Snel geleverd en makkelijk via de app te bestellen. Top!

Gewoon top

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Snelle leveringen.

Altijd goed en netjes verpakt.

Fantastische spullen

Mijn kat en ik zijn altijd heel blij als we weer een vollde doos met bestellingen binnen krijgen!

Elke keer weer fantastisch

Regelmatig bestel ik bij Zooplus. Soms kleine dingen maar soms ook grote dingen (zoals een XL krabpaal). Je krijgt altijd een verzendbericht en daarbij de track en trace. Het pakket is altijd keurig verpakt. Omdat je kunt sparen voor gratis producten bestel ik graag bij Zooplus

Uitstekend, snel en eenvoudig

Ik ben zeer tevreden, de website is makkelijk in gebruik. Ik krijg regelmatig flinke aanbiedingen en kortingscodes, waardoor ik veel goedkoper uit ben. Het is heel snel in huis en scheelt weer sjouwen met kattengrind en brokken

Tevreden

Ik bestel regelmatig bij zooplus. In mijn geval zijn de producten die ik regelmatig koop, altijd op voorraad. Ik kan de prijzen makkelijk vergelijken en op basis van de beschikbaar de goedkoopste wens nog inkopen. Verzending is snel en naar wens. Ik ben tevreden.

Alles verliep zoals het hoort te verlopen!!

Een bestelling plaatsen is makkelijk en je krijgt updates over je bestelling.

Eerlijke prijs en snel geleverd

Ik heb twee katten en daar hebben ze werkelijk alles voor. Voor een betaalbare prijs is alles snel geleverd

Geweldig!

Goede kwaliteit, productomschrijving klopt altijd, pakketten zijn stevig verpakt en snel in huis. Hier weet ik waar ik aan toe ben!

Alles was prima in orde en de levering was snel.

Groot assortiment en goede levering

Bestel al jaren af en aan bij Zooplus en producten worden goed afgeleverd. Assortiment is groot en service is goed. Enigste tip is om kattengrit niet met 2 in een verpakking te doen. De dozen zijn dan 30kg en amper te tillen.

Zeer goede levering

Ik ben heel blij dat ik deze app heb

Goede prijs voor kattenvoer en kattenbakvulling

Wij bestellen vaak bij zooplus. De bestelling is altijd snel geleverd en de communicatie is goed. Ze hebben veel keus en zijn vaak ook de goedkoopste voor de producten die we kopen. Ook spaar je punten waar voor je af en toe iets extra's kan bestellen zoals speelgoed of een snack.

Snel winkelen via de website. Goede communicatie en snelle levering.

Kwaliteit voor een goede prijs

Fijne en bekende merken, dat voor een goede prijs, meer inhoud en ook nog een thuisbezorgd. Bijna maandelijks bestellen we hier het voer voor onze hond. Daarnaast een leuke spaaractie en vaak een extraatje in het pakket.

Toppie

Veel dingen voordeliger dan bij andere

Vlotte en prima service

Zelfs bij een fout probleem zo opgelost

Beste , De service is heel goed. Fijne medewerkers als je online een vraag stelt of belt. Krabpaal besteld , deze is heel goed van kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook al enkele snacks besteld en deze zijn ook altijd goed. Met vriendelijke groeten.

Correcte en snelle levering

Goede prijs, bestellen gaat vlot, snelle levering

Hele goede ervaring!

Alle klopt! Snelle levering! Goede producten!

Ze doen wat ze beloven!

Veel keus, ook speciaal voer wat ik een voordeel vind. Snelle en goede levering!

Mooie prijzen, snelle levering

Zeer tevreden over de prijzen, levering en service. Tevens spaar ook nog eens zoo points waarmee ik vanalles gratis kan krijgen. Van speeltjes tot snacks en voer.

perfeckt

bij zooplus is geweldig .en zeker altijd optijd geleverd.

Heel fijn wat je je dieren kan geven

Erop kunnen rekenen

+31 132082053