Goede zaak!

Een top zaak met een hele snelle en nette service! Ik kan Zooplus aan iedereen aanbevelen. Van mij een dikke 10!

niet erg prettig

Met eerdere bestellingen geen problemen gehad. Laatst bestelling geplaatst werd, zonder dat ik deze bestelling ontvangen had, retour gestuurd. telefonisch contact gehad en gevraagd waarom, werd niet echt duidelijk op geantwoord, aangegeven dat ik bestelling elders zou gaan plaatsen en dus afzag van bestelling. tot mijn verbazing werd bestelling opnieuw verzonden, weer gebeld en gezegd dat ik bestelling niet meer nodig heb. dan moest ik deze bij aflevering maar weigeren, ik vind dit geen goed beleid, of ik ooit nog iets bestel bij Zooplus ?? ik weet het nog niet.

scherpe prijzen

professioneel, snel bezorgd en scherpe prijzen !

De vestrlling en verzending gaan altijd snel en goed

Makkelijk en snel besteld en ontvangen.

Weer een snelle levering. Fijn punten systeem en een makkelijke app. Bestel hier elke 6/8 weken de brokken voor mijn hond. En de koekjes en speeltje koop ik dan vaak van de punten.

Snel en makkelijk besteld

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Prima webwinkel

Het is al lang geleden dat ik een bestelling heb geplaatst maar prima webwinkel.

heel erg goed

De vissen zijn er dol op

Fijne winkel

Goede bezorging En snel.

Zoo plus prima verzending niet

Steeds als er iets geleverd word en gaat via soda dan word het ook als we niet thuis zijn gewoon voor de deur gezet.kan gewoon niet, iedereen kan zomaar meenemen en gaat vaak best om een bedrag.ik zou hier als zooplus niet blij van worden,niet jullie fout maar kunnen er wel problemen van krijgen

Tevreden over de bestelling

Ik ben zeer tevreden over het product voor mijn hond omdat hij Royal Canin lekker vindt.

Goede, correcte services

Heb jullie leren kennen door mijn zoon en ben daar heel gelukkig mee. De service is correct en heel snel. Wij moeten niet meer sleuren met de zakken want worden tot ons deur gebracht. dank u voor de service

Besteling 8 dagen

Ben erg teleurgesteld in zooplus. Heb een vlooien band besteld werd 8 dagen later bezorgd door DPD. Ben dat van jullie niet gewend.

Groot assortiment leuke aanbiedingen en goede service

Goeie service

Super geregeld

Inexistant customer support

Opened 3 tickets over 2 months for 2 orders not being shipped and never get any reply (except automated mail with ticket number). They s don’t offer bad customer service, they simply don’t have one! Never again.

Vlotte levering...top kwaliteit en prijs.

Uitstekende service

Bijna perfecte service

Zak voer besteld voor hongerige pup, keurig vooruit betaald, aangegeven dat er geen spoed bij was...en toen...niets meer. Na 2 weken contact opgenomen en toen bleek het pakket door DHL wegens transportschade retour te zijn gezonden. Het punt van verbetering is, dat Zooplus dit even had moeten melden. Maar Zooplus heeft, nadat wij zelf contact hadden gezocht, de ontbrekende zending direct opnieuw laten leveren, zonder schade!

misleidende advertentie

Misleidende reclame en slechte aftersales service

Altijd op tijd en snel.

Alles loopt perfect,snelle levering,retour gebeurt vlotjes,bonuspunten is zeker een meerwaarde

Altijd goed

Bestel altijd hetzelfde en weet dat het goed is

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb medische problemen en moet dagelijks naar kiné en logo dus vind ik het heel handig dat ik het kan afhalen in afhaalpunt samen met mijn man en met auto. Ik heb altijd snel mijn bestelling en ook online is alles duidelijk.

+31 132082053

Over zooplus