Makkelijk in gebruik en goede service

Heel tevreden! Erg fijn in gebruik. Zowel via de app als de site. Ook is de service goed. Snel bezorgd en goed verpakt

Geweldig!!!!!!

Geweldig Je besteld je bestelling en ja binnen 2 dagen in huis Geweldig!!!!!

Veel keuze en snel geleverd.

Bin Zooplus vind je altijd wel iets wat passend is voor jouw huisdier. Zo eten mijn dieren glutenvrij, hierin hebben ze een royale betaalbare keuze.

Het bestellen gaat snel en gemakkelijk en je kan kiezen waar je het pakket laat bezorgen. Is eigenlijk super gemakkelijk.

Top Kwaliteit

Snelle levering!

Vlotte en juiste levering

Vlotte en juiste levering

snelle service

producten voor voordelige prijs snel in huis

Buitengewoongeweldig!

Als er iets besteld is en t is toch niet goed dan proberen ze t samen met jou op te lossen. En dat vind ik prettig gaat niet alleen om te verkopen de service erna is ook heel belangrijk, ga zo door zoo plus Groetjes ook van mijn poesjes.

Correct

Vlotte levering, correcte bestelling, leuke korting

Supersnel en goede service

We zijn zeer blij met zooplus! Goeie prijs uitgebreid assortiment en snel en vlot geleverd kortom super geregeld en helemaal top!

Goede kwaliteit en stipte levering

Zeer tevreden.

Correcte service en goede prijzen. Bij een probleem met een beschadigde levering werd ik heel snel en correct geholpen. Prima klantenservice.

Bestelling vlot ontvangen super

Geen reclamaties altijd en vlotte levering site is ook duidelijk.

Goed voer maar het kwam met 5 muizen

Ik bewaar het voer in een muis dichte bak maar er zaten muizen in de voer zakken niet goed dus

zeer goede kwaliteit

Prijs zeer goed en goede kwaliteit van brokken een aanrader

Zoals deze website mogen er meer zijn !!!!

Deze website is duidelijk qua gebruik. De wijze van betalen verloopt ook zeer vlot. Men kan steeds het pakket volgen. Via mail wordt men op de hoogte gehouden waar het zich bevindt en hoe men het kan traceren. Ook bij problemen zoals bij een poststaking ben ik op de hoogte gehouden en zoekt men een oplossing. Daardoor was het pakket maar enkele dagen later dan voorzien geleverd. De verpakking van de bestelde producten is ook meer dan in orde. Stevig karton met tussenverpakking om de producten te beschermen. Kortom, ik ben meer dan tevreden. En niet onbelangrijk : de prijs valt ook enorm mee.

fin

Fijne online shop.

Ik shop graag bij zooplus voor mijn huisdieren.

Snelle levering, goed service. Producten prijs-kwaliteit zeer goed. Al meerdere bestellingen gedaan voor kittens , voeding en toebehoren. Tevreden klant.

Aan de ene kant goed en de andere teleurstellendnd

Bestelling geleverd Zooplus punten en de daarbij behorende voordelen en extraatjes niet geleverd. Geen enkele. Afgehandeld van oke dan krijg je je punten terug. Erg makkelijk en voor mij teleurstellend. Daarbij het gratis plaid ook niet ontvangen

Duidelijke app - correcte prijs

Zooplus heeft een duidelijke app die handig is om te bestellen. De prijzen zijn vaak voordeliger dan ergens anders.

Goed assortiment voor scherpe prijs

Meestal kom ik uit bij zooplus omdat ze de beste prijs en grootste keus hebben.

Groot assortiment prima service

Alles bij elkaar en een super bezorging. Ik bestel altijd alles voor de katten bij zooplus!

Aangenaam

Snelle levering en goede producten

Netjes ingepakt en snel bezorgd

+31 132082053

Over zooplus