Good service, Quality products, competitive prices and more!

I could not ask for more! Wide ranges of quality products, competitive prices, very accommodating customer service staff, prompt delivery, attractive promotions. Those are some of the reasons I am happy being with them. Thanks a lot and more power! Except for dented cans, which was refunded but never taken back, I guess they could find a way to improve the packing process. I have twice noticed in my order and when I called up they promptly reimbursed me with the cost and not even bothered to get the damaged cans. I have since found a couple more but just tried to use it thinking it is anyway new. Perhaps they can improve packaging procedures to avoid it in the future. Thanks again.

Groot assortiment, goede prijzen

Prima webshop, verzending duurt soms wat langer. Erg goede klantenservice

Top service.

Altijd snelle en correcte levering.

purina one sensitive

Vlotte bestelling, vlotte levering en product dat ik al langer ken. Ideaal van een van mijn katten met darmproblemen. De andere 3 katten lusten het evengoed en zijn perfect gezond.

Aangenaam

Zeer aangename online shop Goede prijs leuke actie Goede opvolgen van pakket Een aanrader

Betrouwbaar

De levering is eigenlijk altijd op tijd zelfs als er aangegeven wordt dat deze enigszins vertraagd zal zijn.

Mooi gamma ! Steeds gekregen wat er op de website stond.

Echte aanrader

Heel goed en vlugge service. Ben blij.

Goede producten !

Mijn hondje heeft hypoallergeen voer , goede producten bij Zooplus en goede prijzen . Pas een hondenmand gekocht en pip is er blij mee ! Snelle levering en goede service .

Altijd prettige ervaring om er spullen te bestellen

Het bestellen gast gemakkelijk, ik heb een keer mee gemaakt dat mijn bestelling niet in orde was en werd erg vriendelijk geholpen en mee gedacht aan een oplossing. Er zijn vaak goede sale aanbiedingen.

Eerlijke prijzen super goeie service Mooi op te volgen van je besteling Veel variatie van merken en producten Gewoon top

Alles wat je voor je doet nodig hebt

Heerlijk online dieren speciaal zaak. Snell levering!

Zoo is Top en snel met afhandeling en levert goede kwaliteit

Mijn ervaring is klasse. Er wordt keurig op tijd geleverd, zijn er klachten die veroorzaakt worden door de pakket verzorger. Dan wordt dit snel en correct afgehandeld naar tevredenheid van de klant. wij zijn dan ook zeer tevreden over Zoo. Hier kun je op bouwen. Onze huisdiertjes zijn er ook erg blij mee. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Gewoon top klasse!!!!

Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en levering

Bestel al geruime tijd voer en snacks voor onze labrador. Nog steeds voor het voer en de snack de goedkoopste en hij doet het er super op. Ruime keuze aan snacks, maar dan is een Labrador geen voorbeeld die lust werkelijk alles. Maar wij vinden de kwaliteit super..

Prima kwaliteit en snel geleverd

Wij zijn tevreden over de kwaliteit en de vier hondjes (boomertjes) die wij hebben ook tevreden zij eten er goed van en zijn nooit ziek ook de vogel mag niet klagen

Zeer goede ervaring met bestellen en leveren van de brokken.

Ook het grit wordt , meestal binnen 24 uur, aangeleverd. Keurig met een steekwagen boven gebracht en in de hal geparkeerd. Bezorger heeft altijd zin in zijn werk en fluit daar een vrolijk deuntje bij. Product is hoogwaardig en keurig verpakt.

Correcte service

Correcte service maar jullie zijn wel krenterig met kortingcodes.

Ruime keus in voer en dergelijken, en snelle levering

Ik heb altijd alles wat ik bestel heel snel binnen en ik vind het ook altijd leuk dat ik er vaak een kadootje kan uitkiezen voor mijn hond

Fijne service

Altijd een fijne service en als er wat is word het snel opgelost. Ook worden de producten snel geleverd. Ook zijn de prijzen goedkoper dan de meeste winkels. Hier blijf ik zeker bestellen!

Snelle en goede levering

Goede web site voor het bestellen van de dieren producten. Ik bestel nu meer dan een jaar bij Zoo en ik ben erg tevreden. Ook de levering van de producten verloopt goed en snel. Vaak binnen 3 dagen alles in huis.

lekker snel en kosteloos thuis geleverd

nooit problemen, altijd goed, zou handig zijn om met Ideal te kunnen betalen.

Goed verpakt, duidelijke uitleg over jouw verzending

Goede prijs kwaliteitverhouding

Geode prijs-kwaliteit verhouding en een goede service. Fijne app die makkelijk in gebruik is.

Top service, goede prijs & veel keuze

Top service, goede prijs & veel keuze