Fijne overzichtelijk en snel

Goede zoekfunctie Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit. Snelle levering. fijne website.

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, na 3 werkdagen had ik het eten ( nierdieet Kidney Care k/d) voor mijn hondje. Ze heeft dit eten nodig na een nierfalen en omdat ze de brokken niet meer wil geven we haar nu het natvoer. Ze eet het goed.

Scherpe prijs en een groot aanbod

Veel keuze Makkelijk app om te bestellen Bonus systeem is leuk

Niets op aan te merken

Zowel de prijs, aanbod en levering is ruim voldoende. We bestellen via Zooplus sinds kort maar zijn ook zeker van planndit te blijven doen!

Probleemoplossende klantendienst

Tijdje geleden problemen met Bpost gehad, bestelling was bij hen niet meer te vinden. Gebeld met de klantendienst van zooplus en onmiddellijk hebben zij gezorgd voor een nieuwe levering. Onze hond had dus toch nog tijdig zijn speciale voeding.

Goede producten

Goede kwaliteit voer voor de dieren en een snelle levering,

Goed, goedkoop en goede service!

Had nooit van Zoo Plus gehoord . Dus ik denk , ik ga ff op de website kijken . Geweldige en goedkope dierenvoeding!. En zoveel meer voor je kat of hond . 2x al een Bestelling gedaan. Kon het gewoon op halen bij ophaalpunt. Top service!

Kwaliteit met betaalbare prijzen

Assortiment is groot en is een grote concurrent voor bekende dierenwinkels. Zooplus is een stuk goedkoper met dezelfde producten. Levering is snel. Ze hebben zoveel keuze dat ik me echt moet inhouden om niet teveel te kopen. Mijn konijntjes Lily en Levi zijn er echt blij mee en ik absoluut ook!

ZOOPLUS IS THE BEST

Beste Ik ben heel tevreden over de werking van zooplus dit omwille de prijs aantrekkelijk is en er altijd acties gegeven worden

goede ervaring met zooplus en zeer vriendelijk om U te helpen

Every month

I am super happy with zooplus and i use every month to purchase the items for my puppies ! Totally recommend !

Goed producten en snelle levering.

De online winkel is vlot te gebruiken. De producten zijn van goede kwaliteit en de levering gaat vlot. Zeer tevreden!

Betrouwbaar en goed geprijsd

Ik bestel graag bij zooplus, de prijzen zijn laag en de bezorging is betrouwbaar.

Perfecte service.

Service is goed. Kwaliteit van het voer is goed. Levering netjes op tijd.

Zeer goed.

De bestellingen die ik gedaan heb zijn snel en netjes bezorgd en mijn kat is zeer tevreden.

Perfecte winkel.

Bij iedere bestelling, en dit al jaren mooi op tijd geleverd en goed verpakt.

Mooi op tijd

Van A tot Z in orde!

Na meermaals te bestellen werden mijn artikelen steeds vlot en correct geleverd. Ook de dienst naverkoop zit uitstekend in elkaar. Ik kan niet anders dan ZooPlus aan te raden bij iedere dierenliefhebber of bij ieder baasje. TOP TOP TOP !!!

Altijd scherpste prijs en supersnel geleverd!

Top service!

Zooplus heeft niet enkel de beste prijzen maar ook nog een zeer snelle levertijd!

Súper

Wij zijn al een geruime tijd klant bij Zooplus. Onze jongste kat Yara heeft bijzonder voer nodig , en zowel voor de natte als de harde brokjes hebben we in Zooplus dè webshop gevonden. Handige app en mooie prijzen en/of aanbiedingen. Ook een leuk spaarplan , waar we van de gespaarde punten lekkernijen voor onze huisdieren inleveren.

Voordelige manier om te bestellen.

Via Zooplus is het voordelig, snel en makkelijk om te bestellen. En een leuke bijkomstigheid is, dat je spaarpunten krijgt. Ik heb nu mijn hondenvoer in een abonnement. Nog extra voordelig en bestelgemak. Ik blijf lekker bij Zooplus.

De items die besteld waren zijn goed

De items die ik besteld heb zijn goed. De bezorging kan wat vlotter. Dit heeft bij ons 3 dagen geduurd. Als ik ergens anders bestel heb ik het met 24 uur.

Uitstekend voordelig!

Altijd laagste prijs en een leuk spaarsysteem. Regelmatig zt er bij mijn bestelling snoepjes of natvoer om uit te proberen. Ik ben zeer tevreden! Snelle levering!

+31 132082053

Over zooplus