Uitstekende kwalitatieve site!

Zeer goede prijs voor de producten. Leuke acties en spaarplanmodel. Alles is zeer duidelijk en een zeer goede klantenservice.

Makkelijk om te bestellen, snelle en correcte levering. Minpuntje heel veel email met aanbiedingen.

Telkens mooie kortingen. En tof spaarplan. Scherpe prijzen.

Goede producten, goede service

Altijd snelle levering en goede producten.

Hondstrouwe service !

Zoals mijn hond er maar één is , is er maar één huisdierverzorgdienst zoals Zooplus !

Altijd correct

Snelle levering, ruime keuze aan producten, correct in afhandelen etc... Zeer aan te bevelen

Snel geleverd en niet duur

De producten worden snel geleverd en betaalbaar en ruime keuzes ik ben dik tevreden

Groot assortissement dierenprodukten

Ik heb net een nieuwe hond, en was op zoek naar wat hondenspulletjes, en ben zo bij zooplus terecht gekomen, en daar alles gevonden wat ik nodig had. Als ik binnenkort nog wat spulletjes voor de hond of voor de kat nodig heb, zal ik zeker bij zooplus een kijkje nemen. De zoopoints zijn ook wel interessant, wel spijtig dat je ze niet kan inruilen voor een extra korting.

Zeer goed service, goed prijzen

Zeer goed service, goed prijzen

Alles altijd netjes verpakt, op tijd binnen en wanneer er iets mis is wordt het gewoon allemaal netjes geregeld! Producten zijn top.

Goede en snelle levering

Handig met bestellen en snelle levering

Prima afgehandeld

Besteld en een dag later geleverd.

Goede producten en supersnelle levering

Voordelig en overzichtelijk

Bestellen bij Zooplus is overzichtelijk en de prijzen zijn voordelig. Het vogel assortiment zou iets uitgebreider mogen

Goede snelle service

Nu al een paar bestellingen gedaan, top! Goede informatie, communicatie, snelheid en goed verpakt. Goede duidelijke site met een goed assortiment.

Zeer goede service.

Duidelijkheid troef op de site. Alsook over het verloop van de bestelling. Het was zeer snel bij mij ter plaatse. Dit is top service. Ik ben fan!

Goed verpakt

Dat het altijd netjes optijd komt

Goedkoop en heel snel geleverd

Goede website en snel en goed geleverd en dat voor een leuke prijs.

Goede prijs-kwaliteit

Een ruime assortimentskeuze Goede prijs-kwaliteit, fijne promoties Stipte afhandeling van mijn bestelling en correcte levering

Goede producten voor een goede prijs altijd op tijd geleverd.

goede service

gemakkelijk te bestellen ,vlotte service ,gemakkelijk en snel geleverd

Altijd in orde

Al een paar bestellingen gedaan. Altijd in orde en ben heel tevreden.

Ruim aanbod en goede prijzen

De website bevat veel nuttige informatie, er is een ruim aanbod aan kwalitatief goede producten (voor ieder wat wils) en de prijzen zijn prima.

Snel en zeker

De bestelling was erg snel in huis, prima verpakt en het klopte allemaal

De bestelling was perfect. Her eten was voor de kat

was ook goed .dis alles prima

+31 132082053

Over zooplus