Snel en goed!!

Alles gemakkelijk te vinden en snel geleverd. Helemaal top.

Snelle levering, goed verpakt en fijne prijzen. Mijn kat was weer heel blij!

Snelle levering,goede kwaltieit!

Snelle levering en goede prijs

Super snelle levering, schept vertrouwen.

Super scherpe prijzen, en waardoor ik klant blijf is de betrouwbare snelle levering. Geeft vertrouwen.

De levering is top en snel.

Goede producten.

Sinds ik bestel bij zooplus ben ik tevreden. Alleen het retour beleid is af en toe een beetje moeilijk. Verder goede producten.

Duidelijke en goede levering

Goede ervaring met meerdere bestellingen en aantrekkelijke prijs ben zeer tevreden

Vriendelijke en snelle (klanten)service!

De klantenservice reageert snel en zijn vriendelijk aan de telefoon. Retourservice ook erg top! Spullen altijd goed van kwaliteit. Geen vervelende ervaringen met zooplus. TOP!

Gewoon goed.

Prima website, grote keuze aan artikelen, prijs/kwaliteit goed.

Altijd krijg je supersnel antwoord wat heel fijn is!

De Beste ervaring

Altijd goeie service snelle bezorging en niet duur

Altijd blij met mijn bestelling.

Op tijdstip, mooie ingepakt, snel thuis, zeer tevreden klant.

"Zo blij met de spulletjes die ik op Zooplus heb besteld"

Ik krijg binnenkort een kat! Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden we een heel lieve "huistijger", en dat vond ik geweldig. Sinds ik uit huis ben heb dat echt gemist. Nu, 12 jaar later, krijg ik eindelijk mijn eerste! Dus ik heb allemaal spulletjes gekocht op Zooplus, en ik kijk er zo naar uit om mijn nieuwe pluizige huisgenoot deze allemaal te laten zien en ervaren! De spulletjes die ik tot nu toe heb besteld zijn allemaal heel mooi en van goede kwaliteit. En na mijn eerste bestelling kreeg ik € 5,- korting, die ik inmiddels ook al heb gebruikt op mijn tweede bestelling, die ik vandaag binnen krijg!

Leuk assortiment aan een eerlijke prijs

Ik vind wat ik zoek aan een eerlijke prijs. Ook door het voordeel van grote verpakkingen en combi verkopen.

Zeer goede kwaliteit, voordelig gesprijsd

Zie titel. Daarboven zeer goede service. Zeer ruim assortiment. Producten altijd op tijd en snel geleverd. Leuk dat je via punten voor gratis producten kunt sparen.

Zondagavond besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis.

Goede prijzen, levering en groot assortiment

De prijzen zijn kwalitatief heel goed en de levering daar doen ze heel goed hun best om dit zo tijdig mogelijk te doen. Ook hebben ze heel veel merken en assortimenten voor dieren. Ik ben echt heel tevreden over zooplus

Snelle levering goede service goede informatie zeer blij mee

Voordelig en snelle levering

Bij Zooplus bestel je voordelig het voer wat voor jouw huisdier geschikt is. Ze leveren snel alles bij je af.

Gebruiksvriendelijke app en snelle service.

De app Is zeer gebruiksvriendelijk, alles makkelijk te vinden en ook nagenoeg alles aanwezig wat ik nodig heb voor mijn 2 lieverds. Bovendien een zeer snelle bezorging. Er zouden meer van dit soort sites mogen bestaan.

Goede snelle service en fijne producten

Prima spullen. Snelle levering.

Snelle, goede levering

Eenvoudig bestellen. Snelle levering.

Vlotte afhandeling

Het is voor de eerste keer dat ik iets bestel en ervaar een vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering.

super

Grote keuze , leuk spaarsysteem en vlotte bezorging

+31 132082053

Over zooplus