Geweldige website voor huisdieren

Heel overzichtelijke website met veel verscheidenheid in merken en producten. Mijn kat heeft last van struviet en zooplus biedt tal van producten aan betaalbare prijzen en bovendien vind mijn kat ze nog superlekker ook. Dus in naam van Diesel, bedankt Zooplus.

Goede producten en snelle levering.

Inmiddels meerdere malen besteld en de hond doet het goed op het voer welke zij leveren. Veel variatie en ook af en toe leuke acties om andere producten te proberen. Verder uitstekende leveringen en snel.

Altijd vlot, netjes, correct en betaalbaar

Van alle bestelling wat ik de afgelopen jaren had gedaan heb ik nog geen 1 keer iets defect of beschadigd gehad. Enige minpuntje is... dat wanneer je een bestelling gaat plaatsen en een korting code toe hebt gevoegd maar vervolgens nog gauw een product toevoegen en dan is de korting code weg en ook niet meer geldig. Hoogwaarschijnlijk een software dingetje :)

Zeer goede service en veel keus.

Ik koop al een tijd voer en snacks voor mijn hond en ben zeer tevreden over de kwaliteit van zowel het voer als de snacks! Ook heb ik al voor een paar leuke cadeau, 's kunnen sparen! Wat ook weer leuk is voor de hond! GA zo door, zeker met zoveel kwaliteit!!

Super service

Super service, altijd goed verpakt en snel geleverd. Wel missen ze wat merken en zijn ze niet altijd even goedkoop. Maar voor de rest uiterst tevreden.

Spijtig dat wanneer ik op de site kom en het in het Frans is

Goeie klantvriendelijkheid!

Goedkopere producten in tegenstelling van andere sites. Ik wilde een badjas voor mijn hond ruilen Ik kreeg bericht dat ik een nieuw kon bestellen en de te kleine badjas mocht ik aan een goed doel schenken echt top!

Genoeg keuze voor voer. Ook voor katten met een speciaal dieet. Je krijgt na je bestelling je factuur via email. Ook een email waneer je pakket komt. Ik krijg de bestelling altijd binnen de week. Meestal binnen de 3dagen. Je kan punten sparen voor een geschenk naar keuze.

Superfijne webshop

Tot nu toe zeer tevreden Veel produkten in huis en snel geleverd.

Ruim assortiment, overzichtelijke webshop Vriendelijke en vlotte klantenservice Vlugge verzending

Betrouwbaar

Goed voer Degelijke verpakking Duidelijke website

Altijd mijn bestelling keurig op tijd bezorgd

Ik ben uiterst tevreden over mijn bestelling die ik doe voor mijn hond.

Zeer positief

Heb altijd mijn bestelling correct thuis geleverd ,de prijs is zeer goed en kwaliteit ook. Zeer tevreden. Zeker een aanrader om bij jullie te bestellen.

betrouwbaar, stipte levering, correcte levering en nette levering

steeds op tijd geleverd, correcte verwerking, kan steeds volgen hoe het verloopt met de bestelling, betrouwbaar en alles steeds netjes en ongeschonden geleverd

Positief

Altijd snelle levering en goed verpakt

Fijne webwinkel

Leuk en fijn afwisselend assortiment wat niet overal te krijgen is. Levering over het algemeen erg snel. fijne communicatie.

Super fijn, goed en correct

Dat Zooplus dierenwinkel nr.1 is in Nederland, is wel te begrijpen. Altijd alles correct en goed wat je ook voor bestelling heb. Op tijd geleverd, lukt dit eenkeer niet, dankrijg je altijd bericht. Blijf zo doorgaan Zooplus!!

Zeer vlotte correcte levering

Vlotte levering, goede prijzen en leuke spaaractie

Alles wat je zoekt, snel thuis voor een scherpe prijs

Sinds ik Zooplus heb ontdekt kom ik nooit meer in een dierenwinkel. Alles wat ik nodig heb voor onze katten vind ik hier. De bezorging is snel en netjes en de prijzen zijn echt heel laag. Ik zou t iedereen met huisdieren aanbevelen om hier je spullen te kopen.

Levering is altijd correct en op tijd

Goede prijs/kwaliteit

Wij kopen hier al jaren producten voor onze konijnen en de prijs/kwaliteit zit altijd goed.

super

mooie handige artikelen , snelle levering en communicatie !!!

Geweldige service en goed betaalbaar

Altijd snelle levering en zoo punten ook een leuke aanvulling en goed voor je portemonnee

Tevreden

Zeer tevreden over de goede kwaliteit van de producten. Jammer dat een grotere bestelling in meerdere pakketten komt die op verschillende momenten worden verstuurd,waardoor je goed op moet letten om thuis te zijn

Snelle levering, goede prijs

Ik bestel hier al tijden mijn vaste benodigdheden voor de katten en dit blijf ik ook doen. De levering is altijd goed, geen problemen mee. De app is makkelijk te bedienen. En het punten sparen is een leuke bijkomstigheid. Graag stop je zo weer wat gespaarde items in je mandje. Zeker een aanrader!

+31 132082053

Over zooplus