Groot assortiment, goede prijzen

Heel fijn om bij jullie te bestellen. Duidelijk, genoeg keuze, fijne prijzen.

Was heel gemakkelijk om de producten te bestellen Voldoende informatie na de bestelling Snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering

Zooplus heeft bijna altijd de benodigde dieetvoeding voor mijn katten. Altijd snel geleverd. Vaak aanbiedingen en kortingscodes

Perfecte service en snelle levering

Als je een bestelling plaatst dan wordt dit supersnel afgehandeld, tevens is de bezorging ook snel en goed geregeld

Makkelijk geld terug bij retour

Verkeerde maat muilkorf gekocht. Kreeg geld snel terug.

Super product en servies

Mij katjes zijn super happy Met hun speelgoed en snacks

Correct betrouwbaar en vlotte service

Blij dat ik zooplus ontdekt heb online bestellingen binnen 1 werkdag geleverd zelfs vroeg in de ochtend gewoon top!

Goede website goede service

Ben super tevreden over zooplus. Leuk spaarsysteem, goede klantenservice, goede prijzen en een breed assortiment. Niks op aan te merken

Heel tevreden

Rappe service

A-ma-zing!!

Sinds ik bij zooplus bestel voor mijn hond die tegen heel weinig eten kan door darmproblemen is hij weer net een puppy! We gebruiken het blikvoer van rocco en de zakjes van pedigree! rocky vind het helemaal geweldig en hij is weer net een puppy! (Hij is 9 jaar en 3 maanden.

Vlotte en snelle samenwerking

De prijzen vallen goed mee, vlotte bestelling en super snelle levering , goed ontvangen en content ..

Uitstekend!!!

Uitstekende dierenwinkel veel keus en goeie prijzen.

Alles verkrijgbaar op 1 plek en uitstekende service en contact.

Voor onze vorige kat zijn we bij zooplus gaan bestellen toen ik er achter kwam dat ze er waren. 1x in de maand een grote bestelling en er dan geen omkijken meer naar hebben. Nu voor onze kitten van een half jaar direct gaan bestellen bij zooplus. Heel fijn dat je gewoon mee kunt groeien met haar leeftijd qua voer, voor alle leeftijden kun je hier terecht.

Zooplus geeft goede service en snelle bezorging.

Ruim assortiment en gunstig geprijsd. Snelle levering. Goede service.

Alles was in orde

Website is overzichtelijk en service is vlot

gewoon goed

Alles is prima in orde ,goed verpakt de zendingen. Doe zo voort !!!

eenvoudig

Duidelijke en grote keuze uit verschillende leveranciers

De prijs maakt de keuze gemakkelijk.

Vlotte levering Keuze genoeg. Prijzen liggen lager

Goeie service mits de juiste leveringsfirma wordt ingezet

Zooplus doet alles wat ze zeggen. Enkel de leveringsfirma zelf laat soms te wensen over. Er wordt gemeld dat er op x datum en x uur zal geleverd worden, ookal ben ik thuis, geen belletje, niks. En dan een mailtje dat mijn pakket naar het dichtstbijzijnde postpunt wordt gebracht. Daar kan zooplus niks aan doen, dat weet ik. Maar als je een pakket van 8kg kattenbrokken zelf moet in en uitladen als rugpatiënt, wordt het wat moeilijk.

Gewoon goed!

Ruime keuze. Snelle verzending. Perfect.

altijd een correcte en snelle levering

ik bestel bijna maandelijks bij Zooplus en elke keer kan ik genieten van een snelle en correcte levering!

Goede snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

Top!!

Bestelling

-snelle verwerking van bestelling -goede informatie over hoe veer de bestelling is -snelle levering -goede verpakking -duidelijke communicatie

Snelle levering!

Prettige website met veel keus. Leuke spaaractie. Supersnelle levering.

Snelle levering, goede service

In de Vorige bestelling was de zak gescheurd, inde doos. Ik met foto laten zien wat er was gebeurd, ik kreeg een nieuwe zak.

+31 132082053

Over zooplus