Alle afspraken worden steeds nagekomen.

Prima service, één puntje van kritiek is, moeten twee zakken van 15 kg. echt in één pakket geleverd. Moeilijk voor mij maar ook voor de chauffeur.

Ik ben super blij met jullie service

Het word vlug geleverd.uitmuntende sevice

Bestellingen altijd binnen de voorgestelde tijd geleverd, netjes geleverd. Terug sturen is wat anders als ik gewoon ben maar is zeker goed verlopen en ook snel terug gestort geweest

Blikken hondenvoer waren bedorven en kapot ontvangen. Direct excuus en nieuwe ontvangen

Super goed

Snel in huis grote keuze in voer en snacks en speelgoed en diverse ik raaf iedereen zooplus aan blijf vooral zo door gaan

Heel betrouwbaar

Nog nooit een slechte levering ontvangen, hoogstens eens een dagje langer moeten wachten. Maar dan werd ik prima op de hoogte gehouden en tegenwoordig is de levering altijd stipt op tijd!

Fijn assortiment

Het assortiment is fijn: divers en van goede kwaliteit. Jammer dat het soms even wachten is, maar ik ben blij dat je de optie krijgt om de bestelling dan in 2 te laten verzenden. Zo hou je zelf de keuze om sneller je bestelling te krijgen óf om te wachten op 1 levering en zo iets duurzamer te kiezen.

In een oogwenk besteld en geleverd.

In een oogwenk besteld en geleverd.

de goedkoopste voor dierenvoer

de beste prijzen voor ons hondeneten en goede service met zeer snelle levering een topper !!!

goed en snel

goede kwaliteit en snelle leveringen

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Goede levering snel en gratis bezorging en retourneren al bij al 10+

Groot assortiment

Breed assortiment, snelle bezorging. Jammer dat er de laatste keer vaak ‘niet op voorraad’ stond. Dan zal misschien zijn omdat veel mensen het handig vinden om grotere aantallen online te kopen :-).

Groot assortiment en het is zo in huis

Als ik iets zoek voor mijn kat, zou ik eindeloos kunnen zoeken in de winkels OF ik kan gewoon Zooplus openen want ze hebben vrijwel ALLES. De communicatie qua bezorging is ook heel fijn en een extra plus dat je soms kan kiezen met welke bezorgdiensten het komt.

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier!

De website heeft heel veel variatie in spullen en in voer. Speciaal voer die ik normaal alleen bij de dierenarts kan krijgen, verkopen ze hier ook. Ze hebben heel veel leuke spulletjes en niet voor al te duur. Met je account kan je alles bij houden en terug zien. Nooit problemen gehad met levering. Je bestelling komt ook echt giga snel binnen en het is netjes verpakt. Al met al super blij dat ik deze website heb ondekt!

Tot nu toe goede ervaring met Zooplus,ben tevreden.

Aankoop dierenvoeding

Een ruim assortiment aan dierenvoeding voor voordelige prijs.

Hartstikke goed

Bij zooplus is de service hartstikke goed. Is er een iets wordt dit goed opgelost. Andere sites niet. Ik bestel alleen nog maar via zoo.

Alleen maar positieve ervaringen !

Steeds correct en snelle levering. Voordeligere prijs als in de winkel !

Alles verloopt correct en vlot

Alles gaat vlot

Geweldig gewoon

Makkelijker kun je het niet hebben . Je besteld iets en je weet dat het er de volgende dag is .netjes ingepakt . De service is optimaal . Ik zou het iedereen aanbevelen om hier je dieren benodigdheden te kopen . Ik ben er heel blij mee dat het zo vlug afgehandeld wordt.

Makkelijk en geen gesjouw

Zowel de website als de app zijn heel gebruiksvriendelijk en daardoor kun je gemakkelijk en snel je bestelling doen. Levering is meestal binnen een paar dagen.

Zoals het moet

Zooplus heb ik leren kennen via een vriendin. Ik was meteen "verkocht". Heb 2 asiel honden en sinds kort ook 2 kittens geadopteerd. Eten voor mijn honden kocht ik eerst in een dierenwinkel. Nu bestel ik alles bij Zooplus. Veel goedkoper en supergoeie service, snelle levering enz... Ik ben alvast zeer tevreden en vaste klant geworden! Nancy

Hele fijne en snelle levering

Onze hond heeft speciale voeding nodig wat je bij Zooplus heel voordelig kunt kopen. Daarnaast hebben ze een mega snelle levering en spaar je met elke bestelling voor zoopunten waar je leuke producten voor kunt krijgen. Wij zijn inmiddels trouwe klant van Zooplus.

+31 132082053

Over zooplus