Snel en efficiënte service

Ik bestel altijd droog voer voor mijn kat via deze site. Er is veel keuze, de goederen worden snel geleverd. Bij een probleem kan men telefonisch contact opnemen met een medewerker, die op een vriendelijke en luisterende manier mee naar de oplossing zoekt. Ik kan zoo plus echt aanraden.

Ruime vorraad & Snelle levering

Altijd een goeie ervaring bij zooplus, veel voorraad, snel leveren & mooie acties.

Veel keus en snel besteld

Ruim assortiment waar ik alles kan vinden. Duidelijke webshop waar ik alles snel kon regelen.

Snel en nette levering.

Erg snel geleverd! Fijne producten voor onze konijnen

Top bedrijf

Voor het eerst besteld bij Zooplus na aanbevelingen van vrienden. Ik ben zeer blij met de levering en de kwaliteit van de producten. Ook vind ik de prijzen erg goed. Vanaf nu af aan zal ik enkel bestellen op Zooplus!

altijd correcte levering en zeer snel

ik ben zeer tevreden kan niets anders zeggen

Topwinkel

Zeer uitgebreid aanbod Scherpe prijzen Snelle en correcte levering

Altijd direct contact Bestellingen worden ook direct klaar gezet. Meteen verzonden. Met 2 dagen mijn bestelling altijd in huis.

Mega blij

Ik ben echt heel blij met zooplus

Super fijne webshop

Alles wat ik altijd zoek hebben ze. Super fijn en snel bezorgd.

Zeer goede service

Ik krijg een voordelige prijs. Correcte info.

Iedereen blij, de katten en wij

Snelle levering van de poezenbrokjes. De prijs is prima. Fijn dat deze webwinkel ook de meer bijzondere soorten brokjes verkoopt.

Kwaliteit en snel

De keuze is ruim, de adviezen voor de leeftijd van je dier goed overzichtelijk weergegeven, snel en de kwaliteit prima te noemen.

Goede webshop

Eenvoudig bestellen voor een prima prijs

Altijd snelle levering

Ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden over de producten die ik bestel. Dit loopt heel erg uiteen van hondenbrokken tot kattenspeelgoed.

Altijd snel geleverd. En ze hebben een top service. Zeer tevreden

Snelle levering, fijne prijzen

Producten worden snel geleverd en zijn goed geprijsd. Meerdere malen besteld.

Wel goed opletten wat je besteld, de foto klopt niet altijd met het product

Ik bestel alles voor mijn drie lieve katten bij Zooplus. Ik kan daar ook voor alles terecht voor mijn katten en dat is heel fijn. Nieuwe producten krijg je voor een leuke probeer prijs. Je kan punten sparen die je kan doneren of gratis een product uitzoeken. Er is ook een spaarplan waarmee je korting kan krijgen op je totaal bedrag. De keuze is reuze voor verschillende dieren. Ik ben blij met Zooplus en maak stiekum ook reclame door aan andere de online winkel aan te bevelen.

Vlug besteld en vlug in huis

Goede ervaring. Je kan makkelijk alles vinden en bestellen en binnen een paar dagen alles in huis

Ik heb mijn bestelling van 2september nog niet ontvangen

2de x snel 1ste x heb ik nog niet ontvangen

Groot aanbod met schappelijke prijzen

Een paar bestellingen via Zooplus gedaan. Duidelijke site met een ruim aanbod. Schappelijke prijzen en snel bezorgd. Gebruiksvriendelijke site.

Klantvriendelijkheid

Voor mij gaat het om de aandacht voor de klant. Ik krijg altijd een snelle terugkoppeling van de klantenservice. En zelfs als ik in het weekend bestel, krijg ik mijn pakket gelijk thuis bezorgd. (Je ontvangt ook vaak actie codes) Bedankt voor alle medewerkers! 10/10

Hill's Prescription Diet Metabolic

Sinds enkele jaren bestellen wij ons dierenvoeding via ZooPlus.nl en .de Steeds de beste prijzen Gebruiksvriendleijke website Snelle service en levering via Track&Trace Ik zou ZooPlus zeker aanbevelen aan vrienden en toekomstige klanten Keep up the good work

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Grote variatie in producten. Veel en leuke acties.

+31 132082053

Over zooplus