Snelle en goede levering

Hannes is super blij met zijn snoepjes snelle levering en als er wat was super klantvriendelijke mensen

ZoOo PlusSs

U R the WorldChampion, the WorldChampion

Supergoede website

Mijn hondje Max vind het voer van Rinti echt superlekker en het is gemakkelijk te bestellen bij Zooplus. Daarnaast leuk spaarsysteem voor gratis extra punten en producten. Een dikke pluim voor jullie. Zeer tevreden.

Snelle service, veel keuze!

Snelle service, veel keuze!

Netjes en snel

Duidelijk en net bedrijf. Ook als iets niet op voorraad is staat er netjes bij een alternatief of eventuele datum dat het product weer op voorraad is.

Niks op aan te merken

Vlotte levering, altijd netjes. Ook de klantenservice is zeer goed bereikbaar en vlot in het vinden van oplossingen! Ik beveel zooplus zeker aan!

gemakkelijk en snel

site is makkelijk in gebruik, betaling is handig en verzending is snel

Kattenvoer besteld en wel tevreden met aanbod volwassenen katten. Alleen jammer dat de kitten brokjes van Royal Canin niet verkrijgbaar is in 4kg zakken

Blij met Zooplus, Ik kies altijd voor hun! Bij bestellen geef ik altijd aan kies de meest eco route en zelfs mag 3 dagen langer duren. Fijn dat ze deze groenere oplossing bieden! Ze leveren ondanks dat nog steeds onwijs snel en onze katten vinden de brokken heerlijk.

super

heb zo besteld en zo geleverd. keurig ingepakt. produkten zijn niet duur , ik vind makkelijk dat ik telkens zelfde kan bestellen voor Bella. kan je na kijken en dan gaat niet fout omdat bella alleen de produkten lust die ik eerder heb besteld.

Ruime keuze en duidelijke website

Compleet assortiment en duidelijk goedkoper dan in de winkel. Scheelt ook een hoop gesleep met grote verpakkingen. Alles wordt netjes en snel thuis bezorgd

Goede spullen, altijd snel bezorgd, pas na ontvangst betalen. Makkelijk bestellen.

Goede producten voor een redelijke prijs !

Vlotte leveringen en perfecte producten.

Doen wat ze beloven!

Waarom ik bij Zooplus mijn kattenvoer bestel. Simpel...nu bestellen is morgen in huis. Nog nooit issues met mijn bestellingen gehad. De prijs is vaak goedkoper dan bij andere winkels. Wat het nog mooier maakt is hun klantenbinding. Voor een kleine bijdrage ontvang je extra korting. En deze heb je er al heel snel uit. Tevens bouw je punten op voor gratis goodies en wie wil dat nou niet. Al met al blijf ik zolang mijn kattenkindjes er nog zijn bij Zooplus bestellen.

Altijd erg tevreden over Zooplus

Ik bestel de voeding van mijn katten bij Zoop.us omdat ik ze enkel bij jullie kan kopen. Ik ben heel tevreden over de prijs en de levering. Meestel bestel ik en heb ik mijn producten de dag erna al in huis. Super !

De klantenservice is top. Uitgebreid assortiment,goede service. Altijd heel tevreden over Zooplus.

Weer een snelle levering tegen hele scherpe prijs

Binnen 24 uur geleverd! Netjes verpakt en tegen de scherpste prijs die ik kon vinden. Weer helemaal tevreden

Excellent

The fact that it is a user-friendly site, with a broad array of (possibly) all the products you may even need for your pet, in different price ranges, with a good price-quality/quantity ratio, and a speedy and environmentally-friendly service makes Zooplus truly one of my favourite shops. Keep on the good work!

Makkelijke site en snelle le ering

Heel erg tevreden

snelle levertijd.

Goed product. Eén minpuntje: telefonisch slecht te bereiken.

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd en netjes verpakt.

Top service, zoals altijd!

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering!

Super tevrede

Goed opgezette website

Vooral een herhaal bestelling doen is heerlijk simpel

prettig om zo boodschappen te doen

Fijn kussen voor honden en poezen, de hele familie ligt nu onder de trap te slapen

+31 132082053

Over zooplus