Keurig verpakt en op tijd binnen.

Mooie prijzen en snel bezorging

Siem (mijn kat) had onlangs een penis amputatie gehad. Dus Siem heeft urinary voeding nodig. Best lastig te vinden in supermarket. Ik heb gelukig Zooplus gevonden. Ik kan daar alles vinden voor mijn kat met probleem met plassen

Mooie prijzen en snel bezorgd

Mooie prijzen en snel bezorgd

Een dierenwebshop waar je kunt op vertrouwen

Dit is voor ons de enige webshop waar wij onze produkten voor kat en hond bij aankopen. Nog geen enkel probleem mee gehad. Je hebt een heel goede opvolging van bestelling tot betaling en de klantenservice is uitstekend. En je kan tevens punten sparen bij elke bestelling die je doet. Super.... daarom verdient Zooplus al zijn sterren

Een dierenwebshop waar je kunt op vertrouwen

Top geregeld en top producten!

Snel thuis bezorgd en goede informatie op de site. Goede kwaliteit producten voor een goede prijs.

Top geregeld en top producten!

Goede kwaliteit en service

Goede producten, voor een betaalbare prijs en snelle levering. Bij een bestelling was 1 product was niet goed verpakt waardoor deze kapot aankwam. Nooit leuk natuurlijk. Maar mijn complimenten voor de snelle reactie en oplossing van de klantenservice. Zeer tevreden!

Ruim assortiment, snelle levering. En sparen voor gratis spullen

Wij kunnen weer een paar maanden vooruit

Voor een scherpe prijs een behoorlijke voorraad kunnen bestellen voor onze katers. Erg fijn om groot verpakkingen te kunnen bestellen en voorlopig er niet meer naar om te hoeven kijken. Levering was snel en werden goed op de hoogte gehouden.

Wij kunnen weer een paar maanden vooruit

Top geregeld

Ik ben zeer tevreden over Zooplus. De leveringen kloppen. Wanneer er iets is, wordt er tijdig gecommuniceerd en de producten zijn van goede kwaliteit!

+31 132082053

Over zooplus