Altijd alles correct en op tijd

Altijd goede service en producten

Snelle levering, duidelijke tracking en de producten zijn tot nu toe altijd goede kwaliteit.

Geweldige service

In een woord: geweldige service! Snelle levering, in het geval van een probleem, wordt het gelijk opgelost in voordeel van de klant, brede assortiment, leuke extra's. Zeer tevreden!!!

Geweldige service

Goede prijs, goeie kwaliteit , correcte levering

Alleen maar goeds bij zooplus

vlotte service, correcte prijzen

ik ben een tevreden klant en mijn hond heeft ook geen klachten.

Al dikwijls een bestelling geplaatst en nog nooit geen problemen gehad. Prima service!!!

Snelle levering, stevig verpakt!

Precies wat je van een webshop verwacht! Top!

Toegankelijke website, correcte prijzen en vlotte levering. En als pluspuntje een spaarprogramma!

Ben altijd heel tevreden,leuke aanbiedingen en goede service

Na de bestelling word het heel vlug geleverd

hele goede service, mijn bestelling is altijd vlug geleverd

ik heb hele goede ervaring opgedaan met Zooplus. altijd correct en snel met de leveringen .

Zeer fijne site

Bij zooplus kan ik makelijk mijn producten vinden voor een zeer goedkope verkoopprijs.tevens kan ik dan ook nog sparen voor meer voordeel.

Zoon goede services het paket was er binnen 2 dagen dank je zooplus

We bestellen iedere maand honden en kattenvoer. En zijn daar zeer tevreden over. Binnen enkele minuten geregeld en vaak de volgende dag al binnen of anders de dag erop.

Snelle service en scherpe prijzen

Leveringen komen op tijd. Producten zijn goed verpakt. De prijzen scherp. Spaarprogramma lieverd leuke dingenop.

Prima levering, mag iets sneller, maar voor de rest prima in orde.

Wordt altijd snel geleverd en altijd prima in orde. Zelf op Terschelling is het er snel. Wel vaak 1 dag later maar dat is normaal voor ons hier

+31 132082053

Over zooplus