Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en door de drukte werd er keurig aangegeven dat het langer zou duren met levering erg netjes. Alleen jammer als ze zien dat er duidelijk besteld word voor een mannetje er toch een roze bot bij gedaan word ipv de blauwe. Verder weer blij met de bestelling.

Snelle levering.

Levering gaat volgens afspraak

Prima site, levering gaat volgens afspraak, na ieder ebestelling krijg je punten en kun je sparen voor leuke kortingen.

Altijd blij als zooplus komt!

Ik vind het een fijne app en als het pakket aankomt dan is het hier een feestje. Mijn dochter van 7 pakt het dan met veel plezier uit!

Super gemakkelijk

Super gemakkelijk om te bestellen en levering altijd zoals beloofd oo tijd

Diervriendelijk

In het begin kreeg ik mijn bestelling na max 3 dagen, tegenwoordig moet ik steeds lang wachten. Nu ik het weet kan ik sneller bestellen. DPD is helaas een ramp om te leveren al 2 keer moet ik mijn bestelling gaan zoeken in een ander dorp terwijl er in mijn stad verschillende Leverpunten zijn. Ikzelf woon in een appartement en daar doen ze zelf niet de moeite om te leveren. Zelfs als ik een ganse dag thuis ben heb ik hun zogezegd gemist

Zeer tevreden van Zooplus! De bestellingen worden altijd correct en vlot geleverd. Alles zit steeds netjes in de doos. We hebben één keer een probleem gehad dat iets miste, maar dit werd met één belletje naar de klantenservice meteen opgelost. Bovendien hanteert Zooplus zeer correcte prijzen. Wij bestellen hier dan ook al het eten en toebehoren voor onze drie katten.

Bestel er al jaren

Goede ervaring.raad heel erg aan het abonnement te nemen. Bespaart je een hoop geld. va als je meerdere dieren hebt

Zeer klantvriendelijk

Ook met problemen gaan jullie zeer netjes om en proberen een goede oplossing te vinden.

goed bezig en correcte behandeling met de bestellingen

De service is zeer goed ! Geen enkele slechte opmerking

Beste dierenwinkel

Voordelige en goede dierenwinkel. Als iets niets inorde is doet de klantenservice er ook alles aan om dit onmiddellijk inorde te brengen. Bedankt!

Altijd netjes verpakt en verzorgd

De paketten zijn altijd netjes ingepakt alle artikelen zijn goed beschermd indien nodig. Alles wordt redelijk snel geleverd soms wel in 2 pakketten wegens gezicht wel jammer dat het dan op 2 verschillende dagen bezorgd wordt.

Goede service en goede en snelle bezorging

Veel keuze, goede prijzen

Fijne ervaring met de producten

Prijzen zijn ok, de spaarpunten zijn leuk meegenomen.

Geweldig alles wat ik bestel netjes verpakt snel afgeleverd bij de deur. Scheelt een hoop gesleep☺️

Producten geweldig verpakking geweldig leertijd geweldig communicatie geweldig dussss dikke 10 smiley

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, goede producten, snelle levering en pijn puntensysteem waarmee je punten kunt sparen voor kortingen.

Makkelijk !

Goeie site , prijs kwaliteit perfecte service

Jullie gamma is heel uitgebreid en bestellingen komen altijd toe volgens de levertermijn!!

Via iemand tip gekregen om jullie site te bezoeken en tot nu altijd zeer tevreden. Leuk dat er regelmatig kortingsacties zijn. De bonuspunten zijn een leuk extraatje. Ook gemakkelijk dat ik de deur niet uit moet voor onze poezen van alles te voorzien. Zeer tevreden en kan zooplus alleen maar aanraden om te shoppen!!

Ruim assortiment en goede producten

Bestel regelmatig spullen bij zooplus voor mijn kitten. Tot nu toe overal erg tevreden mee. Verzending duurt soms wat langer, maar verder prima service.

Betere prijs dan elders

Wij kopen onze kattenvoeding steeds via zooplus. Prijs in grote hoeveelheden is goedkoper dan elders. Zeker bij extra promotie. Enkel de verzending van meerdere pakketten gelijktijdig via verschillende bezorgers lijkt me niet zo logisch.

Goede levering. goede kwaliteit. Verdiend zeker 5 sterren.!!!!

Mijn kat vindt het leuk

De kat vindt het lekker en leuk spelletje

Kwaliteit

Het juiste voer is altijd bestelbaar en vaak ook met leuke acties 12kg +2 Of zoals nu 10%korting. Op tijd geleverd en je spaart ook nog eens punten.zeer tevreden..

+31 132082053

Over zooplus