Te lange levertijd dit keer

Normaal komt altijd alles op tijd. Dit keer was de levertijd bijna een week, terwijl er stond 1-3 werkdagen. Met het gevolg dat ik zonder voer kwam te zitten. Het was verder wel netjes afgehandeld nadat ik erover had gebeld. Ik heb voor de volgende bestelling een kortingscode gekregen als compensatie. Dat vind ik dus wel weer erg netjes. Maar ik weet nu ook in het vervolg als ik wat ga bestellen; reken niet op de 1-3 werkdagen, dus bestel ruim op tijd.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Al tijden tevreden klant. Ben blij met een groot assortiment graanvrij voor de kat. Het spaarsysteem is handig om te sparen voor leuke extra's. Jammer dat de prijzen ook hier zijn verhoogd.

Super geregeld!!!!!

Perfect geregeld en super snel

Zeer goede en correcte service!

Ik had een probleem met een bepaalde levering, maar dit werd meteen opgelost op een zeer klantvriendelijke manier. Echt zeer tevreden van jullie service.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goed! Snelle levering, prima website. Gebruik van de app vind ik makkelijk. Goede kwaliteit

Super producten met een snelle levering

Inmiddels bestel ik al twee jaar bij Zooplus en dat gaat altijd goed! Mijn kat heeft speciaal voer nodig en dankzij Zooplus kan ik dat simpel online bestellen en thuis laten bezorgen :)

Supergoede service

Wanneer je een bestelling plaats wordt deze snel verwerkt. Binnen een paar dagen heb je ook de producten in huis.

Kwaliteit!

Sinds een half jaar koop ik alleen nog maar dierenvoeding bij Zoo Plus. Ze zijn voordelig, hebben goede acties en met mijn gespaarde punten kan ik steeds weer iets leuks of lekkers uitzoeken voor onze kater 'Muis'. Ik ben fan!

Heel goede producten, gemakkelijk te bestellen. Top

Perfecte zending

Pakket was goed en stevig verpakt. Snelle zending en alles in 1x aanwezig.

Heb al jarenlang Super ervaring en goede service en snelle levering bij jullie, thanks

Altijd heel snelle levering in een postpunt, heel ruime keuze (mijn poes is heel blij met het afwisselend menu dat ik hem voorschotel). Zeer scherpe prijzen en altijd alles mooi ingepakt. Keep up the good work

Altijd netjes geleverd

Ben tevreden met de dingen die ik bestelden en een ruime keuze

Goede producten en duidelijke website

Ik heb nu een aantal keer bij Zooplus besteld. Fijn is de korting die je kunt afkopen, dit loont al snel. Bovendien is er een groot assortiment. De website zit duidelijk in elkaar.

Snelle service en betrouwbaar

Alles wat ik bestel is super snel in huis en van goede kwaliteit. De app is ook erg duidelijk. Met elke bestede euro spaar ik punten, hoe leuk om daar gratis iets van uit te zoeken.

Prima service en goede prijs

Zooplus biedt een ruime keuze aan voeding en accessoires,en dit aan lagere prijzen dan de meeste andere dierenspeciaalzaken.

Bestelling is altijd op tijd en altijd correct!

Vlot besteld, snel bezorgd.

Iedere keer weer blij met Zooplus!

Altijd snel in huis

Ik ben altijd heel tevreden over zooplus. Bestelling snel in huis en Met Royal Canin de goedkoopste! Regelmatig kortingsacties, mogelijkheid tot achteraf betalen en standaard al korting via het spaarplan. Enige verbeterpunt die ik fijn zou vinden, is een optie in de app om door te klikken om achteraf te betalen of in de mail een betaal button. Nu moet ik zelf naar mijn bank app en alles zelf invullen.

Vlotte adequate levering

Iedere bestelling tot op heden vlot geleverd met goede informatie wat betreft bezorgtijden.

Netjes en goed

Netjes en snelle levering ! En goed in prijs !

Goed en goedkoop

Alles netjes geleverd!

Zeer goede prijzen, leuke acties

Zeer goede prijzen en op tijd geleverd. Zelden dat iets wat ik wil bestellen op is. Ruime keuze! Gewoon top e-commerce bedrijf met een hart voor dieren.

altijd correct

Snelle levering, correcte afhandeling en vriendelijke service indien hulp nodig.

Goede prijzen en denken mee met de klant

Al enkele jaren bestel ik bij Zooplus omdat ik o.a. speciaal voeding nodig heb voor mijn kat. Maar ook voor kattenbakgrit en andere dingen bestel ik graag bij hun. Hiervoor bieden zij ruime keuze in merken, smaken en ook de hoeveelheid van de zak. Elke keer voordat ik bestel controleer ik voor de zekerheid of de brokken niet ergens anders goedkoper zijn, maar Zooplus blijft de beste prijs houden. Wat ik extra lovend vind is dat Zooplus ook echt rekening houdt met de klant: laatst is er bekend geworden dat een leverancier/merk zijn prijzen aanzienlijk omhoog gaat gooien, Zooplus heeft op de site daar netjes een melding van gemaakt ter info voor de klanten en alle klanten de gelegenheid gegeven om de huidige voorraad nog voor de oude prijs te kunnen kopen. Max 2 per persoon zodat zoveel mogelijk klanten hier gebruik van konden maken.

+31 132082053

Over zooplus