Snel

Als je een bestelling plaatst is die meestal binnen 2 werkdagen geleverd en altijd keurig verpakt.

Binnenkort komt onze nieuwe pup. Wij hebben alles wat we nodig hebben gekocht bij Zooplus. Lekker breed assortiment en vooral compleet.

Ruim assortiment aan voordelige prijzen

Ik vind altijd wat ik zoek, en is steeds de goedkoopste tegenover winkels hier in de buurt.

Niet duur en snelle bezorging

Topservice

Jullie hebben altijd alles op voorraad, de levering is snel, alles wordt zeer netjes verpakt!!! Al met al, prima om hier je bestelling te doen voor je lieve huisdieren.....

bestellen bij Zooplus is altijd uitstekend bevallen

Zooplus is een uiterst professioneel bedrijf dat snel levert, een goed assortiment heeft en prima extra's! Zo spaar ik punten bij elke bestelling, waar ik vervolgens gratis leuke en nuttige producten van kan aanschaffen. De grote hoeveelheden zijn zeer voordelig geprijsd. Kortom, ik bestel nooit meer ergens anders de benodigdheden voor mijn huisdieren!

Erg goed

Mijn mening is dat u heel goed kunt bestellen bij Zooplus. Het wordt netjes verpakt en bezorgd. Ook voor dieetvoer waar u bij de dierenarts neer betaald miet u bij Zooplus zijn . Dus ik zeg allemaal bestellen bij Zooplus als je huisdiertje je lief is.

Redelijke prijs en supersnelle ontvangst

Een zeer redelijke prijs en in het weekend besteld en maandagmiddag al ontvangen.

Zooplus is helemaal naar wens

Snelle service tegen een goede prijs. Ruim assortiment.

Goed kwalitatief en snelle levering

Fantastisch mijn kindjes vinden het heerlijk

Veel aanbod. De katten vinden het super.

Fijne winkel met veel keus en snelle verzending.

Altijd prima service en snelle levering

Altijd prima service en snelle levering. Ik bestel al langer regelmatig bij zooplus en ben altijd tevreden.

Geweldig!

Zooplus heeft een uitgebreide collectie en is duidelijk in de communicatie. Bezorging ging perfect en punten sparen bij zooplus is hartstikke leuk. Ook bieden ze regelmatig kortingen aan en codes voor extra spaarpunten.

Leuke dienst

Goede prijzen, grote assortiment en goede dienst.

Goede producten

Fijne producten, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Zeer goede kwaliteit goed aanbod ruime voorraden

Ik kan altijd vinden wat ik zoek. Duidelijke website Duidelijke aanbiedingen Snelle levering

Mijn ervaring is goed.

uitstekend

Goede webpagina, vlotte levering, aantrekkelijke prijzen

Snelle levering, leuke acties

Wordt snel geleverd. Je kan zelf je vervoerder kiezen. Ze hebben regelmatig leuke acties.

De service is uitstekend en de prijzen zijn goed. Tevens hebben ze een leuk spaarprogramma.

Snel geleverd en goede prijzen

De producten van Zooplus zijn goee geprijsd en worden altijd snel geleverd. Het spaarprogramma is ook en leuke bijkomstigheid.

Veelzijdig aanbod en goede prijzen

Makkelijk bestellen en duidelijk wanneer geleverd

Super snel en voordelig

Ik bestel graag bij zooplus altijd snelle levering .en goede kwaliteit. En je spaar ook nog eens met punten voor leuke dingen gratis. Ik zeg bestel bij zooplus

Ruim aanbod en vlugge levering

Best tevreden van mijn bestellingen. Ruim aanbod , goeie prijs en vlotte levering !

+31 132082053

Over zooplus