Dit verloopt heel correct en is voor mij een zware last die wegvalt, iedereen blij vooral de katten!

Mijn ervaring is op deze moment heel fijn want ik maak een bestelling bij zooplus met mijn moeder haar gegevens om haar te verrassen, steunen want ze geeft katjes die daar zijn gedumpt zijn eten!

In één woord top!

Genoeg keuze tegen een gunstige prijs, en ook nog snel thuisbezorgd. Kortingsprogramma en spaarpunten ook top, ik ga in het vervolg altijd hier bestellen.

In één woord top!

Mooie duidelijk Site, ruime keus en makkelijk om te bestellen en een prima vlotte levering!

goede producten met snelle levertijden.

bestel al het voer en andere producten bij zooplus. lage prijzen, je krijgt wat je besteld, een snelle levering van de producten. heb 1 keer mee gemaakt dat een product beschadigd was. snel contact met ze gehad en het werd netjes door zooplus opgelost.

goede producten met snelle levering

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Goede webshop!

Mijn katten vinden alletwee het voer van ‘concept voor life’ erg lekker!! Heel fijn want voor mijn main coon is het ook het goedkoopste speciaal voer dat ik heb kunnen vinden. De pakketjes worden zijn altijd binnen een paar dagen in huis en je kan kiezen voor bewuste bezorging wat ik erg fijn vind. Met de zoo punten heb ik al erg leuke speeltjes gespaard voor de katten. Ook leuk! Enige dat ik jammer vind zijn de verzendkosten die pas boven de €29 eraf gaan.

Uitgebreid assortiment en goede klantenservice

Bijzonder uitgebreid assortiment op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Alles te vinden, vooral voer van goede en betrouwbare merken. En dat ook bog eens voor een goede prijs. Wanneer iets niet in orde is, is de klantenservice goed te bereiken via het contactformulier. Er wordt snel contact opgenomen en men is klantvriendelijk en behulpzaam.

+31 132082053

Over zooplus