prima website met producten die ik gebruik en prijsgunstig.

Snelle verzending en levering van bestellingen, en ook leuk speelgoed voor mijn kitten

Prima online dierenwinkel

Ruime sortering, snelle levering en goede service.

Veel hondenspullen en goede levering

Veel hondenspullen en goede levering. Wordt ook keurig op de hoogte gehouden als er vertraging optreedt.

Heel goede service

Veel keuze en snelle levering . Veel goedkoper als elders.

altijd goede service

Altijd goede en snelle service en het sparen van de punten is een extraatje dat je graag meeneemt Doe zo verder Zooplus

Snelle correcte service

Duidelijke communicatie, heel overzichtelijk, kwaliteit super, snelle service, en zeer degelijk van prijs. Mijn katten tevreden zo ik ook dan hehe.

gemakkelijk te bestellen

mijn eerste ervaring was vlug geleverd aan een goede prijs. dus heb ik nu terug besteld omdat ik zeer tevreden was over de service en de prijs en ook de vlugge levering, kortom prima

Hele goede service

Altijd correct en alles zoals het hoort

Goede prijs/kwaliteit met snelle levering

Voor de eerste keer een account aangemaakt voor Zooplus. We kregen gratis zoopoints indien we aanmelden voor de nieuwsbrief, mooi meegenomen. We plaatsten een bestelling Royal Canin Kitten. Deze werd vlot en snel geleverd. Voor de volgende bestelling kunnen we onze zoopoints inleveren voor een leuke extra waar ons katten zeer blij mee zullen zijn!

Klantenservice is super!

Na een foutje in de bestelling kennis mogen maken met de dame van de klantenservice. In een heel vriendelijk gesprek alles naar wens afgehandeld.

Fantastische hulp

Bij levering was er 1 zak kattebakvulling opengescheurd. Na het melden van mijn klacht, kreeg ik de melding dat er nieuwe ging opgestuurd worden. Probleem was dus direct van de baan.

Top webshop voor mijn beestjes

Ik ben altijd erg tevreden met zooplus. Ze hebben een hoop verschillende producten en ze zijn betaalbaar. Ik heb in de loop der jaren gemerkt dat het assortiment steeds uitgebreider wordt bovendien zijn de verzendkosten schappelijk en ik heb zo,n 3%kortings regeling kunnen kopen. Ook hebben ze een spaarsysteem waar je voor leuke dingen kunt sparen. Voor mij en mijn drie katten blijft zooplus nummer 1!

Zeer snelle levering

Goeie service

Ik koop altijd bij Zooplus want er is altijd goeie promoties. Snelle levering. Top!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijzen en dikwijls binnen de 48 uren geleverd! Top service.

Producten precies zoals omschreven en snel geleverd.

Deze keer bestelde ik een kattenbak en deze had ik snel in huis. Hij ziet er precies uit zoals op de foto. Ik had nog een vraag over mijn account en daarover kreeg ik snel een tevreden stemmende reactie van de klantenservice. Ook de vorige keer was alles tip top in orde.

heel goede service

je bestelt en voordat je het weet, heb je een super gelukkig huisdier

Alle soorten merken aan een goede prijs. Vlotte bestelling en vlug aan huis geleverd. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Elke keer weer zeer tevreden

Zeer tevreden over Zooplus. Mooie aanbiedingen en een snelle zorgvuldige verzending.

Altijd inorde

Altijd alles inorde, verzorgd en snelle afhandeling.

perfecte service en de hoogste kwaliteit

Kan niet beter, in België niet te vinden, dank voor de prima kwaliteit van het product !

Prima service en prima producten

Makkelijk besteld en binnen een paar dagen in huis.

Snelle levering en goede service

Sinds ik bij Zoo plus bestel gaat alles tot nu toe voorspoedig. Snel in huis en snelle reactie bij vragen.

Niet duur

Deze bestelling moet ik nog binnen krijgen maar de vorige was goed netjes bezorgt makelijk te bestellen

+31 132082053

Over zooplus