Super en snel

Vrijdag bestelling gedaan zaterdag al geleverd. De site is heel duidelijk en het assortiment heel groot. Kortom een top webwinkel

Een top prestatie van Zooplus tegen een top prijs

Een top prestatie van Zooplus tegen een top prijs.

Veel keuze en voordelig

Grote keuze snel geleverd en voordelig

Fijne webshop en snelle levering

Groot assortiment en onze katten waren verrast met de speeltjes die ik kon meebestellen via het puntenplan!

Bestellingen worden altijd correct en snel geleverd. Steeds goed verpakt. Ruime keuze aan producten aan een voordeligere prijs.

Goede keuze voor mn duurdere merken

Zooplus is een goede keuze, vooral als je de duurdere merken zoekt. Daarin is ruime keuze en aanbiedingen. De levering is niet heel snel en vaak opgedeeld in deelleveringen. In de communicatie daarover is niet direct duidelijk welk deel eerder komt en welk deel later.

Prima ervaring

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Snelle levering en niet duur!

Snelle levering, niet duur en goede kwaliteit!

Groot assortiment en super snelle levering zonder extra kosten

Prijs is oké Snelle levering Groot assortiment Makkelijk te bestellen

Compleet aanbod, goede prijzen.

Compleet aanbod, makkelijk bestellen, snelle levering en een leuk spaarplan. Voor mij nummer 1.

Doen precies wat er wordt gevraagd.

Ben tevreden, geen gedoe met meerdere leveringen. Prima.

Purina one en tigerino silica kattenbakvulling

Altijd op voorad, snel binnen. Ik blij, de katten blij. Wel altijd met dhl. Post nl was niet eens langs, kreeg een email dat het bij een postnl punt opgehaald kon worden. Ivm hernia operatie was dat niet mogelijk. Email contact gehad met zooplus en de bestelling was alsnog dezelfde dag opgestuurd. Gewoon top!

Snelle nette levering

Supernetjes ingepakt, snelle levering

Top winkel

Zalig webshop

Uitstekende webshop

Ik heb al diverse keren bij Zooplus besteld. Goede producten, uitstekende prijs en snelle levering. Voor huisdierbezitters is dit DE website

Keurig verzorgde en snelle levering.

Heb nu 2x iets besteld en goede service ervaren. Ga zo door!

perfect

Snelle levering, hoef zelf niet met zware zakken te sjouwen,met dank aan de bezorgers En je kan ook nog sparen voor leuke dingen voor je dieren.

Zeer goede service snelle levering goede producten ook niet duur

Ik ervaar zooplus als een uitstekende dierenwinkel Zeer goede service ze leveren snel Ook goede aanbiedingen hun producten zijn ook niet duur vergeleken bij andere winkels Hier krijg je echt waar voor je geld en dat met alles telt

Geweldige,online winkel bestel er al jaren.

Makkelijk, ook de herhaal bestelling, netjes verpakt goeie prijzen echt een fijne online shop

Het was mijn eerste keer dat ik op deze site iets bestelde . Het was hier na 1 dag al zalig gewoon. Ga zeker en vast nog hier bestellen .

Snelle levering, updates over je bestelling en altijd een bedankje na je betaling.

The best - lots of options and the lowest price

I regularly buy Royal Canin Hypollergenic kibbles for my dog, and I would not go anywhere else since they prices are crazy. This also increased on zooplus but it is still the lowest around. Also like the points idea!

Snel en makkelijk alles voor onze katten te vinden, besteld en geleverd.

Het assortiment van eten en snacks voor onze katten is zeer ruim. Daarnaast zijn ook speeltjes en andere benodigdheden makkelijk te bestellen

Goede webshop met groot assortiment

Altijd alles netjes verpakt en snel verzonden. Groot assortiment en voordelige prijs.

Snelle levering en de producten zijn allemaal top

+31 132082053

Over zooplus