Fantastische service

Bij onduidelijkheid over de aflevering van mijn pakket, hielp de klantenservice mij snel met de juiste informatie en een korting op mijn volgende bestelling ter excuses voor de onduidelijkheid.

Teleurgesteld

Na 1'5 jaar kon ik ineens niet meer op rekening kopen

Ruime keuze, goed assortiment en nette prijzen

Prima ervaring met Zooplus. Bestellingen komen snel en netjes aan. Jenne groot assortiment waardoor ook het speciaal voer voor 1 van mijn twee honden via Zooplus kan in grote verpakkingen. Bij die dierenarts kan ik meestal alleen maar zakken droogvoer van max. 4 kilo krijgen, Zooplus heeft gelukkig 12-kilo verpakking.

I have a really good thoughts about Zooplus

I like the variety of products that Zooplus offers. Every time the delivery is fast, I'm well informed about any delays that may occure. I appreciate the bonus program they have. Prices are really good.

Tevreden klant

Ik ben vaste klant bij Zooplus voor de brokken van onze hond. Deze site heeft de laagste prijs voor de brokken en de levering is altijd erg snel. Ik ben erg tevreden!

Alles wat we besteld hebben is super!

De bestelde producten voor onze 2 poezen, worden altijd netjes bezorgd! Dus daar zijn wij best blij mee, en onze poezen ook haha.

Tevreden klant

Heef tevreden en betaalbare prijzen

Één niet te missen aanrader

Mijn ervaring met zooplus. Gewoon een aanrader en heb al veel prijzen vergeleken maar zooplus komt er steeds goedkoper uit. Ook naar de service toe, steeds op het aangegeven tijdstip geleverd. Doe zo verder

Supervlot

Altijd gemakkelijk om bestelling te plaatsen en de levering is steeds supersnel! Echt aanrader om iets te bestellen voor uw huisdieren.

Duidelijke site

Snelle levering tegen goede prijs

Hondenvoer ontvangen binnen vermelde levertijd. Het betreft Royal Canin, waarvan Zooplus geheel terecht weigert mee te gaan in de meest recente (buiten proportionele) prijsstijging.

Betaalbaar en goede service

Goede prijs en snelle levering

In vergelijking met andere bedrijven heeft zooplus een goede prijs en een snelle levering. Ook nog een leuk punten systeem waarmee je spaart voor gratis producten

Goede prijs

Mooie prijzen voor de produkten en snelle levering.

Goede en snelle service

Honden zijn dol op de speeltjes keuze te over,het tuigje past als gegoten,als ze doos met hondeneten zien zijn ze laaiend enthousiast.

Goed en goedkoop

Groot assortiment, lage prijzen, gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Zoals altijd top! Makkelijke app om te bestellen en leuk nieuw speeltje met de gespaarde punten!

Blije hond, blije baas !!

Zooplus heeft het enige hondenvoer waar mijn hond blij van wordt. Ik had Zooplus eerder moeten ontdeken, want mijn hond (nu 12 jaar) heeft 10 jaar last gehad van diaree. Alle middeltjes van de dierenarts haalden niets uit..., totdat ik Bozita Zalm bij Zooplus ontdekte en diaree is volledig verleden tijd.

Super online winkel!

Ik ben al jaren klant bij Zooplus en mijn ervaring is erg goed. Altijd netjes op tijd, keurig ingepakt en verzorgd. Heel tevreden over deze online winkel en ik ben het helemaal eens dat ze Nr 1 zijn. Vaak heb ik ze ook aangeraden aan vrienden en familie en ook daar hoor ik goede ervaringen. Zeker een aanrader deze webwinkel!

Snelle levering. Fijne klantenservice. Ruim assortiment.

Snelle levering, gunstige prijs, en meestal op voorraad en gemakkelijke website

Snelle levering,gunstige prijs en meestal op voorraad en gemakkelijke website

top

ruime aanbieding , duidelijke beschrijving artikel ! mooie aanbiedingen !

Kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service

Vaste klant van Zooplus. Groot assortiment, betaalbaar, snelle levering en een zeer goede klantenservice

Snelle bezorging

Zowel honden en kattenvoer besteld. Dit tegen een zeer goede prijs. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Geweldige website voor huisdieren

Heel overzichtelijke website met veel verscheidenheid in merken en producten. Mijn kat heeft last van struviet en zooplus biedt tal van producten aan betaalbare prijzen en bovendien vind mijn kat ze nog superlekker ook. Dus in naam van Diesel, bedankt Zooplus.

+31 132082053

Over zooplus