Levering is veel te laat!

Bestelling is 1 tot 3 werkdgn, er kan 1 tot 2 dgn bijkomen omwille van de drukte. Op 19 december 2022 besteld en nog niet geleverd? Morgen is het al de 9e werkdag! Als het dan al geleverd wordt moet ik nog afwachten. Zou het nog voor dit jaar zijn? En jullie vragen nu al een beoordeling?

Erg prettige website en snelle bezorging

Fijn dat eerdere keuze onthouden word en dat je dmv het puntensysteem kan sparen. Heel fijne ervaringen!

Snelle levering bij Zooplus. Kwaliteit en de prijsverhouding van de producten is uitstekend. Veel keuze bij Zooplus

Altijd in orde!

Bestellingen altijd snel verzonden, geen problemen. 1 keer gehad dat er een breekbaar item stuk was. Gemaild met foto's en kwam direct in orde! Ik bestel het liefst bij zooplus!

Netjes en tijdig geleverd zoals steeds. Krabpaal van goeie kwaliteit en vlot te monteren. Wel steeds spijtig dat losse passende kussens/matten/stammen van de natural Paradise reeks niet apart te bestellen zijn.

Goeie service

Altijd op tijd met de bestelling. Goeie service

Tevreden

Ik ben tevreden over het verwerken van de door mij gedane bestellingen en de levering ervan.

Goede en snelle levering

Prima bedrijf ga zo door

goede kwaliteit spullen

onze kat is erg gek op wild freedom( 2 verschillende smaken) en ze wil ze ook om de dag. duidelijke site, goede producten

Doen precies wat ze beloven. Alles van goede kwaliteit

Bestellingen worden tijdig geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.

Teleurstellend

Ik plaatste al 3x een bestelling bij jullie en de levering werd tot 3x toe veel te laat geleverd waardoor ik in de problemen kwam om mijn hond de aangepaste voeding te geven die ze nodig had. Ik kreeg dan maar een paar zooplus punten in plaats van een deftige oplossing. Ik betwijfel dan ook om nog te bestellen op jullie website. Als de levertijd 2 tot 3 werkdagen is en deze wordt maar na 4 dagen geleverd is niet ok.. ik bestel dus altijd op tijd omdat men vorige zak dan net uit is de dag dat ik een nieuwe zou moeten krijgen. Dus als die dan 1x telaat is kan ik nog begrijpen. Maar als dit al 3x gebeurd stel ik mij dan de vraag of jullie service niet beter kan?...

Keurig netjes en snel geleverd.

Na online bestelen wordt je op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd wordt. Prima prijs, voor voer wat elders duurder is. Je kan ook punten sparen bij iedere bestelling. Dit voor leuke extra's. Ook een aanbeveling als je voortaan daar gaat bestellen,om tegen een malig klein bedrag de rest van je bestellingen met korting te krijgen

topzaak

alles snel geleverd, goede produkten, snel antwoord op vragen, prystechnisch interessant

Goede service en kwaliteit

Zooplus is prima

Het werkt handig, levert snel, prima aanbiedingen

Lekker geregeld

De ruime sortering dieetvoer voor mijn kat maakt dat ik precies heb gevonden wat ik nodig heb. En alles lekker vlot geregeld met bestellen en bezorgen.

Degelijk

Zooplus staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Altijd.

Top zaak!

Groot assortiment, super vlotte en vriendelijke bediening en super leuk dat je punten kan sparen. Ook de cadeautjes die aangeboden worden vind ik (vooral mijn katten) een mooie attentie. Jullie doen veel voor jullie klanten! Mijn beste wensen voor 2023 en tot de volgende bestelling!

Vlotte en correcte service.

Wij zijn heel tevreden over zoo-plus. We bestellen nu alles via jullie. Bestellingen zijn correct en worden snel geleverd.

Breed assortiment, snelle levering

Zooplus heeft heel veel producten voor verschillende soorten katten en honden. Mijn katten gaan goed op graanvrije producten, het assortiment hiervan is uitstekend. Het wordt snel geleverd in een stevige doos. Mijn katten smullen er van.

Duidelijke website met uitgebreide informatie en afbeeldingen. Snelle levering, telefonisch fijn te woord gestaan met uitgebreide informatie. Heel fijn dat de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen, duidelijk aangegeven is, en niet ergens verstopt en na zoeken pas te vinden is.

Fijne service

Goeie service, fijne producten en veel keuze

Super ervaring met Zooplus. Problemen met levering of dergelijke en ze lossen het netjes op.

Super snelle levering en top service.

Ik bestel voor mij en mijn schoondochter. Prima snelle levering. Max 2 dagen. Betaling achteraf. Top geregeld. Ik word netjes op de hoogte gehouden wanneer er geleverd wordt.

+31 132082053

Over zooplus