snel en correct

Besteld op zaterdag en bezorgd op maandag!

Super snel en toch goedkoop

Super snelle service en bezorging, maar toch altijd de goedkoopste aanbieder als je vergelijkt met andere verkooppunten. Tevreden!

Geweldige service !!

Ik had een hondentuigje besteld. Maar bij binnenkomst, bleek deze veel te groot. Wilde het retour zenden, maar de medewerker aan de telefoon. Zei mij, dat het logistiek slimmer was, het niet retour te sturen. Hij heeft mijn banknummer genoteerd, waarop hij mijn geld terug stort. Ben echt benieuwd, hoe dat af loopt, want hij zou mij een mail sturen. Ter bevestiging, wat hij met mij heeft afgesproken.

Steeds geholpen, ook al is een product niet voorradig; ze doen alles wat ze kunnen om te helpen.

Duidelijke, zeer gebruiksvriendelijke website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Is er, ondanks alle maatregelen en goede zorgen, toch iets fout gelopen, hoe klein ook, ze maken het goed ; altijd al een compensatie ontvangen. Uit mijn ervaring kan ik niets anders dan positieve commentaren schrijven. Keep up this good work ZooPlusteam ! Groetjes, Bjorn, Anja & Sargo (onze trouwe vriend)

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Zooplus heeft een uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen. De levering is snel en correct. Via hun spaarprogramma kan je snel leuke extra's in je winkelmandje laden.

Fijne webwinkel en goede service!!

Bestelling via de website gaat makkelijk, het is erg overzichtelijk. Bezorging is snel en de producten zijn van goede kwaliteit. Erg tevreden!!

Top bedrijf en snel geleverd

Ik bestel hier al jaren,altijd voor de producten die ik bestel de goedkoopste site....

Het is altijd makkelijk, snel en volledig online shoppen bij Zooplus! Vooralsnog elke keer tevreden.

Zooplus beloofd wat ze zeggen

Zondag besteld Jullie beloven 1 tot 2 werkdagen en ik hoop dat mijn bestelling morgen binnen komt

Uitstekend service

Ik ben jaaren lang klant bij zooplus. Ik heb nooit problemen gehad met hun service. Super snel bezorging iedere keer. Altijd mooie aanbiedingen, goede kwaliteit producten. Klantenservice is ook uitstekend, altijd helpful met klachten of vragen. Super tevreden! Mijn dieren zij ook altijd tevreden als hun een pakket van zooplus krijgen.

Hondenbrood was netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Super fijne webshop met ruim assortiment!

Hele fijne ervaring bij Zooplus! Je besteld gemakkelijk en snel, het assortiment is groot en de levertijd wordt duidelijk gecommuniceerd en nageleefd.

Bestelling zo snel bezorgd. Alles keurig verpakt In één woord geweldig.

goed bedrijf

Heb al vele malen bij jullie besteld altijd goed afgehandeld en heel snel binnen op de mat toppie

GEWELDIG. heerlijk op tijd geleverd.

ik vind het heel fijn om zo het eten en de andere spullen voor mijn katten te bestellen.

is altijd prima verzorgd, redelijk snel in huis en goed verpakt

gemakkelijk bestellen, ruime keuze, goede prijs, netjes op tijd geleverd,

Prima webwinkel

Good and quick service

Every order arrive very quick and with good information before delivery. Wonderful service.

prima product en op tijd bezorgd

bestelling was prima te doen op de website, duidelijke uitleg en netjes verpakt

Bestellen makkelijk maar geen bezorgmoment

Jullie gebruiken dpd, track en trace werkt vaak niet. Meest vervelende vind ik dat ik geen bezorgmoment kan kiezen. Scheelt dat ik thuis kan werken maar kan zo geen planning maken.

alles in orde

alles was geleverd op tijd, zeer duidelijk ook

Altijd goed geleverd

Bij Zooplus kun je zonder problemen bestellen. De bestelling wordt altijd snel geleverd en zonder problemen. De enige keer dat ik een levering had met een gescheurd item er in werd dit keurig opgelost. Er is ook veel keuze.

Goed snel en prima prijs

Snel geregeld prima service en zeer goede prijs

Super snel

Ben ontzettend blij dat wanneer ik het bestel het ook snel er is. Super service en overzichtelijk.

Klantvriendelijk en goede service

Groot assortiment, ook in biologische producten, goed dat CO2 voetafdruk compensatie mogelijk is, en vooral gemakkelijk: alle producten thuis afgeleverd, scheelt heel veel gesjouw!

+31 132082053

Over zooplus