreden bent over onze service! 💚🐾 Fijn dat het eerdere probleem netjes is opgelost — we doen altijd ons best om dat zo snel mogelijk te regelen. 🐶🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Niet meer vragen s.vp.
Beste Ben, Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering! 💚🐾 We proberen er voor te zorgen dat je geen uitnodigen meer ontvangt, mocht dit toch nog gebeuren, dit dan gelieve te melden via [email protected] o.v.v. je bestelnummer en referentie "KIYOHZP". Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd goede kwaliteit
Beste Ankie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! 💚🐾 Bedankt voor je vertrouwen in Zooplus. 🐶🐱🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Op tijd geleverd en de dieren zijn weer goed verzorgd
Beste Dora, Wat fijn om te lezen dat alles op tijd geleverd werd en je dieren weer goed verzorgd zijn! 💚🐾 We hopen je snel weer terug te zien bij Zooplus. 🐶🐱🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
mooi op tijd, vriendelijke dame bij de levering
Beste Simone, Wat leuk om te horen dat alles in orde was en de levering vlot en vriendelijk verliep! 💚🐾 Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons te delen. 🐶🐱🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zeer goed prijs kwaliteit prima
Beste Sandra, Wat fijn om te horen dat je nooit teleurgesteld bent en tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding! 💚🐾 Bedankt voor je vertrouwen in Zooplus. 🐶🐱🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd goede acties makkelijk te bestellen en snel in huis. Top ga zo door.
Beste Enis, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze acties, het bestelgemak en de snelle levering! 💚🐾 Bedankt voor je lieve woorden — we blijven ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen. 🐶🐱🦴 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Goed en op tijd geleverd
Beste John, Fijn om te horen dat alles goed en op tijd geleverd werd! 💚 Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons te delen. 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
snelle levering en goedkoop
Beste Patrick, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijzen én snelle levering! 💚 Dankjewel voor je positieve feedback — dat motiveert ons enorm. 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik bestel al een tijdje bij jullie. Steeds correct en snelle levering en stevig ingepakt
Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en levering! 💚 Bedankt voor je vertrouwen en dat je al zo lang bij ons bestelt — dat waarderen we enorm. 🐾 Hartelijke groet, Team zooplus 💚
prettig
Beste Jolanda, Wat leuk om te lezen dat alles naar wens verliep! 😊 Bedankt voor je fijne feedback en voor het kiezen van zooplus. Hartelijke groet, Team zooplus 💚
Ik heb herhaal gemak dat is fijn en zit nooit zonder. Je kunt dit ook wijzigen, uitstellen en de prijs is ook goed. Je krijgt altijd iets leuks bij je bestelling
Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze herhaalservice! 💚 Goed om te weten dat het voor jou handig werkt én dat je de kleine extra’s waardeert — daar doen we het voor. Hartelijke groet, Team zooplus 🐾
De 8 kg zakken zijn gunstig geprijsd ten opzichte van andere winkels. Bezorging moet wel beter aangezien wij het vermoeden hebben dat de bezorger het pakket in de voortuin heeft gezet de vorige keer. Dat is vermoedelijk meegenomen/gestolen door een voorbijganger....
Beste Michel, Bedankt voor je review en je vertrouwen in ons! Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen. 💚 Wat jammer om te horen dat er mogelijk iets is misgegaan met de bezorging — dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Neem bij een volgende keer alsjeblieft direct contact op met onze klantenservice; we helpen je graag verder om dit netjes op te lossen. Hartelijke groet, Team zooplus 🐾
Ik heb al enkele keren na mekaar meer betaald dan wat oorspronkelijk de bedoeling was. Ik leg uit met een voorbeeld: ik doe een bestelling en krijg 5% korting,ik klik door naar betalen en daar is van korting.g geen sprake meer. Enkele weken geleden kreeg ik via de post een kortingsbon van 15%, te besteden bij een volgende bestelling, geldig tot november. Bij mijn laatste bestelling heb ik de code meerdere keren ingegeven, maar telkens kreeg ik de melding dat de code onbekend was. Ik heb zowel bij zooplus.nl als bij zooplus.be geprobeerd. Bij diezelfde laatste bestelling kreeg ik ook 5% korting als ik om de x aantal weken hetzelfde zou bestellen. Ik klik dit aan, korting wordt verrekend en wanneer ik "naar betalen" klik, was de korting weer weg. Het gaat telkens om 2 à 3 euro's, daarom dat ik er ook niet eerder op reageerde. Ik ben wel héél tevreden over de geleverde producten.
Beste Herve, Bedankt voor je bericht en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! 💚 Wat betreft de kortingen: dat klinkt zeker niet zoals het hoort. Soms verdwijnt een korting als de bestelling wordt doorgestuurd naar de betaalpagina, bijvoorbeeld wanneer een code niet geldig is op bepaalde producten of op combinaties van acties. Toch had dit natuurlijk duidelijker gecommuniceerd moeten worden. Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team zooplus 🐾
Heb deze site leren kennen door een dierenartse die aan de universiteit van Leuven werkt. Mijn hond heeft een moeilijke spijsvertering en zij raadde mij Hill’s DIgestive Care voor op jullie site. Zo ben ik en mijn DH tevreden klanten
Beste Nancy, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service én dat je ons via je dierenarts hebt leren kennen! 💚 Hill’s Digestive Care is inderdaad een uitstekende keuze voor honden met een gevoelige spijsvertering — we zijn blij dat het goed helpt bij jouw hond. Bedankt voor je vertrouwen en dat je al zo’n tevreden klant bent — we hopen je nog lang van dienst te mogen zijn! 🐾 Met vriendelijke groet, Team zooplus
Steeds correct betreft levering. Professionele afhandeling bij problemen.
Beste Jacky, Hartelijk dank voor je mooie woorden! 🌟 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze leveringen en dat je onze service als professioneel ervaart — dat is precies waar we naar streven. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug voor je volgende bestelling! 🐶🐱 Met vriendelijke groet, Team zooplus
Blij dat ik zooplus heb leren kennen !
Beste Erwin/Annick, Wat een fijne review, dank je wel! 💚🐾 We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle levering en scherpe prijzen — en nog blijer dat je ons hebt leren kennen! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen bij zooplus. 💚🐶🐱 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Snelle en goede levering.
Beste Bert, Hartelijk dank voor je positieve review! 💚 Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is en je tevreden bent over de snelle levering. Tot een volgende bestelling bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Goede service snelle correcte levering
Beste Bernice, Bedankt voor je fijne beoordeling! 💚 Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Graag tot een volgende bestelling bij zooplus! 🐶🐱 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Top service Supersnel geleverd
Beste Sonja, Bedankt voor je positieve feedback! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je bestelling supersnel geleverd werd. Tot de volgende keer bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Nette levering, snel en optijd geleverd, goed bedrijf.
Beste Agnes, Bedankt voor je fijne beoordeling! 💚 Wat leuk om te horen dat alles netjes, snel en op tijd geleverd is — daar doen we het voor. 🐶🐱 Graag tot een volgende bestelling bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Goed geregeld !!!
Beste Nancy, Wat een leuke review — dank je wel! 💚 Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. We hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groeten, Team zooplus
Vlotte levering , prijzen correct
Beste Brigitte, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en prijzen! 💚 Bedankt voor je vertrouwen en tot een volgende bestelling bij zooplus! 🐶🐱💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚🐾
Ik heb een operatie pakje gekocht en dat was fantastisch de wond was prachtig genezen . Heb nu tandpasta gekocht en dat is nog steeds niet binnen, ergens is er iets fout gegaan maar vind het wel vervelend .Ben afhankelijk van on line bestellen want ik kan heel erg slecht lopen.
Beste Annemiek, Wat fijn om te horen dat het operatiepakje zo goed heeft geholpen bij het herstel 💚🐾 — dat doet ons echt plezier om te lezen! Wel jammer dat je tandpasta nog niet is aangekomen 😔. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren, zeker niet als je afhankelijk bent van online bestellingen. We helpen je hier graag snel mee verder — er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚🐶🐱