Super service ,verzorgde verzending ,klantvriendelijk

Heb nog maar 2 bestellingen gedaan maar ben zeer tevreden over de verzending : goede informatie vooraf + de informatie over de levering en tijdstip .Het artikel wordt ook met zorg verpakt en op de vermelde tijd geleverd .Ik zal zeker klant blijven en mijn ervaringen delen met vrienden .

Snelle verzending en tevreden met het artikel!

Mijn vaste dierenwinkel

Ik bestel altijd bij Zooplus vanwege het grote aanbod en de vele aanbiedingen op producten. Naar mijn weten is dit de voordeligste online webshop en hebben ze daarnaast ook nog het meest uitgebreide aanbod.

Heel tevrede

De producten die ik besteld had, werden netjes verpakt en snel geleverd

Top Selectie, prijs en service!

Top Selectie, prijs en service zijn allemaal te vinden met een click van de muis!

Goede service en snel geleverd.

Duur voer maar doet wel goed z’n werk.

Lange levertijden, geen service

Wat is er toch met dit bedrijf gebeurd? Extreem lange levertijden op werkelijk alles. Er is geen contact te krijgen met de klantenservice. Jaren klant geweest maar hier gaat het voor mij ophouden.

Goed¡

Altijd snelle levering en ruim assortiment

Goedkoop met correcte service

De produkten bij Zooplus zijn meestal goedkoper dan bij de concurrentie. De service is bovendien uitstekend.

Prima vlotte service.

Prima kwaliteit

Bestelling snel en netjes verpakt! Min puntje elke nieuwe bestelling weer een paar euro’s duurde geworden!

TOP!!

Overzichtelijke bestellijsten en een snelle levering. TOP!

Super handig

Lekker makkelijk, kan gewoon vanuit mijn luie stoel voer voor de beestjes bestellen, top

Goede en betaalbare produkten met een snelle en goed te volgen afwikkeling en bezorging.

Zoals hierboven beschreven. Absoluut een zeer goede shop.

Snelle levering en goede service. Alleen jammer dat de dozen half uit elkaar vallen bij levering en ook dat de dozen van de zakjes natvoer ook uit elkaar vallen.

Hebben alles

Snel levering

Correcte service

Bestel vaak omdat ik meerdere huisdieren heb. Heb al gehad dat een pakket verloren gegaan is bij bpost, dat blikkenvoer gedeukt was door transport en iets ontbrak bij inpakken. Telkens is dit rechtgezet

Altijd goed!

Mooie producten, leuke prijzen en acties. Vernieuwend en snelle bezorging! Toppie!!

Super tevreden!!!

Ik bestel altijd bij Zooplus. Hun website is overzichtelijk, bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel thuis bezorgd. En het allerbelangrijkste ... onze schatten van katten zijn dol op de bestelde voeding, snacks en speeltjes!!! Wat wil je dan nog meer als kattenvrouwtje ...

Goed zand klonteren goed. Mij 2 bengels willen niets anders meer

Top !!!!

Snelle en correcte levering. Alles naar wens

Mijn katten bob en marly vinden jullie voer zo lekker maar ze hebben ook heel snel hun buikje vol bob en marly zegt tot de volgende keer grtjs

Mijn ervaring is dat Zooplus snel levert, denkt aan de klant door verschillende aanbiedingen en acties, top.

+31 132082053

Over zooplus