Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering Leuke cadeaus via het spaarplan zoopoints. Scherpe prijs voor alle producten. Voor herhaling vatbaar. Toppie !

mooie producten om te kiezen

vaak leuke aanbiedingen, vooral op grootverpakkingen. grote keuze in producten.

Ze maken waar wat ze beloven, heel blij met Zooplus!

Fantastisch!

Altijd goed

Veel keuze, goede prijzen en een snelle levering. De app is gebruiksvriendelijk. En wat ook leuk is dat je punten kan sparen voor leuke hebbedingetjes voor je huisdier. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor milieuvriendelijke levering co2 voerprint. Zeer tevreden

Elke bestelling werd geleverd zoals meegedeeld in de mail. Ik heb nog nooit lang moeten wachten op de bestelling.

De leveringen verliepen steeds correct.

Mijn voorkeur van pakjesbezorger gaat wel uit naar post.nl, met bpost minder goede ervaringen.

Goede goedkopen producten en fijne en snelle levering

Ik vind altijd wat ik nodig heb, voor een voordelige prijs. De levering is altijd snel en loopt soepeltjes. Ik kan geen negatieve punten noteren.

Goede producten, goede prijs.

Ik bestel altijd eten voor mijn kater Romeo bij Zooplus, ze hebben goede producten er staan ook altijd de ingrediënten bij vermeld zodat ik precies weet wat ik hem geef. Altijd leuke aanbiedingen. Een spaarplan waarbij je voor jaar toch altijd extra 3% korting krijgt waarvoor je maar een heel klein bedrag voor betaald. Dus dat haal je er zeker uit. Je spaart voor zoopluspunten bij elke aankoop, daar kan je nadien iets leuk mee scoren voor je dier. Klantendienst is goed bereikbaar. Altijd correcte levering. Dus zeker een aanrader.

Geweldige service!

Zooplus levert altijd op tijd en heeft een ruim aanbod voor zowel mijn kat als mijn hond. Ik maak er nu al een jaar gebruik van en ik vind het geweldig als op een site terug te vinden. Ook de zooplus punten geven leule extra's.

Altijd snelle levering en goede prijs

Ik bestel al heel lang bij jullie en ben erg tevreden met de producten, prijzen en snelle levering

Hoogwaardige produkten aan economische prijzen en snelle levering

Hoogwaardige produkten aan economische prijzen en snelle levering

Helemaal goed

Snelle levering. Voeding voor de hondjes is helemaal goed.

Op alle punten zeer tevreden

Snelle levering, goede prijzen ook dankzij de spaaractie van 3%. Heb die trouwens na 1 jaar ervan genoten te hebben direct terug ingetekend voor 3 jaar. Ook de regelmatige kortingcodes zijn zeer nuttig gezien 1 van mijn katten (heb er 3) al van haar 2 jaar( nu ondertussen al bijna 13 jaar) op specifieke dieetvoeding staat voor haar blaas. De bonuspunten geven dan ook nog eens de kans om af en toe een extraatje toe te laten voor mijn poezen.

Snelle levering en prima prijzen

Zeer tevreden over service, levering, prijzen en produkten. Omdat je punten spaart krijg je ook regelmatig iets extra's cadeau.

Steeds een correcte en juiste levering van goede,betaalbare producten,.opservice!!!!

Steeds tevreden dat onze bestelling tijdig en correct geleverd worden. Prijs , kwaliteit zijn jullie top. Houden zo.

Goede levering tegenwoordig wat sneller en niet onbrlangrijk scheelt veel geld.

Prima website om je dieren voer te kopen

Ik bestel via jullie site hondenvoer merk Royal Canin. Dat is helaas erg duur geworden, maar bij jullie nog goedkoper dan in de winkel. Bezorgen gaat altijd snel. Leuk om te sparen met zoo plus!

Fijne site

Ik ben zeer tevreden bestel er mijn honden en katten voer. Goedkoper als in de winkels en hoef niet te sjouwen Vandaag besteld binnen 2 dagen in huis. En vaak een mooie attentie er bij.

steeds correcte en stipte levering

steeds correcte en stipte levering

Voorbeeld voor andere webshops

Bestel nu al ruim een jaar voer en medicijnen bij Zooplus. Alles binnen 3 dagen in huis. Stevige verpakking. Precies wat ik heb besteld.

Makkelijk

Alles wat ik nodig heb voor mijn dames mata en hari hebben ze bij zooplus. Het scheelt heel erg veel sjouwen!

Prijs en lever snelheid goed

Snelle levering en uitsteken item!

Mijn bestelling was er snel en was uitstekend.

geweldig

Altijd snelle levering. en toen laatst iets mis ging met de betaling bij een bestelling, was dit zo opgelost door de snelle terug communicatie

Ik krijg snel en exact wat ik besteld heb!

Ik krijg snel en exact wat ik besteld heb!

+31 132082053

Over zooplus