Handig

Handige app, handig om te bestellen, handig om de levering te plannen en meestal net wat goedkoper dan elders.

Kwalitatieve snacks voor een goeie prijs.

Mijn honden zijn gek van jullie snacks. Ik heb ze nog nergens goedkoper of kwalitatiever gevonden dan bij jullie.

Ben tevreden met snelle levering

Super service

Ik bestel de ene dag de andere dat word het al thuis gebracht. Ze hebben een ruime keuze aan artikelen

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, altijd voordelig!

Alles kan je er zoeken per categorie, zowel prijs als inhoud staan duidelijk omschreven. Leuk om punten te kunnen opsparen en vouchers snel te kunnen inwisselen, helmeaal leuk winkelen!

Snelle service Leuke kortingen

Goede snelle levering

Veel keus op website. Snelle verzending en levering.

Steeds goede service

De orders verlopen vlot, communicatie is duidelijk als er een probleem is. Tevreden van de gekozen producten

Bestellen en bezorging was prima en snel. Alleen als je voor achteraf betaling kiest, wordt je bestelling niet bezorgd je moet eerst betalen en dan pas ontvang je je pakt. Dat is een beetje uit de tijd.

Goede prijzen, leuke acties en snelle levering.

Prijs van bestelde producten was goed nog met extra korting plus korting van mijn account en gratis product van spaarpunten. Levering was ook heel snel geregeld.

Super vlotte service!

Alles wordt snel en correct geleverd, tegen een betaalbare prijs.

Snelle verwerking en snelle levering ❤️

Goede service en snelle levering.

erg goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Prima klantenservice als er iets niet klopt aan de bestelling. Top!

Topproducten en topservice

Zeer goede website/app die gebruiksvriendelijk is. Ruim assortiment. Snelle levering. Leuke acties.

Snel en betrouwbaar

Bij elke bestelling is alles volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden klant .

Mijn bestelling gedaan en meestal de volgende dag al thuis

Beste winkel ooit!

Deze winkel is super als je voeding, speelgoed verzorging, etc.. nodig hebt voor je huisdier! De winkel heeft voor iedereen wat wils, is veel goedkoper dan de meeste winkels en de bezorging gebeurt netjes en zeer snel! Ikzelf geef Zooplus zeker een 10/10! Ik zou zeggen doe zo verder!

Ik ben blij met hoe het gaat en geen klachten over producten of bestellen

Alleen maar positief

Duidelijke site goede prijzen snelle aflevering. Kan er niets anders over zeggen.

Snelle en correcte levering

Goede prijs, snel en correct geleverd, goede producten

Breed assortiment, mooie prijzen, gebruiksvriendelijke webshop & snelle service!

Er is zeer veel te verkrijgen, alles staat goed toegelicht met extra info, concurrerende prijzen en na bestelling krijg je alles zeer snel en goed geleverd. Ook het bonussysteem met punten waar je gratis artikelen voor kan krijgen, werkt goed. Zeer tevreden, al jaren een klant bij hun!

Super vlot en met de juiste prijs

Super vlot om te bestellen en om besteld te zijn. En dat met een goede prijs. Echt een aanrader.

Topservice

Super snel en top service

Goede service en prijs

+31 132082053