Veel keuze

Overzichtelijke website veel keuze en prijzen zijn goed

Bijna altijd goed!!

Groot assortiment, komt afspraken na, snelle levering, betaalbaar, zorgvuldig verpakt, klantenservice antwoordt snel.

Makkelijk te bestellen , en snel in huis , coulant in afhandeling ,als een iets mis is , Dank

Bestelling

Heb vandaag gebeld om te vragen waar mijn Barf blijft . Er staat dat er binnen 2-4 werkdag geleverd word. Dit ging dus even niet goed is inmiddels 1 dag geleden dat ik de bestelling heb gedaan .Er word nu geprobeerd contact te leggen met het postbedrijf om het toch op tijd bij mij geleverd te krijgen . Lukt dat niet moet ik opnieuw contact op nemen met Zooplus

Snelle bezorging en goede kwaliteit spullen

fijn dat het assortiment zo groot is en het snel is geleverd.

Aanrader

Top qualiteit en snelle levering.

Altijd is mijn bestelling snel bezorgd. Nette verpakking. En de qualiyeit is echt top. Ik zal nog vele jaren klant zijn!

Altijd goed.

Bestel al jaren regel matig bij zooplus. Fijne aanbiedingen en ze hebben eigenlijk altijd alles wel wat je nodig hebt voor je huisdier. Is er iets mis met je bestelling word dit altijd fijn opgelost. Retourneren is eigenlijk ook nooit een probleem. Kortom top service!

Steeds correcte afspraken na bestelling.

Ik heb al meerdere keren produkten besteld en steeds tevreden geweest van de service. Na bestelling volgt er snel een mail wanneer het produkt verpakt en leverbaar is. Producten zijn ook goed verpakt. Wanneer er iets misloopt bij df bestelling kan men altijd via mail terecht bij de klantendienst en wordt er een oplossing gezocht.

Alles op tijd geleverd

Producten zijn uitstekend en ook de beschrijving van de artikelen klopt. De bonuspunten die men bekomt daar verwen ik mijn hond eens extra mee

Hele fijne webwinkel en korte levertijden

Goede service, fijne website en mooie aanbiedingen. Daarnaast ook mogelijkheden om voor duurzaam te kiezen en goede doelen te steunen. Zou wel graag meer ontwikkelingen willen zien in minder plastic maar dat zit hem meer in de producenten van de producten.

Klantvriendelijk, snel en niks op aan te merken

Ik vestel mijn kattenvoer altijd bij zooplus. Ik heb mijn pakje altijd snel en goed verpakt ontvangen. De prijzen zijn ook goedkoper als elders. Dus als dit zo blijft dan wil ik de rest van het leven van mijn katten daar bestellen. En dan heb ik nog niet gesproken van de Zoopoints die je verdient bij elke aankoop. Ik vind dit een zalig extratje voor mezelf en mijn katjes. Want in een wereld waar alles duurder wordt vind ik dit een heel mooi initiatief. Ik spaar al voor mijn volgende doel

Goed en ruim aanbod.

Alles goed tot zeer goed. Jammer dat 1/3 van de blikjes geblutst zijn. Wat risico's zijn voor de gezondheid van je dier.

altijd snelle levering en goede service

Goede producten, korte levertijd en goede prijs kwaliteit.

Zou geen betere service en productkeuze en kwaliteit weten te vinden

Vlotte afhandeling, vriendelijke tegemoetkoming bij vragen als die er al zijn, hoef de deur niet uit, hondje en ik dik tevreden

Goed assortiment en goede bezorging

goed en groot assortiment, goede bezorging en zeer zeker goede bezorging

altijd goed

nooit geen problemen met ze gehad en goede producten.

de beste onder de goeisten!

Never problems bij Zooplus. Ik kan eigenlijk niet eens verbeterpunten benoemen. Goed prijs, goede houdbaarheidsdatums, correcte leveringen, goede verpakkingen! Ik ben tevreden! Hartelijke groeten

Snelle verzendingen, goede klantenservice

Erg goed bedrijf! Bestellingen worden snel verzonden en ook de klantenservice is goed bereikbaar, antwoordt snel en verleent goede service. Erg tevreden!

Kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen met goede service en snelle verzending!

Zeer positief over Zooplus.

perfecte service

ben heel tevreden , ik hoe niet lang te wachten op mijn bestselling, deze wordt altijd binnen de 5 dagen geleverd

Tevreden klant!

Steeds goede en snelle service en kwaliteitsvolle producten.

Prima webshop voor huisdieren

Ik bestel regelmatig een zak met speciaal dieetvoer voor onze kat. Via zooplus is dat veel goedkoper dan via de dierenarts. Verzending altijd op tijd en goed verpakt. Het liefst zou ik alles hier bestellen maar niet alles wat wij gebruiken (oa kippenvoer, dieetvoer voor de hond) is te verkrijgen via zooplus

Goede kwaliteit kattenvoer!!

Bezorging is snel en vriendelijk . Blij mee !

+31 132082053

Over zooplus