mooi aanbod voor aantrekkelijke prijs

zeer mooier website, interessante prijzen en makkelijk voor thuislevering

Snelle service!

Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhoudingen

Telkens weer een snelle vlotte levering.

Groot assortiment aan beste prijs van het moment.

super

hills-voeding kat kwaliteit: zeer goed levering: correct en niet lang wachten

Super service

Besteld en binnen 1 dag geleverd, plus voor een goede prijs...

Zeer vlot

Geen op- of aanmerkingen. Bestelling en verzending werkelijk weergaloos vlot

snel , goedkoop , leuke spaaractie, extra voordelige aanbiedingen, Bedankt, zoomin problemen met zooplus .........

Goede eetlust en minder ontlasting!

Ik kan merken dat onze honden de koudgeperste brok van Kiyoh erg lekker vinden! Ze eten gretig en zijn daarna tevreden. Voor wat betreft de ontlasting merk je dat ze rustiger zijn en één keer per dag een behoefte doen.

Mooie overzichtelijke webwinkel met veel keus in diervoeding en andere dierbenodigdheden. Bestelling werd snel verzonden. Verschillende betaalmogelijkheden. Ik kan Zooplus aan iedereen aanbevelen!

Prima site en vlotte levering

Prima site en vlotte levering en prima prijzen.

Niet zo heel best!

Mijn pakket zou vandaag aankomen, blij mee, want we zaten er al op te wachten. (vorige keer duurde het ook lang, we dachten, we proberen nog eens) Kreeg een mailtje van Post.nl dat mijn pakket vandaag geleverd is om 14:03. Helaas ik heb niks ontvangen en ben al de hele dag thuis. Het was een duur pakket en reeds vooruit betaald. Hopelijk komt het nog terecht,onze poezen wachten op hun eten!!

Werkt perfect

ben huiverig om eten voor mijn hond online te bestellen. normaal doe ik dit bij mij in het dorp bij de dierenwinkel. Heb het vorige maand geprobeerd om online te bestellen bij Zooplus. Dit is me zeer goed bevallen. Bestelling is inderdaad binnen de afgesproken tijd bezorgd. de nieuwe bestelling is inmiddels ook alweer afgeleverd en zonder bezorgkosten!

gewoon perfect

zonder zorgen bestellen!!

The best online pet store

I use zooplus for 3 years. I find everything I need and the delivery is really fast. It is also nice that you collect zooplus points that you can use for treats or a donation for a good cause.

Duidelijke site, goede producten en een snelle levering!

Nice shop with all your pet needs

The website is easy to use and covenient. I love how people can post pictures of their pets using the products ☺️

Snelle levering aan huis top

Fijne webwinkel!

Ik heb al een aantal keer mijn spullen besteld bij Zooplus. 1 keertje miste ik iets maar dat is direct rechtgetrokken. Producten en service zijn top. Ik blijf zeker bestellen.

nooit problemen gehad, levering altijd correct

correcte levering, leuk spaarprogramma

Fijne shop, enige min puntje is dat niet van alle dieetvoeding de grote zakken te bestellen zijn

Bij problemen hoor je niemand daar!

Op t moment dat er een aktie is dan is t product niet op voorraad en kun je t ook niet bestellen, en als t dan terug op voorraad kom dan mag je er maar 1 van bestellen zodat je niet kan mee doen aan de aktie. Dan neem ik contact op omdat ik trouwe klant al jaren ben en vervolgens hoor je niks en komt er eens geen oplossing. Jammer hoor.

Heel erg goed

Altijd alles snel verzonden en netjes verpakt. Bestel nu al een tijd bij deze webwinkel en kan niks anders zeggen dat ik erg tevreden ben.

Zeer goede en snelle service

De levering van mijn bestelling gaat supersnel en word met zorg afgeleverd en is altijd correct!

Snel en juist geleverd.

+31 132082053