Helemaal geweldig

Altijd netjes

Alles op voorraad

Ik vind het zo fijn dat als ik iets op zooplus op zoek ze het bijna altijd hebben. Zo kan ik voor mijn hond en kat altijd makkelijk bestellen en hoef ik zelf niet met zware spullen te gaan sjouwen. Ook loop ik nooit iets mis en zijn de spullen die ik nodig heb altijd op voorraad super fijn. Alleen aan de bezorging mag nog wel iets veranderen, want is al de 3de keer dat mijn pakket vertraagd is vanwege drukte.

Super snel

Het product wat ik besteld heb is super snel verzonden. En goedkoper dan in de winkel.

Zeer goed, snelle levering!

Vrijdag in de late middag besteld en zaterdagmiddag al in huis.

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Bij Zooplus zijn leuke aanbiedingen te vinden voor interessante prijzen. Levering is snel en netjes!

Supersnel en goed

Erg blij met de supersnelle levering van mijn katte voeding. Ze moest over naar dieetvoer en jullie hebben dit supersnel geleverd. Dankjewel

Pakketjes Snelgeleverd en het is duidelijk wanneer je pakketje aankomt.

Pakketjes Snelgeleverd alleen nu niet meer omdat het drukker aan het komen is dat is wel jammer. En je krijgt duidelijk een mail wat er met je pakketje gebeurt. En er zijn ook redelijk veel acties dus dat is zeker top. Zooplus is zeker aan te raden.

Snelle en perfecte service

Artikelen worden snel en correct geleverd. Veel keuze Goede artikelen en hele goede service

Goed zoals altijd

Voor ons altijd weer Zooplus. Omdat mijn hond gek is op bepaalde snacks is het fijn dat je terug kunt kijken in de app wat je eerder besteld hebt. Daarnaast wordt de bestelling binnen twee werkdagen thuis geleverd. Als het pakket binnenkomt staat de hond er direct bij. Ik heb Zooplus aangeraden bij diverse collega's en vrienden.

Topservice

Vlotte bediening Snelle levering Goedkoper dan in België Aanrader!

Grote keuze! Snel geleverd !

Een zeer grote keuze voor je lieverds, onze Retriever heeft een allergie en het was niet eenvoudig de juiste voeding te vinden. Bij Zooplus is het aanbod zo ruim dat onze viervoeter nu een gecontroleerde correcte voeding heeft

Alles wat je kan bedenken voor je huisdier!

Ik ben heel blij met het assortiment van Zooplus! We hebben sinds een maand een kitten en elke keer als ik op zoek ga naar een bepaald product kom ik toch weer op Zooplus uit. Ook is het vaak een stuk goedkoper dan op andere sites of bij de lokale dierenwinkel.

Wat besteld is wordt geleverd

Tot op heden alles correct geleverd

Goedkoop en goed

Overzichteliijke website, gemakkelijke bestelling. Snelle levering en goed verpakt. Producten zoals omschreven.

Mooie producten voor een mooi prijsje. Snelle levering.

Goeie website en snelle levering!

Goeie website en snelle levering. Bestel al erg lang via zooplus en bevalt super!

Prima en op tijd geleverd,je kan erop vertrouwen.

Goede producten en kortingen op de producten bij bestellingen voor 1 of 3 jaar.

Zooplus staat voor efficiëntie, ruime keus hondenvoeding en snelle afhandeling en bezorging!

Zooplus heeft een ruime keus in hypoallergeen voeding voor onze hond. Hond tevreden en het baasje ook!

Zo blij met jullie alles in een woord geweldig hopen nog lang plezier sámen te hèbben gr rocco en jos

Ons vaste adres voor diervoeding en speeltjes

We zijn altijd tevreden over de levering van kattenvoer en speeltjes hier. 1x een klacht gehad en deze is netjes opgelost. Hier blijven we de komende jaren shoppen voor onze kater.

super site

Is een super web site heel tevreden , producten zijn van super kwaliteit . Mooie korting en mooi op tijd geleverd en verpakt dank je wel . Groetjes Veerle

Goede producten en snelle levering. Erg blij mee!

Toppie

Als perfect

Goede service en zeer sterke prijzen!

Het bonuspunten systeem is ook niet te versmaden. Leuke gratis geschenkjes voor de viervoeters. Doe zo verder!

Goede webwinkel, mooi assortiment

Al enkele malen diverse artikelen besteld. Prijs/ kwaliteitsverhouding is uitstekend. De webshop is eenvoudig. De bezorging stipt op tijd. Dus eigenlijk geen negatieve punten kunnen ontdekken tot nog toe, alleen pluspunten. Zoopluspunten, erg leuk voor de dieren, door het spaarsysteem, kun je iets mee bestellen wat je anders niet zo vaak zou doen. In ons geval iets voor de honden of vogels.

+31 132082053

Over zooplus