De levering is opzich snel.

Je recommande !

La commande en ligne est très facile. La livraison est rapide. Le livreur avertit de son heure de passage. Et surtout, les prix sont compétitifs par rapport à la grande distribution, ce qui, selon moi, est le plus important. Je recommande !

Snel, top klantenservice

Vlak na bestelling kreeg ik een mail over nieuwe actie, was oa korting op een product wat ik letterlijk net besteld had. Na een telefoontje met de klantenservice werd mijn factuur meteen aangepast, echt top service

Ben heel blij met zoo plus ze hebben veel keuze voor je huisdier en ook een goede en snelle levering Als het niet goed gaat wordt je vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon en wordt je probleem snel opgelost

Goede en snelle service!

Goede en snelle levering van de purina urinary kattenbrokken. Volgende keer bestellen we weer hier!

bestellen is makkelijk, levering snel, website overzichtelijk en prijzen prima

De website en de app zijn duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod is ruim en de prijzen zijn goed. Aanbiedingen zijn aantrekkelijk. Het gehele bestel- en leveringsproces is duidelijk en levering is dan wel niet de volgende dag maar wel snel.

Alles steeds in orde

Goede prijs en service, netjes verpakt, goede communicatie

Inmiddels ruim een jaar mijn leverancier van kattenvoer. Prima prijs prestatie! Keurig thuis bezorgd. Nooit gedoe gehad.

De bestelling komt snel goede producten

Snel en makke

Mijn spullen vanuit de app makkelijk kiezen en bestellen

Fijne website

Fijne website met veel keus en lage prijzen. Leuk spaarsysteem vóór extras te sparen.

Uitstekende service

Producten online makkelijk te vinden, goed werkende app, snelle bezorgservice

Mooie prijzen, snel geleverd.

Mooie prijs, snel geleverd.

Snelle levering en goede service

Mijn konijnen zijn dol op de Procter van zooplus. Word altijd snel geleverd. Leuk puntensysteem ook. Superfijn!

perfect ervaring

Producten op een goede prijs snel geleverd. Goed ingepakt. perfect

Uitstekende service

Eenvoudige bestelling/ correcte levering.

Betrouwbaar en groot assortiment

Veel keus in goed voer en accessoires voor allerlei diersoorten. Levering binnen enkele dagen

Soepele levering, prima prijs, ruime keus en als extraatje spaar je punten voor gratis spulletjes/snacks etc. Altijd weer een feestje als ik voor hond Oscar iets leuks of lekkers uit mag zoeken!

Gemakkelijk en voordelig winkelen.

Ik heb eens gebeld en kreeg een super vriendelijke persoon aan de telefoon. Ze heeft alle problemen direct kunnen oplossen en wij waren zeer blij. Ik zou het iedereen aanraden bij zooplus te kopen.

Begint steeds duurder te worden

Groot assortiment dat is wel fijn maar de prijzen stijgen snel

Altijd netjes en goed geholpen

We bestellen vaak bij zooplus voer voor onze honden . Leuke en goede acties en goede service heel blij mee

Correct en snel

Droog hondenvoer gekocht Heel tevreden. Prijs /kwaliteit top !

Goede service en snelle levering

Altijd een (dier) vriendelijke ervaring!

Bij Zooplus is het altijd fijn bestellen. Snelle levering, goede verpakking en je wordt goed op de hoogte gehouden. Een ware kroon op hun al zo goede service is de klantenservice. Met een vraag zijn ze makkelijk bereikbaar en wordt je vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Kortom, een 10 + met een pootje en een miauw voor deze topwinkel!

Altijd perfect!

Ik bestel standaard alles voor mijn katten bij Zooplus. Het ruime assortiment, de voordelen in combinatie met de goede en snelle levering maken dat ik vaste klant ben. Een echte aanrader!

+31 132082053

Over zooplus