Vind de site heel overzichtelijk de service is netjes en de levering altyd op dus en als het wat langer duurt krijg je netjes een mail van zoo plus

Good and quick service

Since I have two little cats, I always trust in Zooplus to buy their products with the best quality/price. Shipping is ok and goods always arrive in good conditions. Also, the points rewards service it’s great to try new products.

Super service & zeer voordelige aanbiedingen

Vergelijkbare aanbieders presteren qua service en betaalbaarheid duidelijk minder

Rare vertraging!

Dit was mijn 2e bestelling. De 1e ging zoals de fokker aangeprezen had. Deze heeft ineens een onverwachte vertraging. Lastig als je probeert te plannen dat het pakket niet bij buren bezorgd wordt. Maar Zooplus is niet de enige dierenwebshop met voorraad- of personeels tekorten.

Alles is goed

Goede site en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Goede prijzen, goede service.

Vlotte en gemakkelijke service. Zeer snelle levering.

Al jaren vaste klant

Ik bestel al jaren de accessoires en eten voor mijn honden bij zooplus. Ze hebben een puntensysteem waarbij je echt handige bruikbare dingen kunt uitkiezen. Ook zijn er het hele jaar door leuke acties waarbij je korting krijgt of dingen kunt proberen. Echt een aanrader!

Duidelijke site, keurige bezorging en klantvriendelijk

Ik kan via jullie prima aan het speciale voer komen voor mijn Luca. Mijn ervaring is positief. De site is duidelijk, de bezorging is keurig en het punten verdienen een leuke bijkomstigheid. Kortom .... geen aanmerkingen.

The best site with pet food.

+ really fast delivery + low prices + good quality + big assortment

Altijd correct verlopen

Nog nooit problemen geweest. Alles is mooi bij prijs. Enkel beetje spijtig, mijn hond is zwaar ziek geweest en eet nu ander droge voeding, EDGARD COOPER, wat hier niet te verkrijgen is.

Geweldige service

De bestelde goederen waren ruim voorradig. De levering volgde in een paar dagen.

Fijne snelle bezorging

Altijd fijn schakelen en leuke acties

Goed in het contact. Geeft per e-mail aan dat de levering mogelijk kan duren. Dit gebeurt vaker, dus houd hier rekening mee met bestellen.

Mijn ervaring is super

Bestellen is makkelijk en de producten zijn goed en Bestellingen komen snel en goed binnen. Ga zo door

Hele fijne producten, onze beesjes zijn er gek op.

Mijn brits korthaar kitten kreeg een zware operatie aan zijn heup. De heupkop werd er al gehaald. Nu zocht ik een lage kattenbak waar hij makkelijk in en uit kon. Stad en land af gezocht maar uit eindelijk had zooplus de laagste instap. Hij kwam er erg makkelijk in.

Fijne app!

Via de zooplus app, hoef ik niet iedere keer in te loggen en staat alles netjes in een overzicht. Ook kan je met een klik je bestelling herhalen, zodat je niet opnieuw hoeft te zoeken. Ook leuk is dat je punten kan sparen! Ruim assortiment. Al hoop ik wel dat ze snel Acana gaan verkopen, aangezien mijn hondjes dit eten. Verder top service!

Gemakkelijk, snel, groot aanbod en goede service!

Ik koop al jaren bij zooplus voor zowel mijn honden als kat. Door het puntensysteem kan ik aventoe eens een gratis extra'tje bestellen wat altijd leuk is, en door het voordeelsysteem kan ik telkens enkele euro's besparen. Onlangs deed ik ook een foute bestelling en deze kon ik zonder problemen retouren. Zeer tevreden dus over zooplus!

Tevreden

Zeer tevreden enkel moest ik al een aantal keer langer wachten op mijn bestelling , wel kreeg ik telkens een mailtje om dit te laten weten

makkelijk.

De website is logisch en makkelijk opgebouwd. Alles gaat vlot en zonder haperingen. Het item "herhaling bestelling" vind ik super.

Favo place to shop

Hele fijne site: gebruiksvriendelijk en duidelijk. Ik vind het leuk dat er een spaarsysteem is wat leuke gratis dingetjes oplevert : extra verrassing voor je huisdier ! Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Enige minpuntje : bezorging mag wat sneller, tegenwoordig heb je hij de meeste sites alles binnen 2 dagen binnen, zooplus duurt wat langer helaas.

Prettig en dik tevreden

Leuk en makkelijk bestellen, keurig verpakt. alleen het jammere is dat ik via mijn mobiel niet makkelijk of eigenlijk niet kan kiezen uit de producten om mijn zooPoints inte wisselen.

Middel matig

Kreeg aanmaning maar had wel betaald dus moest ik bewijs opsturen van betaling daa4na wel opgelost denk ik zou handig zijn als ze voor betaling naar ontvangt een bepaald link sturen n6 moet je handmatig een betaling doen

zoals steeds stipt geleverd

vlotte levering

Goede producten snelle levering

Groot assortiment, levering is snel.

+31 132082053

Over zooplus