Snelle levering van kwaliteits materiaal.

De levering is altijd snel en keurig verpakt. Contact, indien nodig, is heel goed. Bestellen gaat heel makkelijk via de app.

Kan beter als bestellingen weer kunnen

De laatste maanden lukt het mij niet meer om groot bestellingen te doen van bijvoorbeeld C/D voor katten 8 a 10 kilo. Vind dit echt heel jammer.

Grote voorraad , altijd snel geleverd

Altijd tip top

Artikelen zijn altijd tip top! Alleen deze keer duurde de verzending wel heel lang, maar ja......dat kan door de feestdagen gekomen zijn. Jasjes van de honden passen (bijna) prima en heb er eentje moeten vermaken, maar dat kan natuurlijk. Geen enkele hond heeft hetzelfde lichaam.

Werd prettig en op de juiste manier geholpen.

Ik ben niet zo goed met de computer. Maar toen ik problemen had met de betaling ( ideal) heb ik gebeld en werd correct geholpen, en er werd actief geluisterd naar mijn probleem.

Uitstekende service

Makkelijke site om te navigeren voor wat je nodig hebt.

Professioneel en snelle bezorging!

Al mijn bestellingen zijn netjes in gepakt en op tijd bezorgd.

Meestal snel en correct

Altijd in orde. Een keer foutief pakket ontvangen. Netjes opgelost na een tijdje

Betrouwbaar

Na het niet ontvangen van een pakje toch een ander ontvangen zonder problemen ervan te maken

Zooplus is top

Al mijn bestellingen worden netjes verpakt en bezorgd, en zien er uit zoals je besteld.

Zeer goede service

Altijd corekt met mail opvoorhabmnd zeer gemakkelijk om te bestellen

De levering is mooi snel en net als iedereen wil je voordelig uit zijn en na het googelen, kom ik toch weer uit bij Zooplus en de hond is ook blij met zijn brokken.

Geweldige service

Vind er zelfs de dieetvoeding

altijd correct

niets aan de hand alles komt op tijd

Goede producten voor een goede prijs met een snelle levering! En altijd goede voorraad en service!

Correct

Steeds correcte en snelle leveringen. Administratie ook steeds open en transparant

Geweldig goed verzorgd mooi op tijd

Goed assortiment, mooie aanbiedingen, snelle bezorging

Zie bovenstaande omschrijving

Altijd een snelle en correcte levering

We bestellen heel veel op Zooplus omdat wij 3 hondjes hebben. Wij gaan niet meer naar een fysieke winkel, omdat het zo handig is om bij Zooplus te bestellen. Wij ontvangen altijd alles zeer snel en het is ook steeds correct.

Altijd tip top in orde!

Ik bestel de laatste jaren echt alles voor mn katten bij Zooplus en tot nu toe ben ik altijd al tevreden geweest! Snelle levering, goed ingepakt en heel tevreden van de producten/ aanbod.

Een goede lekkere korrels, voor zijn gewicht omlaag te krijgen én snacks voor zijn beloningen én het speelgoed voor zijn beweging .... .

Super goede service producten levering

Goede ervaring zeker niet duur snelle levering aan huis zijn klantvriendelijk reageren snel op moment dat er bv artikelen retour moeten

Altijd snel en goed

Ik bestel iedere maand mijn kattenbrokken bij zooplus. Ik heb hier na al die jaren en dus al die bestellingen niks negatiefs over te zeggen. Super goede prijzen, service, uitgebreid assortiment en snelle levering! Ik stap niet meer over naar een ander!

Goede en duidelijke site

Snelle levering en goed verpakt en betaalbaar

Super webshop en service

Super webshop ze hebben echt veel voor een leuke interessante prijs tegen goede kwaliteit

+31 132082053

Over zooplus