Heel goede service

Bestelling heel gemakkelijk kunnen doen en snelle levering.

Niks geen klachten over Zooplus.

Rieten reismand gekocht, deze was al niet duur bij Zooplus en er ging nog een extra korting vanaf ook. De rieten reismand voor de kat ziet er leuk uit en is dus een aanwinst om in de kamer neer te zetter zodat de kat een leuk rustig gezellig eigen slaapplekje heeft. Het ijzeren deurtje werkt ook prima zodat de kat tijdens een reis niet kan ontsnappen. De levering is gegaan volgens afspraak.

Snelle levering.

Steeds correcte levering

Grote keuze, goede prijs en snel geleverd

Zelfs voor een kieskeurige kat, is er altijd voldoende aanbod en probeerpakketten. De prijs is altijd zeer gunstig en je mag uitgaan van een snelle en correcte levering.

Altijd goede service

Tevreden

Alles op de website is duidelijk, ook de kortingen zijn duidelijk te zien. Jammer dat ze met post nl werken als transporteur want de chauffeurs van post nl doen absoluut hun werk niet correct. Dit is het enigste min puntje.

Levertijd!

Hartelijk dank. Een probleem is de lange levertijd. Het zou handig zijn als je het wat meer tijd zou kunnen geven.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding soms wat laat met leveren al denk ik dat het aan Ptt post ligt

Zeer snelle en goede levering en

Nier altijd bezorgd op afgesproken dag vanwege drukte,dat is lastig

Altijd top !

Goede website en snelle levering !

Groot assortiment met concurerende prijzen. Altijd in enkele dagen geleverd zonder fout en in de juiste staat. Ook het kortingsplan in combinatie met de zoopoints levert financiële besparingen op bovenop de goede prijzen!

Goede prijs kwaliteit verhouding en asssortiment

Ik koop nu al 13 jaar bij Zooplus nog steeds uiterst tevreden

Altijd snel geleverd en verzorgd ingepakt. Voordelige prijzen en leuk dat je kan sparen voor een cadeautje voor je huisdier ! Wij blijven sowieso bestellen bij zooplus

Excellent!

I have been shopping from zooplus for a year almost. And I am really satisficed with every order.

Goede producten en vlotte levering

Snelle leveringen en goede kwaliteit

Ontzettend fijne webshop

vlotte service

Vlotte service en de goedkoopste prijs.

Heel goede service .

Als we bestellen bij zooplus is ons pakket altijd goed op tijd . Het klopt altijd nooit geen problemen gehad .

Erg blij met zooplus

Snelle levering en veel keus ook voor hypoallergeen voer en snacks

Ik bestel alles voor mijn poezels bij de Zooplus. Het word altijd snel geleverd en als er vertraging is krijg je hier duidelijk bericht over. Voor mij is er niets anders dan de Zooplus

Snelle levering en een zacht prijsje, gewoon top!

Ik maak al jaren gebruik van zooplus voor het voer van mijn 3 katten. Het ruime aanbod, de scherpe prijzen , goede kwaliteit en snelle thuislevering, wat kan een mens meer wensen!

Zooplus is top!

Zooplus is een overzichtelijke webshop met een ruim aanbod en zeer aantrekkelijke prijzen. De service is snel en de producten zijn goed!

Goede producten en snelle levering

+31 132082053

Over zooplus