Goede service en klantenservice is prima

Ik zou deze firma aan iedereen aanraden. Goedkoper dan alle andere winkels.

Kwaliteit en levering

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Nog nooit enige negatieve ervaring gehad met ZOOPLUS

Ben reeds jaren klant bij Zooplus , pakje steeds op tijd afgeleverd ,communicatie is goed .

Snelle levering, goede prijs en goede producten

Ik heb 2 katten in huis en wil alleen het beste voor hun. Ik bestel al bijna 2 jaar bij zooplus en ben er heel content van. Ooit heb ik iets mogen ontvangen dat kapot was, dit kon ik zonder problemen terugsturen en ik kreeg mijn geld in no time terug. Ik bestel mijn eten via zooplus omdat het goedkoper is dan in een winkel en het wordt ook meestal binnen de week geleverd! Top service!

Snel en eenvoudig een bestelling plaatsen

Ook de bestelling herhalen is een handige extra bij het bestellen.

Aanrader

Groot assortiment. Goede prijzen en snelle levering Het spaarplan kan gedoneerd worden aan goed doel. Top!

Super, qua prijs veel goedkoper dan bij dierenarts

Prima Katten voeding van Royal canin en Cosma

Prima katten voeding voor onze ragdoll zusjes, zowel droog voer als nat voer. We vinden het niet echt goedkoop maar het is uitstekende kwaliteit. Plus het wordt netjes bezorgd. En als er iets niet goed is wordt het correct opgelost. Als we de bon winnen vinden we het fijn, maar als het niet zo mag zijn: dan zullen we er niet minder van genieten van al dat lekkers. Anouska en Delayla

Goede prijzen en snel geleverd

Ik vergelijk meestal de prijzen voor ik bestel en kom dan toch op zooplus goedkoper uit. Gemakkelijk besteld en betaald en nog extra korting met mijn spaarplan.

Altijd goede prijs en snelle levering

Altijd een goede prijs voor de producten en fijne aanbiedingen. Goede levering en goede kwaliteit

Doen wat ze beloven

Makkelijke bestelling, snelle levering.

Ik bestel hier al een poosje alle spullen voor onze kat, word altijd optijd bezorgt en ideaal dat je je vorige bestellingen met 1 klik weer opnieuw kan bestellen. Zeer tevreden!

Goed product en snelle levering.

Ik ben erg tevreden over Zooplus. Tevens vind ik de kattenbakvulling erg goed. 1x per week leeg scheppen en 1 x per week verschonen. Geweldig !!!!! De levering is ook vrij snel.

heel netjes

duidelijke website, snelle levering, je vorige bestelling kan je herhalen dit is erg fijn en hoef je niet te zoeken. als extra ook nog gratis verzenden en een spaar actie ook altijd leuk.

Snel en goed

Geweldige goede service

Dik OK

Ben zeer tevreden over zooplus, goede service, snelle levering, uitgebreid aanbod, interessante prijzen en kwaliteitsprodukten.

Super snelle levering, Vrijdag besteld en Zaterdag al binnen.

Correct en goede producten

Een vlotter afhandeling van bestelling

Makkelijke site

Door de bestelling te bewaren is de volgende bestelling makkelijk gemaakt. De points zijn een leuk extraatje. Ik mis in de brokken die ik bestel de 16 kilo. Dit is prijs technische jammer.

Tevreden van de levering

Super bedrijf doet wat het belooft

Makelijk site als duidelijk. Wordt goed op de hoogte gehouden i.v.m.levering Als er wat is .wat bijna nooit gebeurt. Zijn ze goed begrijpbaar .

Zeer snelle en correcte levering.

Vrijdag besteld en zaterdag netjes afgeleverd.

Rap en perfect

Nooit geen probleem gehad! Snel thuis

Ik ben te vreden

Ik vind de podukt goed

snel bezorgd

Het wordt bijna altijd snel geleverd, in een doos met een plastic handgreep eraan vast voor de bezorgdienst! dat is heel mooi omdat de pakketten ook vaak zwaar zijn. Ik kan niet uit het hele assortiment kiezen omdat mijn kater blaas stenen aanmaakt, maar er is toch nog wel wat keus en veel voordeliger dan bij de dierenarts qua voer prijs. En de inhoud is hetzelfde qua ingrediënten!! en het punten sparen vind ik altijd leuk :)

+31 132082053

Over zooplus