Zeer goed, steeds vlotte en snelle levering.

Zeer goed, steeds vlotte en snelle levering.

Snelle en juiste levering tegen een redelijke prjjs

Ondanks een foute bestelling mijnerzijds, snel gereageerd en zonder extra kosten weer terug genomen. Klasse behandeling.

slechtste ervaring ooit sinds is anno 2005 een twaalftal poezen onder mijn hoede heb

niet goedkoper dan andere web-sites .... zeker al niet als ze beloofde kortingen/spaarpunten NIET toekennen en daar HEEL MOEILIJK over doen

Blij

Alles is op tijd geleverd mooi verpakt en in orde . Mijn poezen en hond eten graag jullie droogvoer .en eerlijk je kan uit veel soorten kiezen

Bewust verborgen

Goede produkten en levering. Ga de koper bewust en duidelijk attenderen op de couponcode met bijv kortingen/gratis verzending op het moment van aankoop. Niet alleen via mail!! Hiermee passeert Zooplus the pase. Probeer openheid en eerlijkheid te bieden.

Goede producten

Goede producten, redelijke prijs.

uiterst tevreden

altijd goede en vlotte levering. Een duidelijk en overzichtelijk app! Ik raad het ook elke keer vrienden met huisdieren aan om te bestellen omdat ik zelf ook heel content ben.

Heel tevreden

Als ik iets nodig heb voor men dieren koop ik het bij zooplus bij elk product een goede beschrijving vlotte levering

Goeie service gaat altijd volgens de planning en de bestellingen zijn altijd compleet.

uitstekende service

Ik bestel reeds enkele jaren producten voor onze 2 poezen, Brits korthaar. Er is bij zooplus steeds een groot assortiment kwaliteitsvolle voeding te verkrijgen en dit aan correcte prijzen. Ook voor verzorgings producten voor alle soorten dieren kan je er terrecht. Bij elke bestelling die je plaatst kan je zoopoints sparen om leuke cadeautjes uit te kiezen. Iedere bestelling wordt met zorg verpakt en Verzonden. Wij zijn reeds jaren tevreden over het aanbod en service van zooplus.

Geweldige site

Vragen goed beantwoord en opgelost kan niet beter

Zeer goede prijs en snel geleverd

Prima !! Levering zeer snel! En de hondenbrokken aan een zeer goede prijs

Hou van Zooplus

Ben heel tevreden. Zowel van het ruime aanbod, als van de degelijkheid van de produkten. De service en leveringen verlopen vlot, en de klantendienst is vriendelijk.

Snelle bezorging en zoveel top producten voor onze katjes!

Wij bestellen standaard onze katten benodigdheden via Zooplus. Er is zoveel keuze en je spaart voor kortingen en gratis producten, ideaal!

Top, hondjes zijn er ook blij mee

Alles wat je nodig hebt voor je huisdieren op één plek!

Ruim assortiment, keuze voor elke portemonnee, leuke acties en prima service!

Toppie !

Mijn hondje is tevreden zoals ik zelf ! Snelle levering . Bij de produkten staat alles wat wil weten . En heel veel keus . Een aanrader voor elke dieren lief hebber ! Een pootje van mijn Swakke en van mij heel veel groetjes en tot de volgende bestelling !

Bestellen is gemakkelijk.

Ik heb meerdere aanbiedingen gekregen. Ook toen ik de app installeerde. Het was dacht ik vijf euro. Maar wat ik ook probeerde, ik kon die vijf euro niet verzilveren. .

Prima service snelheid en prijs

Ruim assortiment en duidelijke website

Sinds ik bij Zooplus bestel ben ik nooit meer elders gaan kijken. Mijn hond danst rondom de doos als de bezorger deze neerzet en blijft kijken tot het laatste eruit is gehaald door mij.. met het ruime assortiment kun je voor elke hond wel iets vinden.. allergische honden kunnen hier ook hun voer vandaan halen, als het baasje "ja jij daar" zijn of haar ogen werpt op de website van Zooplus. Bestellen bij Zooplus is iedere keer weer een feest!

Veel keus

Wordt altijd op tijd geleverd, veel keus, leuke aanbiedingen en de bonuspunten is altijd fijn om te krijgen

Geweldige webshop

Minder duur en geweldige klantenservice. Fijn dat je je vorige bestellingen kunt selecteren en aanpassen.

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes ingepakt, veel keuze

Great products and fast delivery

Zooplus has a great variety of cat’s products. I like to order through them as they’re often offering great deals with fast delivery.

Zooplus kan bij mij niet meet stuk. Service en hulp prima. Snelle levering. En heel uitgebreid assortiment. Kortom ga zo door. Jullie verdienen een dikke 10.

+31 132082053

Over zooplus