Snel, goed en uitstekend geïnformeerd

Overzichtelijke website, veel goede producten, makkelijk bestellen en snel in huis. Wat wil je nog meer?

Uniek assortiment

Uniek assortiment en interessante loyaliteitskortingen

gewoon goed

niks aan toe te voegen

Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering prima tevreden

Goede service.

Kwalitei/prijsverhouding is uitstekend Bestelde artikelen voldoen ruim aan verwachtingen Levering op tijd en degelijk verpakt

Het is goed gekomen

Met wat problemen met de betaling is het toch mooi opgelost en mijn hond heeft zijn brokken

Volgens afspraak thuis gebracht dus

Geweldige service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Heb enkel goede ervaringen met Zooplus. Voor het eerst in 10 jaar ging er iets verkeerd met mijn bestelling, er miste een zakje kattensnoepjes. Met 1 email heeft Zooplus dit binnen 48 uur opgelost door het zakje na te sturen. Zo fijn om te merken dat een issue serieus wordt opgepakt en direct voor de klant wordt geregeld, dat heb ik ook weleens anders meegemaakt. Grote plus voor Zooplus, ga zo door

Makkelijk, goedkoop en snelle verzending

Blij met zooplus!

Fijne webwinkel, groot assortiment en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen! Zeer onder de indruk van de klantenservice!

Probleemloos bestellen en ontvangen

Prima service, niks op aan te merken!

Uitstekende service

Snel gevonden wat ik nodig had, snel kunnen bestellen en snel geleverd.

levertijden lopen op

Het valt mij op dat de levertijden de laatste tijd oplopen. Zit nu al meer dan een week op een bestelling te wachten. In het verleden had ik het met een paar dagen maar de laatste leveringen steeds langer. Ik vindt het slecht dat dat niet op de website bij het artikel vermeld wordt; daar staat gewoon levertijd 1-3 werkdagen. Ik heb nu al een week een melding van DPD dat het pakket of niet is aangeleverd door Zooplus of dat het nog verwerkt moet worden. Bij navraag bij Zooplus zeggen ze dat het al een week geleden is ingepakt en verzonden uit hun magazijn. Verder geen actie. Ga een andere leverancier zoeken.

Beste dierenzaak online

Altijd netjes afgeleverd en als een product beschadigd is wordt het netjes afgehandeld

uitstekend

jarenlang tevreden klant

heel tevreden

snelle levering en goede kwaliteiten.

Bestel gemak

Er zit een herhaalsysteem in zodat je de laatste bestelling kunt herhalen Deze vindt ik zeer handig omdat ik hetzelfde voer moet hebben.

Tot nu toe geweldig

Prima levering van het bestelproces en levering.

uitstekend

alles prima geregeld

Snelle levering en zeker niet duur .

Al een tijdje bij Zooplus

Steeds tevreden van Zooplus De hondjes krijgen altijd op tijd hun

Goeden spullen en snel gelevert

Kapot luikje kattenbak

Had besteld kreeg een kattebak met kapot luikje binnen

Tevreden klant

Snel en gemakkelijk bestellen met veilige betalingsmogelijkheden Grote keuze van artikelen , dieren benodigdheden allerhande van voeding snacks tot speeltjes enz

+31 132082053

Over zooplus