Super service

Bestel altijd mijn hondenvoer En het is altijd netjes optijd bezorgt Vindt het een super goede site (winkel) Zooplus is een aanrader

Altijd goed

Bestellingen altijd snel geleverd en goed verpakt, de klantenservice ook top

Geweldig iedereen aan te raden gewoon alles prima bestelling enz

Uitstekende producten en prima service

Ik bestel altijd voor mijn kat eten en andere producten. Wordt snel geleverd en prima verpakt en dat tegen een betaalbare prijs.

Betrouwbaar

Leveringen gebeuren steeds snel en keurig. De bestellingen zijn steeds compleet en de aangeboden producten kwaliteitsvol. Mijn katten houden van Zooplus!

Snel leveren

Zooplus is the best animals food store, a lot of variety, diet to normal. Dry to wet food. They will inform you when your orders coming.

Top service , altijd correct

Reeds ruim een jaar klant en heel tevreden van service, leveringen altijd correct!

Niet genoeg klantgericht sorry

Desondanks goede producten, geven ze zogezegd al is "gratis" dingen bij maar die worden dan steeds "per ongeluk" "niet" bijgeleverd ??? maar jij hebt wel weer een bestelling geplaatst... en nalevering kan niet want dat is niet goed voor het milieu... whatever!!! .... als je deftig je klanten wil belonen doe het dan ook deftig en vooral "correct"!!!! Niet met valse voorwendselen

Steeds tevreden van de bestellingen bij Zooplus. De producten zijn kwalitatief goed en er is een goede dienstverlening binnen het bedrijf. Ook het puntensysteem is een leuke extra.

uitstekend

gemakkelijke site om te bestellen en vlugge afhandeling van betaling. Bestelling zeer vlug ontvangen

Zeer goed!

Veel keuze in assortiment. Goede service. Levering is altijd op tijd.

Groot assortiment en snelle levering

Zooplus biedt een groot assortiment aan met duidelijke omschrijvingen van elk product. De webshop is heel gestructureerd zodat je met een paar klikken bij het product bent dat je wenst. Bestellen is eenvoudig en de levering laat nooit lang op zich wachten. Bovendien zijn er steeds mooie kortingen en acties!

Prima service, duidelijke website

Prima service, duidelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede producten voor goede prijzen

Over het algemeen tevreden, alleen levering via dhl was wat problematisch

Toppie!

Alles volledig naar wens!

Goede kwaliteit en snelle levering

Meerdere keren besteld bij zoo plus, nooit iets verkeerd gegaan

Zeer tevreden van.

Ik ben zeer tevreden van de producten en de leveringen. Het enige minpuntje is dat je soms wel wat langer moet wachten op je bestelling. Nu hou ik daar wel rekening mee en bestel goed op tijd. Maar de eerste keren was ik toch verrast dat het tot +10 dagen kan duren alvorens een bestelling wordt geleverd . Dit is eigenlijke het enige minpuntje.

De beste dierenwinkel ooit

Ik ben altijd zeer tevreden over mijn bestsellingen,correct en zeer snel,ook de korrels voor darco zijn een aanrader,veel afwisseling van soort,dank u wel

Besteld binnen 3 dagen in huis

Geweldige Service

ZOOplus doen eer aan hun naam,want ze verdienen inderdaad een dikke Plus. Goede service,reageren altijd snel en leuke aanbiedingen in hun assortiment.

Altijd goeie ervaring

Ik heb altijd goeie ervaring bij Zooplus, producten zijn als beschreven, klantenservice is altijd vriendelijke en helpen graag en snel. Producten zijn vaak ook snel verzonden. Helemaal tevreden!

Snelle en correcte service

De bestelling wordt met een email ogenblikkelijk bevestigd, ook het ingepakt zijn en het ophalen wordt je door een mail bekend gemaakt. Dit alles binnen 1 -2 dagen.

top levering goede kwaliteit

werdt netjes op de hoogte gehouden,dat mijn zending vertraging had

Goede en snelle service, veel keus!

Prijzen die veel voordeliger zijn dan andere aanbieders en een mooi spaarsysteem ben ik erg blij met Zooplus. Ook de snelle levering is erg prettig. Fijne site en makkelijk te bestellen. Aanrader!

+31 132082053

Over zooplus