Eenvoudig bestellen. Snelle en correcte levering.
Beste Brigitte, Bedankt voor je positieve feedback! ๐ Het doet ons plezier om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat je tevreden bent met de snelle en correcte levering. ๐พ We hopen je snel weer terug te zien! Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
De katten eten het graag zijn mooie kleine brokjes zeker voor oudere katten
Beste Sandra, Wat fijn om te horen dat je katten er zo van genieten! ๐บ Kleine brokjes zijn inderdaad ideaal voor oudere katten, en het is geweldig dat het zo goed bevalt. Dank voor het delen van je ervaring! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Is goed
Beste Corry, Bedankt voor je beoordeling! ๐ Fijn om te horen dat alles naar wens is. ๐พ We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Beste Luc, Bedankt voor je mooie review! ๐ We zijn blij dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt en dat je bestelling snel is geleverd. ๐พ We hopen je snel weer terug te zien! Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Ruime keuze en snel geleverd
Beste Antoinette, Bedankt voor je geweldige feedback! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met onze ruime keuze en snelle levering. ๐พ We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Het enige nadeel vond ik dat het pakket erg zwaar was! Ook voor de bezorger. De doos was ook een beetje kapot. Ik denk dat het beter in 2 pakketten verstuurd had kunnen worden. Vriendelijke groeten en fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar!
Beste Tijmen, Bedankt voor je feedback! ๐ We zijn blij dat je over het algemeen een goede ervaring hebt gehad, maar we begrijpen heel goed dat een te zwaar pakket en een beschadigde doos niet ideaal zijn โ zowel voor jou als voor de bezorger. ๐ Je suggestie om zware bestellingen in twee pakketten te versturen is heel waardevol, en we geven dit door aan ons team om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Dank dat je dit met ons deelt! Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar gewenst! ๐โจ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Goede prijzen
Beste Ricardo, Bedankt voor je mooie review! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede prijzen โ dat is precies waar we naar streven! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Jammer dat ze werken met dpd, slechte bezorgservice
Beste Greta, Bedankt voor je feedback! ๐ Fijn om te horen dat je onze mooie aanbiedingen waardeert. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de bezorgservice van DPD โ dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. ๐ We geven jouw opmerking door aan onze logistieke partners, zodat we samen kunnen werken aan verbeteringen. Dank dat je dit met ons deelt, jouw mening helpt ons om beter te worden! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
De brokken waren indertijd met kapotte zak geleverd. Nu waren ze perfect verpakt
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering deze keer helemaal top was en de brokken perfect verpakt zijn! ๐ We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles netjes en veilig bij je aankomt, dus jouw feedback maakt ons blij. Dank dat je dit met ons deelt! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Onze Joppie ( hond) en Spookie (vogel) zijn beiden zichtbaar blij met de producten van Zooplus !
Beste Angely, Wat een geweldige review, dankjewel! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, goede kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. En wat leuk om te horen dat Joppie en Spookie zo blij zijn met onze producten โ dat maakt ons extra trots! ๐ถ๐ฆ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Ik vind het fijn dat ik meteen een voorraad heb.
Beste Manuela, Wat fijn om te horen dat je het makkelijk vindt om meteen een voorraad in huis te hebben! ๐ Dat is precies het gemak dat we willen bieden, zodat jij en je huisdieren altijd goed voorzien zijn. ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Het radiatormandje is stevig en comfortabel. Mijn eigenzinnige kat moet het nog ontdekken, op hรกรกr tijd, ha ha!
Beste Lis, Wat leuk om te horen dat het radiatormandje stevig en comfortabel is! ๐บ We begrijpen helemaal dat jouw eigenzinnige kat haar eigen tempo bepaalt โ hopelijk ontdekt ze snel hoe fijn het is om daar lekker te relaxen. ๐พ Bedankt voor je positieve feedback en je vertrouwen in ons! ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Voordelig en keurig afgeleverd.
Beste Son, Bedankt voor je mooie review! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met onze voordelige prijzen en dat alles keurig is afgeleverd. Dat is precies waar we naar streven! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Kreeg weer een doos met losse blikken en een open zak brokjes die flink door elkaar geschud was en duurt heel lang voordat ik er hulp bij krijg. Blikken zwaar gedeukt. Dit mag niet . Niemand koopt bewust zwaar gedeukte blikken en ze mogen niet eens de schappen in. Het ergste is dat het van te voren aan heb gegeven dit door te geven aan magazijn zijn en dan al op voorhand een 10% kortingscode krijg
Beste klant, Bedankt voor je eerlijke feedback! ๐ Het spijt ons enorm dat je bestelling niet goed verpakt was en dat de blikken gedeukt zijn aangekomen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat je vooraf hebt aangegeven dat je een goede verpakking wenste. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We nemen jouw opmerkingen serieus en geven dit door aan ons magazijnteam om herhaling te voorkomen. Ook vinden we het jammer dat je lang moest wachten op hulp โ dat gaan we intern bespreken om onze service te verbeteren. ๐ Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dank dat je dit met ons deelt, jouw feedback helpt ons om beter te worden! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Al jaren klant. Steeds de beste prijzen. Leuk puntensysteem voor gratis producten. Snelle levering. Goede service
Beste Veronique, Wat een geweldige review, dankjewel! ๐ We zijn superblij dat je al jaren klant bent en ons waardeert om de beste prijzen, het leuke puntensysteem en onze snelle levering. ๐ Goede service en tevreden klanten โ daar doen we het voor! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Snelle en correcte levering.
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie review! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en correcte levering โ dat is precies waar we naar streven! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Al verschillende bestellingen en producten afgenomen bij Zooplus. Altijd goede service ontvangen, ook als er bijzonderheden waren. Zowel qua materiaal als voer hebben ze goede kwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Kortom een tevreden klant die hier met grote regelmaat zijn bestelling doet.
Beste Rob, Wat een fantastische review, dankjewel! ๐ We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, het ruime assortiment en de kwaliteit van onze producten. Het doet ons goed dat je ook bij bijzonderheden goed geholpen bent en dat je ons regelmatig kiest voor zowel voer als materiaal. ๐พ Betaalbare kwaliteit en tevreden klanten โ daar doen we het voor! ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
alles perfect ,geleverd waar gevraagt en niks van schade aan besteling aanrader zou ik zeggen en veel goedkoper dan andere winkels.
Beste Andy, Wat een geweldige review, dankjewel! ๐ We zijn superblij dat alles perfect is geleverd, precies waar gevraagd en zonder schade. Dat je ons ook nog aanbeveelt รฉn onze prijzen als voordeliger ervaart, maakt ons extra trots! ๐พ Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Bij elke bestelling vergelijken we via internet waar de door ons benodigde hondenvoeding te vinden is. Het is niet altijd ZooPlus.Nl, maar toch meestal :-)
Beste Alain, Wat fijn om te horen dat je meestal bij ons de scherpste prijs vindt voor de Comboโs! ๐ We doen ons best om altijd competitieve prijzen te bieden, zodat je honden de beste voeding krijgen tegen een goede prijs. ๐พ Dank dat je dit met ons deelt en dat je ons regelmatig kiest โ dat waarderen we enorm! ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Op tijd Goed ingepakt Veel zorg Goede service 3
Beste Karima, Wat een prachtige review, dankjewel! ๐ We zijn blij dat alles uitstekend is verlopen: op tijd geleverd, goed ingepakt en met veel zorg. ๐ Het doet ons goed om te horen dat je onze service zo waardeert! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Alleen de losse zakjes vind ik niet prettig. Ik heb het liever in de originele doos.
Beste Karin, Bedankt voor je feedback! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling. We begrijpen dat je liever de losse zakjes in de originele doos ontvangt โ dat is waardevolle input voor ons. We geven dit door aan ons team, zodat we kunnen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Ik bestel graag bij Zooplus. Prettig om grote hoeveelheid kattenvoer thuis te laten bezorgen. Snel in huis, overzichtelijke website en ook nog extra snackje erbij laatste keer. Verrassing: blije katten!
Beste Nien, Wat leuk om te horen dat je altijd prima kattenvoer bij ons vindt! ๐บ We zijn blij dat je het gemak van grote hoeveelheden thuisbezorgd waardeert en dat je onze website overzichtelijk vindt. Extra leuk dat de snackjes voor een verrassing zorgden โ blije katten maken ons ook blij! ๐พ Bedankt voor je vertrouwen en je mooie feedback! ๐ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Niets negatief over de producten ,levering en prijs. Doch dit moet toch van mijn hart,ik had al redelijk aantal bonus punten en heb deze dan ook ingeruild voor honden snacks . Het was een bestelling boven de 200 euro,doch geen bonus snaps bij de levering. Na contact met de firma wisten zij te vertellen dat er iets mis gegaan moest zijn met de betaling en dat de bonus snacks zo gewist zijn. Mijn betaling is echter doorgegaan en de bestelling ook ontvangen zonder de snacks. Verder werdt er geen gevolg gegeven. Als goede klant had ik toch iets anders verwachtโฆโฆ.weet niet of ik nog verder bestellingen zal plaatsen.
Beste Jean, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten, levering en prijs, maar het spijt ons enorm dat je ervaring met het inwisselen van bonuspunten niet naar wens is verlopen. Dit is zeker niet de service die we willen bieden, en we begrijpen heel goed dat dit teleurstellend voor je is, zeker als trouwe klant. We willen dit graag voor je rechtzetten. ๐ Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons, en we hopen je alsnog een positieve ervaring te geven. Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Snelle levering. Prijs kwaliteit goed
Beste Sarina, Bedankt voor je positieve review! ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat je de prijs-kwaliteitverhouding goed vindt. Dat is precies waar we naar streven! ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
Verzending duurd veel langer
Beste Joke, Bedankt voor je feedback! ๐ We vinden het jammer om te horen dat je de service vroeger beter vond en dat de verzending nu langer duurt. Soms kan het door drukte of externe factoren iets meer tijd kosten, maar we doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. ๐ We nemen je opmerking serieus en blijven werken aan verbeteringen, zodat je weer de snelle service ervaart die je van ons gewend bent. ๐พ Vriendelijke groet, Team zooplus ๐
zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland รฉn Belgiรซ! Gratis verzending in Nederland en Belgiรซ vanaf โฌ 29,00. Retourneren is รณรณk gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn. Met ons abonnement โzooplus Gemakโ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting! In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van Belgiรซ. zooplus โ alles voor je huisdier!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.